Eckert Anikó búcsúzott az X-Faktortól
2013. október 28. 09:04
Én Tóth Gagyit zavartam volna haza, aki szerint a hang nem döntő kritérium, a személyiség, érzelmek átadása annál inkább. Csordás Ákos se csinál mást mint ordít, neki viszont jobban megy az arcjáték, el tudja hitetni azt ami meg sem történt. A "művésznő" pedig bebeszéli, hogy megállt a stúdióban a levegő, pedig csak az ő agytekervényei álltak le.
2013. október 28. 09:09
|
|
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline
|
Én nagyon szeretem mindkét lányt, de ha választani kellene kettejük közül, akkor inkább mondom Lilit, mert neki sokkal jobb a hangja, és a magas hangokat is kibírja énekelni.
Anikónak nagyon tetszett az e heti produkciója, az egyik legjobb volt. Nem értem mit keresett a két lány a párbajozók között.
Mindenesetre sajnálom Anikót is.
Anikónak nagyon tetszett az e heti produkciója, az egyik legjobb volt. Nem értem mit keresett a két lány a párbajozók között.
Mindenesetre sajnálom Anikót is.
2013. október 28. 09:19
Nem bánom én se, hogy Anikó esett ki. Már azzal se voltam kibékülve, hogy bejutott az élő show-ba.
2013. október 28. 09:21
Valljuk be, azért Lilinek sokkal jobban helye van a műsorban. Anikónak sincs rossz hangja, de a párbaj dalban a When you're gone-t elég hamiskásan énekelte...
2013. október 28. 09:22
|
cicaorrúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 74825 offline
|
Nos,Lili hangja magasan verte az Anikóét minden egyes adásban. Az pedig, hogy a hang irreleváns egy énekversenynek kikiáltott műsorban, Tóth Gabi és a társadalom egy rétegének intelligenciahányadosát tükrözi.
2013. október 28. 09:27
Nagyon sajnálom, hogy kiesett!!Igaz, hogy Lilinek sokkal jobb hangja van, de ahogyan azt a mentorok is mondták Anikó egy sokkal érdekesebb kisugárzó személy amit én jobban díjazok, mint az énekhangot! Igaz, hogy ez az X-faktor és itt énekelni kell, de valamilyen személyiséggel is kell rendelkeznie annak aki énekes/énekesnő akar lenni! És én teljesen egyetértek Tóth Gabival, mert az éneklést meglehet tanulni!!
2013. október 28. 09:37
cicaorr
Nos,Lili hangja magasan verte az Anikóét minden egyes adásban. Az pedig, hogy a hang irreleváns egy énekversenynek kikiáltott műsorban, Tóth Gabi és a társadalom egy rétegének intelligenciahányadosát tükrözi
teljesen egyet értek
Nos,Lili hangja magasan verte az Anikóét minden egyes adásban. Az pedig, hogy a hang irreleváns egy énekversenynek kikiáltott műsorban, Tóth Gabi és a társadalom egy rétegének intelligenciahányadosát tükrözi
teljesen egyet értek
2013. október 28. 09:41
Sajnalom Anit,de B.Lili magasan jobb nala. Hajra Lili! Amugy tenyleg a Fat Phoenixnek kellett volna hazamennie.. Szerintem nekik be se kellett volna kerulniuk az elo adasba..
2013. október 28. 09:41
|
Tiffany 95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 162151 offline
|
Én azt sem értettem már, hogy eleve miért jutott be. Ha már megy ez a "tehetségkutató" akkor legalább innen olyan énekes/énekesek kerüljenek ki, akik énekelni is tudnak, nem csak jól néznek ki... Lehet valakinek olyan hű de jó kisugárzása, de ha nincs hangja, akkor másban kell kihasználnia az adottságait.
2013. október 28. 09:44
Sajnálom, mert nagyon szimpatikus volt, de tény, hogy hangban messze nem olyan erős, mint Lili.
2013. október 28. 09:49
|
|
Lulika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 623 Csatolások: 0 Azonosító: 202867 offline
|
itsbubble
Sajnálom, mert nagyon szimpatikus volt, de tény, hogy hangban messze nem olyan erős, mint Lili.
Forrás: http://starity.hu/magazin/44311-eckert-aniko-bucsuzott-az-x-faktortol/#ixzz2j0M4MAbJ
Egyettértek:)
Forrás: http://starity.hu/magazin/44311-eckert-aniko-bucsuzott-az-x-faktortol/#ixzz2j0M4MAbJ
Egyettértek:)
2013. október 28. 09:55
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Sajnálom, hogy kiesett de nála voltak gyengébb hangú versenyzők is. Ami a döntés illeti szerintem az korrekt választás volt. De Anikó azért még nagy kedvenc marad
2013. október 28. 09:56
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (OceanSoul @ 2013.10.28. 09:04)
Én Tóth Gagyit zavartam volna haza, aki szerint a hang nem döntő kritérium, a személyiség, érzelmek átadása annál inkább. Csordás Ákos se csinál mást mint ordít, neki viszont jobban megy az arcjáték, el tudja hitetni azt ami meg sem történt. A "művésznő" pedig bebeszéli, hogy megállt a stúdióban a levegő, pedig csak az ő agytekervényei álltak le.
Ééés ott a pont
A döntésről, csak mert Gabi ostobaságokat beszél a műsor eleje óta és erőltetetten próbál szakmai lenni, holott ő maga sem tudja, hogy miről beszél, nem kell utána menni és azt szajkózni, mint ő, azaz, hogy Lili csak hang, Anikó meg érzelem. (Aki figyeli a "kritikáit", az láthatja, hogy mindig az erősebb énekeseknél talál mondvacsinált hibát, mert félti tőle a sajátjait. A döntésénél sem volt másról szó. Ildinél semmivel sem jobb.) Maradjunk annyiban, hogy mindkettőnek van hangja, mindkettőnek vannak érzelmei, Anikó érdekesebb, Lilinek jobb a hangja. Egyikőjüknek sem kellett volna párbajozni sem. Anikó szombati előadása engem megvett kilóra, pedig imádom Amy-t. Lili pedig szerintem sz.r dalt kapott, de tőle így is jobban tetszett, mint Rihannától. Az, hogy nincs érzelme csak azért mondják (Gabi főleg), mert nem arcban meg gesztusokban szenved, mint Ádám meg Ákos (na ŐK azok, akik nem adnak át érzelmet).
Egyébként nagyon édes, hogy egyetlen mentor van, aki érti a dolgát, és tudja is, hogy mit beszél/csinál, és ő szívja meg már harmadjára. A másik három közül az egyik át akarja venni a kemény kritikus szerepet, de hülyeségeket beszél, a másik szintén orbitális baromságokat mondd nagyon szakmainak előadva miközben magát cáfolja meg, a harmadik meg általában azt se tudja hol van. És néha még utánozzák is egymást, hogy igazán röhejes legyen
2013. október 28. 10:02
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Nekem már az elejétől kezdve sem tetszett amit csinált. Valamiért a hangjával nem vagyok kibékülve. Nekem végig olyan volt, mintha hamis lenne.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

2 felhasználónak tetszik: