Eckert Anikó búcsúzott az X-Faktortól
2013. október 28. 14:37
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Nagyon sajnálom őt. Neki sokkal több érzés volt a hangjában, és az sokkal többet ér, mintha valaki kiénekelné a magas C-t aztán nem tud hatni az emberekre. Ezesetben Anikó jobb volt. Nem hangilag, de nem is igazán az számít.
2013. október 28. 14:52
Annyira nem hat meg, hogy ez a lány távozott, hisz nem volt egy nagy durranás, szerintem még a hangja sem volt jó, és akármennyire vártam, nem történt meg az amit mindig hajtogatnak, hogy "átjön a dal". Mondjuk nekem az egész idei x faktor nagy csalódás. Mindenki azt mondja, hogy idén a legerősebb a mezőny, de én nem így látom. :/ Az összes jó hangú, tehetséges ember még az élő adás előtt kiesett. Az egyetlen jó dolog amiért érdemes nézni ezt a műsort az a By The Way és a Fat Phoenix.
2013. október 28. 14:57
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nem volt a kedvenceim között a csaj, mégis sajnálom. ezek a mentorok komolyan vagy h×lyék vagy egymásnak akarnak keresztbe tenni. az a lili valami merő merő nagy borzalom.se érzés, se testbeszéd se semmi, de a fejfájást előidéző visongatás (radicsgigi2) persze jelen van. sajnálom, hog,megint nem úgy alakult a dolog, ahogy szerintem igazsságos lett volna,a múltkor meg marci..na ott tényleg bel3mfagyott a szó (a sz×r) is, hogy miért?!
u.i. batánovics, meg az a főnix banda:húzás haza
u.i. batánovics, meg az a főnix banda:húzás haza
2013. október 28. 14:59
|
|
Sely64 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 516 Csatolások: 0 Azonosító: 210448 offline
|
Hát szerintem azért nem szavaztak az Anikóra mert nem volt szimpi nekik . Én is néztem és azt hittem hogy ő biztos nem fog párbajozni. A showban neki és a Csordás Àkos volt a legjobb fellépése. Mikor megtudtam hogy a Lilivel párbajozik már tudtam hogy ò esik ki. Itt lenne az ideje hogy a h*lye bandák kiessenek (jó pár másik furcsa emberkével együtt akiknek inkább nem írom ide a nevét). Szegèny Ancsa!!! Ctrl+ w
2013. október 28. 14:59
Idézet (starity girl2000 @ 2013.10.28. 12:12)
Pedig gyönyörű hangja van. Lilinek erős hangja van az igaz, de a párbajban hallottam némi hamisságot.
Hát,szerintem Anikó meg az összes adásban hallatott "némi" hamisságot.Az énekében több volt a hamis hang minta tiszta!
2013. október 28. 15:51
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
Nem nekik kellett volna párbajozniuk.A Fat phoenix-nek vagy Krasznainak kellene már menniük.Már azt sem értettem,hogy kerülhettek be.Anikó tény,hogy nem a legjobb énekes volt,de ennek ellenére meg tudta fogni az embert.Nagyjából ugyanaz az érzésem volt nála,mint annó Baricz Gergőnél,aki szintén nem a legjobb énekes volt,de mégis megfogott benne valami.Lili a legjobb énekesnő az idei mezőnyben (még az agyomistenített Danics Dóránál is jobb
),ez nem kétséges.Danicsnál ugyanaz az érzésem van,mint annó Murinál: Manír,semmi őszinteség,idegesítő gesztusok,semmi természetesség,előre kigobdolt és betanult szöveg.Közben meg felmagasztalják és tolják a szeketét.Én meg már a falat kaparom akárhányszot meglátom.A fiúk közül Ákosnak tényleg jó hangja van,ő a legjobb férfi énekes.De rossz dalokat adnak neki.Ádámnak nem lenne rossz,ha nem lenne ennyire görcsös,amúgy harmóbikásként tényleg tehetséges.Márk semmi extra,aboszolút középszerű kategória.A tinilányok bálványa Byetheway,a Fat phoenix meg Krasznai pedig szóra sem érdemesek.Nekik kellene már menniük.
A mentorokról annyit,hogy talán még Alföldi,aki reálisan látja ott a dolgokat.Geszti feszt ugyanazt ismételgeti,és jön a tavalyi szövegeivel.Tóth Gabi még Keresztesnél is rosszabb.Szikora meg csak ottvan.
A mentorokról annyit,hogy talán még Alföldi,aki reálisan látja ott a dolgokat.Geszti feszt ugyanazt ismételgeti,és jön a tavalyi szövegeivel.Tóth Gabi még Keresztesnél is rosszabb.Szikora meg csak ottvan.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. október 28. 15:59
Hála az égnek. Az egyik legrosszabb hang, a többi sok közül...
2013. október 28. 16:02
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (diamondflower @ 2013.10.28. 15:51)
Nem nekik kellett volna párbajozniuk.A Fat phoenix-nek vagy Krasznainak kellene már menniük.Már azt sem értettem,hogy kerülhettek be.Anikó tény,hogy nem a legjobb énekes volt,de ennek ellenére meg tudta fogni az embert.Nagyjából ugyanaz az érzésem volt nála,mint annó Baricz Gergőnél,aki szintén nem a legjobb énekes volt,de mégis megfogott benne valami.Lili a legjobb énekesnő az idei mezőnyben (még az agyomistenített Danics Dóránál is jobb
),ez nem kétséges.Danicsnál ugyanaz az érzésem van,mint annó Murinál: Manír,semmi őszinteség,idegesítő gesztusok,semmi természetesség,előre kigobdolt és betanult szöveg.Közben meg felmagasztalják és tolják a szeketét.Én meg már a falat kaparom akárhányszot meglátom.A fiúk közül Ákosnak tényleg jó hangja van,ő a legjobb férfi énekes.De rossz dalokat adnak neki.Ádámnak nem lenne rossz,ha nem lenne ennyire görcsös,amúgy harmóbikásként tényleg tehetséges.Márk semmi extra,aboszolút középszerű kategória.A tinilányok bálványa Byetheway,a Fat phoenix meg Krasznai pedig szóra sem érdemesek.Nekik kellene már menniük.
Mindenben egyetértek, kivéve Dórát. Az elején én is azt hittem, hogy olyan lesz mint Muri (meg nekem Antal Timi is ilyen volt), meg a koncepció tényleg ugyanaz, de sokkal érdekesebb a csaj is, meg a hangja is.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. október 28. 16:10
Úgy érzem, Krasznai Tündével akarják megnyeretni a versenyt.
2013. október 28. 16:14
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Amikor kitudódott, hogy Lili, és Anikó párbajoznak borítékolható volt, hogy utóbbi megy haza. Megjegyzem, teljesen jogosan. Lili-nek nagyon szép, és erőteljes hangja van, magabiztosabban bánik vele, mint Anikó. Tóth Gabi meg ennél jobban el sem áshatta volna magát a szememben. Egyszerűen a falat tudom kaparni attól a nőtől. Egy normális kritikát nem tud megfogalmazni, emellett még féltékeny is; leszólja azokat, akik nála jobbak. Savanyú a szőlő, kedves Gabriella? Az elején voltak jó együttesek, előadók, akiket nem is vittek az élő adásba. A Fat Phoenix-nek kéne mennie. Nem rossz amit csinálnak, de erősen hiányos a hangzásuk. Egy szólógitár, és egy dob nem tesz ki egy zenekart. Kellene még legalább egy basszusgitáros, esetleg egy ritmusgitáros, és kész is lenne a zenekar. De ezzel a hiányos hangzással csak vak töltényekkel tüzelnek.
2013. október 28. 16:14
|
|
marichuy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 182062 offline
|
Jó, nem mondom, hogy rossz volt az Anikó, de jó sem.
Lilinek kiváló hangja van. Anikónak is jó, csak még fejlesztenie kell.
Most nagyon erős a mezőny. Minden vasárnap egyre nehezebb lesz elengedni a versenyzőket.
Remélem a ByTheWay és Ádám benne lesznek a TOP 4-ben. Sőt, van esély, hogy a TOP 3-ban is benne legyenek, mert ŐK azok, akiknek észveszejtően jó hangjuk van!
Hajrá ByTheWay.
Hajrá Ádám.
Lilinek kiváló hangja van. Anikónak is jó, csak még fejlesztenie kell.
Most nagyon erős a mezőny. Minden vasárnap egyre nehezebb lesz elengedni a versenyzőket.
Remélem a ByTheWay és Ádám benne lesznek a TOP 4-ben. Sőt, van esély, hogy a TOP 3-ban is benne legyenek, mert ŐK azok, akiknek észveszejtően jó hangjuk van!
Hajrá ByTheWay.
Hajrá Ádám.
2013. október 28. 16:24
|
|
pannuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 180253 offline
|
Hála istennek...a válogatón jó volt az igaz..de azóta annyit bénázott amennyit csak lehet...
De még nem is a macska nyávogó hangja...hanem a személyiségével is vannak problémáim... Nem tudom miért,de és ettől a nőtől a falat tudnám kirúgni...Egyszerűen annyira ******* hogy nem tudok rá szavakat mondani...
Még az MDC-t is kiejtette,pedig ők voltak az egyik kedvenceim...Szerintem Anikót a legjobb 12-be sem kellett volna továbbvinni,nem hogy még idáig...
Hát...ilyen süket világban élünk mi emberek.
Ui.:Hajrá P.Lili,By The Way,Márk,Ádám.<3 Legalább ti nyerjétek meg nekem.
De még nem is a macska nyávogó hangja...hanem a személyiségével is vannak problémáim... Nem tudom miért,de és ettől a nőtől a falat tudnám kirúgni...Egyszerűen annyira ******* hogy nem tudok rá szavakat mondani...
Még az MDC-t is kiejtette,pedig ők voltak az egyik kedvenceim...Szerintem Anikót a legjobb 12-be sem kellett volna továbbvinni,nem hogy még idáig...
Hát...ilyen süket világban élünk mi emberek.
Ui.:Hajrá P.Lili,By The Way,Márk,Ádám.<3 Legalább ti nyerjétek meg nekem.
2013. október 28. 16:25
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nem Anikónak kellett volna kiesnie,de nem is Lilinek.Igaz,hogy nem Anikónak volt a legjobb hangja,de vannak nála gyengébbek is.Szerény véleményem szerint annak a Fat phoenixnek vagy Krasznai Tündének kellene már menniük.Nekem az idei mezőnyben a két Lili,Ádám és Ákos a kedvenceim,függetlenül attól,hogy én is látom,hogy még fejlődniük kell.
Nehogy azt hidd,hogy azért vannak bent,mert annyian szavaznak rájuk.A szavazatokat is manipulálják,Azért vannak bent,mert valamiért megérik az RTL-nek.
Idézet (Törpylladoll @ 2013.10.28. 07:50)
De most őszintén: ki az a elnézést a csúnya szóért, jobb most nem jut eszembe retardált h×lye aki szavaz a krasznaira meg a fat phoneixre?! Mondjuk utóbbi nem is annyira vészes, de hogy hangja kevés van a srácnak az biztos... Na de mindegy, lehet csak nekem nem jön be e kettő.
[/size]
[/size]
Nehogy azt hidd,hogy azért vannak bent,mert annyian szavaznak rájuk.A szavazatokat is manipulálják,Azért vannak bent,mert valamiért megérik az RTL-nek.
2013. október 28. 16:57
|
|
Celeron |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.23. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 147 Azonosító: 108403 offline
|
Na most az én véleményem az hogy az Anikócska ha kicsit összeszedte volna magát akkor még párbajoznia sem kellett volna,ha valamit akar az ember azt akarja és nem sza...ok rá!Ő akart tovább jutni?Nem úgy nézett ki.Amúgy meg a mentorok választják ki a dalt nekik,hogy mit adjanak elő,ne is csodálkozzunk,ha a legjobbak elvéreznek.Vagy nem jól gondolom?
2013. október 28. 16:59
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Im happy nagyon orulok neki
))) Végre már...Elsonek kellett volna kiesnie,az MDC helyett
2013. október 28. 17:12
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Megérdemelte Lili sokkal jobb volt amúgy sem volt szimpi a csaj és legelőször miatta esett ki az MDC azt soha nem bocsájtom meg neki hangja sem volt de van még bent egy két irritáló személy főleg: Krasznai Tündike azt sem érdemli meg ,hogy a Tünde nevet viselje xd nekem is az a nevem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.