Ők a leggazdagabb 30 alatti sztárok Angliában
2013. október 29. 07:18
:Berrybaby nem ezt akartam írni hanem azt hogy berrybaba
2013. október 29. 07:22
|
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline
|
Hát azért még a legutolsóak is jó magasan tartják a mércét :'D
2013. október 29. 09:08
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
azzzzzzzzzz szééééppppp !!!!!!!!!
2013. október 29. 09:19
|
|
Diaa Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.06. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 185586 offline
|
a One Direction 16 800 000 000 ft-ot keres!!!
Zayn nem akarsz elvenni
(a barátnőd helyett
)
2013. október 29. 09:35
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Valaki igazán befogadhatna.
2013. október 29. 09:42
Idézet
Nem csak pozitív kritika létezik, látom erre még nem nagyon sikerült rájönnöd.
Képzeld,rájöttem.De mindennek van határa.Ha negatív kritikát írsz egy cikkhez azt is meg lehet fogalmaz úgy hogy közben ne bánts meg senkit ezzel.
Idézet
Hogyne tudnák már a b__i szó jelentését?
Hát igen.vicces,hogy egyesek pont egy olyat b*ziznak le aki,pont a női ügyeiről híres'.
Idézet
Te itt okoskodsz, aztán közben nem is gondolkodsz azon, amit írsz.
Nem kell itt annyira okosnak hinni magadat, nem kell itt osztani mindenkit..
Nem kell itt annyira okosnak hinni magadat, nem kell itt osztani mindenkit..
Okoskodás és a tény között,hogy némelyik ember mennyire nincs tisztában azzal amit ír, és ,hogy a szavakat úgy használja,hogy nincs tisztában a jelentésükkel,hatalmas különbség van.
2013. október 29. 10:00
De ők mind egyedül érték el ezt a pénzösszeget.Kivéve a vándireksönt.Nekik ötfelé kell mennie a pénznek.Úgy mindjárt más.Például ha a Harry Potter-triót összeraknánk,magasan felülmúlnák őket.Egyébként szerintem megérdemlik mind azt,amit kapnak,mert tehetségesek,kivéve a(z) 1D-t,akiknek hogyha nem lenne ilyen "cuki" pofájuk,akkor nem lennének ennyire sikeresek.Kipréseltek már magukból 1-2 jó számot,de ez önmagában nem elég ennyihez.Itt a kinézet fontosabb.Bár én megjegyzem,12 éves létemre r*hadt undorítónak tartom ezeket a "jóképű" "pasikat",és hogyha bemegyek a Müller nevű női boltba,még a Wc-papírról meg a tamponokról is ez az öt "cuki" pofázmány néz rám.Bár alapban kedves srácok,életvidámak és kedvesek,de ezzel nem lesznek olyan jó sztárok.Ahhoz valamivel több tehetség kell.De hát a korosztályom nem ismer olyan szót,hogy "ízlés".
2013. október 29. 10:04
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Az 5 idomított popfóka az élen. Ha elosztjuk öt felé, sehol sincsenek. Ez is abból folyik be, hogy a menedzsment mindenféle cuccra rányomatja a képüket, meg filmeket "forgatnak", mert egy 2-3 éve fennálló csapatnak aztán óriási története van. Ilyen alapon a HP-triót is egy kalap alá vehették volna. Ők legalább önállóan is tudtak karriert építeni, mire ez az összerakott banda nem képes.
2013. október 29. 10:08
Dia Directioner: Az lehet, hgy annyi Ft.-t keres, de itt euró van.
Az 1D hol érdemli meg ezt a pénzt? Amúgy a 70 millió csak 14 millió ha elosztod 5-tel, szóval még Leona Lewis a 10. helytről is megelőzi őket.
Amúgy eléggé elkeserítő, hogy egy banda akik nem is csinálnak semmit csak playbackelnek összesen keresnek 70 milliót, akik meg keményen dolgoznak, életeket mentenek ennek pénznek a negyedét se keresik
Az 1D hol érdemli meg ezt a pénzt? Amúgy a 70 millió csak 14 millió ha elosztod 5-tel, szóval még Leona Lewis a 10. helytről is megelőzi őket.
Amúgy eléggé elkeserítő, hogy egy banda akik nem is csinálnak semmit csak playbackelnek összesen keresnek 70 milliót, akik meg keményen dolgoznak, életeket mentenek ennek pénznek a negyedét se keresik
2013. október 29. 10:19
1. One Direction: kb. 70 millió euró
Csodálkoznom kéne? Nem vagyok meglepve. Nem érdemlik meg, az 1D fanok lehet hogy nem látnak át a lila ködön. Lehet (sőt biztos) hogy én is szeretek olyan embereket akiknek 0 tehetségük van, de én legalább tisztában vagyok vele. Szerintem kivétel nélkül, minden Directoner lánynak meg van a személyes kedvence, és ezeknek a lányoknak kb az 2/3-a olvadozik amikor meglátja őket egy képen. Persze hogy akkor a tehetséget fogják bennük látni.
Némelyik fan azt írta hogy "talán nem véletlen hogy az első helyen álnak" lányok(!) elvagytok vakulva. Teljesen egyértelmű hogy nem véletlenül állnak a dobogón. (remélem értitek hogy mire célzok)
Csodálkoznom kéne? Nem vagyok meglepve. Nem érdemlik meg, az 1D fanok lehet hogy nem látnak át a lila ködön. Lehet (sőt biztos) hogy én is szeretek olyan embereket akiknek 0 tehetségük van, de én legalább tisztában vagyok vele. Szerintem kivétel nélkül, minden Directoner lánynak meg van a személyes kedvence, és ezeknek a lányoknak kb az 2/3-a olvadozik amikor meglátja őket egy képen. Persze hogy akkor a tehetséget fogják bennük látni.
Némelyik fan azt írta hogy "talán nem véletlen hogy az első helyen álnak" lányok(!) elvagytok vakulva. Teljesen egyértelmű hogy nem véletlenül állnak a dobogón. (remélem értitek hogy mire célzok)
2013. október 29. 10:23
Idézet (Henna100 @ 2013.10.29. 09:42)
Képzeld,rájöttem.De mindennek van határa.Ha negatív kritikát írsz egy cikkhez azt is meg lehet fogalmaz úgy hogy közben ne bánts meg senkit ezzel.
Hát igen.vicces,hogy egyesek pont egy olyat b*ziznak le aki,pont a női ügyeiről híres'.
Okoskodás és a tény között,hogy némelyik ember mennyire nincs tisztában azzal amit ír, és ,hogy a szavakat úgy használja,hogy nincs tisztában a jelentésükkel,hatalmas különbség van.
Egy részben igazad van, azt én sem értem annyira, hogy miért kell b_zizni... A tehetség/tehetségtelenség nem függ össze a nemi identitással.
Az is igaz, hogy meg lehet fogalmazni normálisan, csak vannak akiknek nincs ilyen képességük.
(Ja és bocs, ha valamivel megbántottalak az előző hozzászólásomban, de fáradt voltam, és olyankor kissé agresszív vagyok..
2013. október 29. 11:13
Gondoltam, hogy a 1D van elöl, de tényleg, ők elosztják, szóval akkor ők egyesével lejjebb vannak!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: