Eckert Anikó búcsúzott az X-Faktortól
2013. október 28. 08:11
|
|
SMiley23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.29. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 202783 offline
|
nekem se kell az x faktort nézni többet (hála istennek) egyre rosszabb és rosszabb.Csak miatta néztem <3.Anikó kérlek ne hagyd abba az éneklést, <3 neked kellet volna tovább menned,különleges és szép hangod van
, lilinek meg semmilyen és unalmas is.
2013. október 28. 08:13
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
Nem értem miért istenítik a By The Way-t oké jók meg minden de az ,h az 1D-hez hasonlítsák szerintem sok .
Végre . Szerintem voltak tőle sokkal jobbak mégis ő jött mert "különleges " pff könyörgöm ÉNEK VERSENY
Liliben sokkalta több erő van a hangjában . Meg érdemelte ,h ő menjen tovább
2013. október 28. 08:21
Soha nem értettem, hogy miért jó az, hogy a két párbajozó saját mentorai is szavazhatnak. Nyilván való, hogy a versenyzőjüket nem küldik haza, egyedül mondanak egy kis indoklást. Nagyon bőszen állították, hogy Anikó előadása remek volt. Engem nem győzött meg, gyenge hangja van, nem tudja visszaadni Amy Winehouse-t. Batánovics Lili, viszont jó volt, szerintem nem neki kellett volna párbajoznia.
Még soha nem szavaztam, és nem is tervezem. Biztos vagyok benne, hogy az egyik ok, amiért kétnapos lett ez a tehetségkutató, az az, hogy ezáltal több pénz is be tud folyni.
Még soha nem szavaztam, és nem is tervezem. Biztos vagyok benne, hogy az egyik ok, amiért kétnapos lett ez a tehetségkutató, az az, hogy ezáltal több pénz is be tud folyni.
2013. október 28. 08:23
|
|
ChrisEdwardFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.11. Hozzászólás: 477 Csatolások: 3 Azonosító: 163673 offline
|
ideje volt mennie:ddd
2013. október 28. 08:39
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
nekem ő annyira nem tetszett. szerintem Batánovics Lili volt a legjobb.
2013. október 28. 08:47
Nem követem az idei x-faktort az első élő adás óta, de azt sejtettem, hogy Anikó hamarosan ki fog esni.
2013. október 28. 08:47
B. Lilit abszolút nem értem, mit keresett a párbajozók között. Eckertnek a Fat Phoenix-szel kellett volna párbajoznia, majd kézenfogva mehettek volna haza...
2013. október 28. 08:51
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Még jó h Anikó esett ki, Hajrá LILI
2013. október 28. 09:01
Lilit jobban szeretem, de én Anikót is bírtam. Nem neki kellett volna kiesnie, hanem mondjuk a Fat Phoenix-nek, a By The Way-nek, Péterffi Lilinek, Szabó Ádámnak vagy Bozsek Márknak.
2013. október 28. 09:04
|
|
ForeverGirl8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 65 Csatolások: 1 Azonosító: 211982 offline
|
Én egyetértek az eredménnyel.Csak ezért hogy "megismerjék" egy lány személyiségét nem kell továbbjuttatni az X-faktorba!Én azon a véleményen vagyok hogy ez nem facebook és nem társkereső oldal ami azért van hogy megismerjük a másikat...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: