Starity

Miley Cyrus vesztesnek érzi magát

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 27. 13:24 #81
Natalie_Rose
Natalie_Rose
új tag

StátuszDrop the Bass
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 15
Csatolások: 0
Azonosító: 214085
Véleményem szerint Imádom Miley-t.És ,hogy miért? Mert egyedi és nagyon szépen énekel.Lehet ,hogy a mostani cikkek csak arról szólnak,hogy Miley iylen meg olyan... ÉS?! Ki nem sz*rja le.Ugyan az az ember aki évekkel ezelőtt volt.Csak most egy olyan fázisba van ami kicsit másabb.Ennyi.
u.i.: Nekem tökre bejönnek ezek a képek:3
2013. október 27. 13:24 #82
- törölt felhasználó -    
Kicsit zavarodott szegény. Összevegezve -> "Összeomlott minden, de jól érzi magát." Érdekes felfogás. laugh.gif Elég gyorsan eltudta feledtetni vele a zene a közel múlt eseményeit.. Egész jól megbirkózott vele. Abban igaza van, hogy az önsajnálkozás nem megoldás hosszú távra, de mégis lehetne benne egy kis empatikusság, mert ezzel a szöveggel azt kelti az emberekben, hogy ő "le se sz*rja" a körülötte lévő történéseket. "Meg kellett történnie", ezt ilyen egyszerűen fogja fel, pedig egy életszakaszáról van szó, amiben sok szép történt, és amit nem szabadna csak úgy elrántani, mint egy játékbabát. De hát ő tudja, ha neki igy megfelel.. Csak szerintem ez nem volt szép kijelentés tőle.
2013. október 27. 13:25 #83
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley

StátuszMockingjay
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
Akik utálják azok persze, hogy azt akarja, hogy leálljon, én is örülnék, ha Selena Gomez eltűnne végre a színről, mert nem bírom a csajt.
Amúgy ha ezt nem mondja, nem is hiszem el, hogy most van padlón az élete. Pedig ez az az időszak mikor a csúcson van<3
De akárhol is tart, mindig szeretni fogom. smileeee.gif
2013. október 27. 13:43 #84
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Szerintem részben ő is tehet arról, hogy az élete a feje tetejére állt. Amúgy meg ha ez jó neki így, akkor csinálja. Ő élete.
2013. október 27. 13:44 #85
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Végre valami vállalható fotósorozat róla. Ezt is megéltük.

„A műsor igazából a kifigurázása volt annak, mennyire komoly most a popipar.”
Mintha Ő neki olyan fontos lenne a popipar komolysága.
2013. október 27. 13:52 #86
bofa
bofa
új tag

Státuszmai sztárok....
Hozzászólás: 57
Azonosító: 212684
Aha popipar komolyság ez valami vicc?
2013. október 27. 13:57 #87
CsakFanniii
CsakFanniii

StátuszEverything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.
Hozzászólás: 631
Azonosító: 203128
Ezeknek a képeknek legalább egy része majdnem normális..És amúgy meg egy vesztes,de csak mert így alakította a dolgait
2013. október 27. 14:00 #88
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Nekem tetszenek a magazinhoz készített képek. Remélem teljes mértékben rendbe jön az élete.
2013. október 27. 14:04 #89
- törölt felhasználó -    
Na,ez már egy nézhetőbb fotósorozat.

"Mert Isten nem azt akarja, hogy a sajnálkozásról szóljon az életem, hanem hogy sikeres, boldog, áldott legyek.”

Pedig aztán pont ezt csinálja."Tehetséges,gyönyörű" - ahogy Pink is mondta - "de hamis önmagához,hozzánk."
Minden interjúban csak magát tudja sajnálni,hogy neki mennyire összedőlt élete van,mikor ott volt neki az út tovább,de nem,ő inkább "megőrült",csak azért az öt perc figyelemért.Miley olyan lány,akinek nem kéne égetnie magát ahhoz,hogy észrevegyék,bár igaz,akkor nem ő lenne a média mindennapi témája,ilyen életmóddal előbb elérheti a süllyesztőt.
2013. október 27. 14:09 #90
- törölt felhasználó -    
Ezek a fotósorozatok leglább nem olyan durvák. És remélem h rendbe jön az élete mivel nagyon hiányzik a régi Miley. sad.gif
2013. október 27. 14:10 #91
Regikeee25
Regikeee25
új tag
Hozzászólás: 19
Azonosító: 210789
végre egy normális fotósorozat amiken nem az óriási nyelvét látni
2013. október 27. 14:11 #92
Adricole10
Adricole10
ღ ρłάzαρi¢sα™

StátuszÚJ PROFIL -> 2013 november 03
Hozzászólás: 1512
Csatolások: 32
Azonosító: 163558
Nekem nem tetszenek a képek.
2013. október 27. 14:15 #93
SokSzínű.
SokSzínű.
vampire ♥

Státusz♥ Instagramm: juhaszviki follow me:!:)
Hozzászólás: 1954
Csatolások: 2152
Azonosító: 162057
nekem is tetszik a címlap smileeee.gif jók lettek a képet
2013. október 27. 14:15 #94
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Huuu ezek marha jo kepek lettek rola smileeee.gif
Egyebkent meg mindig orulok, hogy boldog..legalabbis azt mondja, h jo ertelembe erzi igy. Hat remelhetoleg igyis marad.
2013. október 27. 14:16 #95
clydesdale
clydesdale
Mrs. Alvin™

Státusz"Vannak még csodák, csak mondd, hogy merre keressem!"
Hozzászólás: 1486
Csatolások: 107
Azonosító: 127128
DemiFan14
Na sürgősen hordd el magad Mucsaröcsögére! Ez aztán szép, szofisztikált hozzászólás volt, gratulálhatsz. Aztán pedig ásd el magad! Meglátszik Miss.Seggrázás hatása a "mai fiatalokon", jobban mondva a "rajongóin". Mert ha neked nem tetszik valaki, azt persze szidd a sárga földig, mindezt természetesen trágárul, hogy több legyen a káromkodás és anyázás, mint a mondanivalód, mert az milyen marha menő, miközben alig lettél szobatiszta.... Szánalmas, komolyan! Nem mondom, hogy te, de a viselkedésed annál inkább. Szerinted az a normális és elfogadható, hogy kidobja a csöcsét egy DÍJÁTADÓ eseményen, és rázza a valagát más képébe? Ezt tette le az asztalra? Ettől fogsz te bárkit is elismerni, hogy r_banckodik? (NEM egyenlő azzal, hogy az is lenne, csak a tisztánlátás kedvéért... mert látom a fogalmakkal is gondok vannak) Hát köszönöm, de akkor maradok a mocskos, ocsmány, műveletlen, semmirekellő, szánalmas parasztok között, akik az előző évtizedben legalább a "NORMÁLIS" és "EMBERI" jelzővel égették magukat... Az meg, hogy mit ért el, semmi másnak nem tudható be, mint az apjának! Ugyanis ha akkora megszállott fan vagy, hogy már megengedheted magadnak az ehhez hasonló jelzőket másokkal szemben, mint amiket leírtál, akkor tudhatnád, hogy ha nincs apuci, akkor valószínűleg Cyrus Kisasszonyt egy pelenkareklámban se láttad volna. És azt a gyönyörű hangját meg hallgasd meg egyszer playback nélkül, és állítom a malacvinnyogás a legszebb zene lesz füleidnek.

A süllyesztő legalja vagy ...
2013. október 27. 14:18 #96
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Ez az egész tényleg olyan, mintha a szájába rágnák a szavakat, s nincsen az ég világon egy önálló gondolata sem. Az egyik pillanatban még azt hangoztatja, hogy milyen boldog és kiegyensúlyozott, míg a másikban nekiáll játszani a bánatvirágot, hogy milyen sz*r minden. Ha a helyében lennék, akkor én is elég f*sul érezném magamat. Elvégre a fél világ egy r*bancnak tartja, a vőlegénye elhagyta és a családja sem törődik vele úgy, ahogyan kéne. Jogosan érzi magát úgy, ahogy, habár pont ő az utolsó ember, akit sajnálni tudnék a nyomora miatt. Kijátszotta a "Mindenemet megmutatom." kártyáját, így úgy látszik most jön Demi Lovato sztájölben az önsajnáltatás felsőfokon. Hogy őszinte legyek, hidegen hagy. Tudjátok van az a mondás, hogy ki mit vet, úgy arat. Májlikára ez pontosan igaz. Talán egyszer megtanulja, hogy a cselekedeteink sokszor következményekkel járnak, és azokért vállalni is kell a felelősséget. Annyira erőlteti a háná montáná imidzs elhagyását, s felnőtté válását, hogy ezzel bizonyítja be mindenkinek gyermeksége mibenlétét. Májlika még nem felnőtt nő, nem áll készen az életre és arra, hogy komoly döntéseket hozzon. Bizonygatja felőlem akárhogy, akkor is csak - egyelőre - egy ostoba kislány fog maradni, aki mellett nincsen ott a családja. A képek egyébként nem lettek rosszak, sőt a drágakövekből álló ruhás fotók még tetszenek is. A többin is elég sokat mutat magából, ám még a jó ízlés határain belül slattyog. Mennyivel kellemesebb így ránézni amúgy!
2013. október 27. 14:18 #97
rózika0319
rózika0319

StátuszMost nekem tetszik a bemutatkozásom és ez a fontos
Hozzászólás: 744
Azonosító: 186416
ezek a képek most nem lettek annyira botrányosak
2013. október 27. 14:18 #98
Binky
Binky
visszatérő vendég

Státusznem használom már
Hozzászólás: 319
Azonosító: 184134
Be kell valljam, a mostani zenéi egész jók, és a külsejével sincs gáz, csupán a viselkedése irritáló és az, hogy már olyan szinten nyújtogatja a nyelvét, hogy lenyalja magáról a sminket:D viszont ez a fotósorozat nem lett rossz, több ilyen is készülhetne még ^^
2013. október 27. 14:21 #99
ArianaLove99
ArianaLove99
új tag

StátuszHa éhes vagy, nyalj sót, akkor szomjas leszel!:D
Hozzászólás: 95
Azonosító: 182511
Húúúúúú nagyon meg utáltam ezt a nőt.Imádtam amikor még barna haja volt és normélisan viselkedett.Nem értem miért vágta le a haját.Azzal hogy levágta a haját azzal megvátozott a viselkedése is.nem tudja felfogni,hogymennyi rajongóját vesztette így el.És hogy mennyi lánynak VOLT a példaképe.És hogy most mennyi lány utálta meg.És énis így utáltam meg.Teljesen más lett olyan mintha nem is ő lenne.Mintha egy teljesen más ember lenne.Undorítóan néz ki,undorítóan viselkedik,és még sorolhatnám...........Annyira szeretném,hogy a régi Miley legyen.Egyáltalán nem sztárhoz méltó a viselkedése.Nem értem.(Bocsi a fanoktól,magán vélemény!)
2013. október 27. 14:25 #100
- törölt felhasználó -    
Ennek a nyilatkozatának nagyon örülök.A képek nagyon jól sikerültek,igazán szép rajtuk,főleg az első kettőn. smileeee.gif

Idézet
Az egész társadalom azt akarja, hogy leálljak.

Csak azok akarják ezt az ostobaságot,akik elfelejtették a régi időket,minden régi pillanatot.Akik nem fogadják el,hogy egy igazi érett nő lett,aki felelős a döntéseiért.Ezzel Miley teljesen tisztában van annak ellenére amiket mostanában művel.

Idézet
Miley korábban elmondta, unja már, hogy az emberek állandóan a VMA-fellépésről beszélnek, ennek ellenére, bármilyen interjút is ad, mindig felhozza a témát

Igen,mert tudja,hogy mái napig (nem mintha olyan régen lett volna) mindenki eszében benne van.Csak szeretné tisztázni és kész.

Idézet
Mert Isten nem azt akarja, hogy a sajnálkozásról szóljon az életem, hanem hogy sikeres, boldog, áldott legyek.

Már az vagy! heart.gif De azért sok sikert! good.gif
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok