Miley Cyrus vesztesnek érzi magát
2013. október 27. 11:28
Én is vesztesnek érzem xD Mert annyira vágyik a hírnévre, meg a bulvároldalak címlapjára, hogy ostobán viselkedik, semmi művészet nincs abban amit csinál. Zenéi jók? Igen? nem is ő csinálja. Úgyhogy, az albumán is van kb 2 jó szám. Katy Perry-én is több jó szám van mint ezen. Száz szónak is egy a vége, szerintem a meztelenkedés viszi, meg a kurvulás, következő albumnál már nem tudom mit vesz elő, hogy felfigyeljenek rá.
2013. október 27. 11:28
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Nem, ez nem igaz!
Miley egy csodás lány, aki így éli ki a fiatalkorát. Nem vesztes, nem halad lefelé, sőt, annál inkább építgeti a karrierjét szépen felfelé. A képek nagyon bejönnek, most igazi nőnek látom, bár én mindig
Remélem felhagy a sok pucérkodással és új életet kezd. LIAM MEG MENJEN A FRANCBA! Akkor hagyta ott MILEYT, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá. Az ilyen embert úgy tudom utálni..
szóval, Miley: Légy erős, szeretünk!!
Miley egy csodás lány, aki így éli ki a fiatalkorát. Nem vesztes, nem halad lefelé, sőt, annál inkább építgeti a karrierjét szépen felfelé. A képek nagyon bejönnek, most igazi nőnek látom, bár én mindig
Remélem felhagy a sok pucérkodással és új életet kezd. LIAM MEG MENJEN A FRANCBA! Akkor hagyta ott MILEYT, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá. Az ilyen embert úgy tudom utálni..
szóval, Miley: Légy erős, szeretünk!!
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2013. október 27. 11:31
Az utolsó,meg az az előtti képeken nagyon undorító.
2013. október 27. 11:33
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ettől lesz igazán csak vesztes, hogy még sajnáltatni is próbálja magát. Reménytelen egy nő, burgerkingbe való krumplit sütni.
Beyla
2013. október 27. 11:35
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nagyon jó képek lettek.
2013. október 27. 11:35
Nincsenek rá szavak, hogy ez a nő (?!) mennyire gyomorforgató. Miért csodálkozik, hogy mindenki elítéli, ha mindenét megmutatta már a világnak? Már az is látta az összes testrészét, aki a legkevésbé sem volt kíváncsi rá. Három-négy hete pedig még milyen eszméletlenül boldognak nyilatkozta magát. Aha, most meg minden darabokban? Logikátlan minden mondata, amit csak kiejt a száján. Van ennek a valaminek egyáltalán iskolája? Minden szót a szájába rágnak vagy negyvenszer, hogy helyesen tudja visszamondani őket. Szerintem egy önálló gondolata sincsen, dróton rángatják. Rendelkeznek vele, eladják őt. Borzasztóan undorító. Semmi hitele nincsen neki. Főleg, hogy ezeket mind úgy nyilatkozta, hogy két drágakő takarta a bimbóit. Sajnálnom kéne őt? Csak a legmélyebb szánalmamat tudom felajánlani.
Beyla
2013. október 27. 11:40
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Ez az első dolog, amiben egyetértek vele. Vesztes!
2013. október 27. 11:43
Miley remek hanggal rendelkezik, nem a meztelenkedésbe kellene befektetni az energiáját. A képeken legalább nincs teljesen meztelenül, ezt leszámítva nem lettek rosszak. Őt is megértem, ahogy Liamet is. Elege lett az idétlen viselkedéséből, neki is gondolni kell a saját karrierjére. Sajnálom, hogy szétmentek, de ha Miley normális lenne még mindig, talán még mindig együtt lennének...
2013. október 27. 11:49
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Régi Miley új Miley?!?! Nem veszitek észre hogy ő ugyan az az ember csak felnőtt! Azért nem szeretitek mert már nem Hannah Montana? ATTÓL Ő MÉG IGENIS MILEY!!
Average Girl
2013. október 27. 11:49
Hát igen Miley jobb lenne, ha leállnál végre. Te tetted ezt, a te döntéseid akkor meg e rinyálj! Senki nem kényszerített rá... sőt!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.