Kiszivárgott Avril Lavigne legújabb lemeze!
2013. október 27. 11:25
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
egyetlen számot hallgattam meg, annak is az általam nagyra tartott Marilyn Manson volt az oka, akiben meglehetősen csalódtam, de ez nem ide tartozik... nem tudom, hogy Avril hogy mer egyáltalán ilyen you can fuck me and then play me-ket énekelni, neki aztán tényleg nem kellene erőltetnie ezt a biccs szerepet, mert ugyanolyan fake mint az összes többi megjátszott énje. a pink motherfuckingprincess után most ez a fuckable badgirl jön...? az a hangszín, amin a refrént végignyávogta egy új, huszonegyedik századi kínzó eszköz is lehetne nyugodtan - bele sem merek gondolni, milyen lehet az, ahol előttem szólók panaszkodtak arról, hogy nyávog mint egy macska, amit épp nyúznak.
2013. október 27. 12:18
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Úúúúristeeeeeen!!!!! Meg kell szereznem a lemezt!!!
Valaki tudja hol lehet Szhelyen kapni???
Lécci valaki írja meeeeg!!!!
Lécci valaki írja meeeeg!!!!
2013. október 27. 12:26
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Nagyon jó album lett
kedvencem a 17 és a Hello Kitty
2013. október 27. 12:38
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Egyedül a Mansonos duett tetszik!A többi elmegy... :/
2013. október 27. 12:43
Idézet (AvrilFanxxx @ 2013.10.27. 12:18)
Úúúúristeen!! Meg kell szereznem a lemezt!!!
Lécci valaki írja meeg!!
Lécci valaki írja meeg!!
Nos a címben az volt hogy kiszivárgott...a cikkben viszont az hogy megjelent. A kettő nem ugyanaz, de valószínűleg Magyarországon még nem lehet kapni szóval arra még várhatsz.
On: Még mindig ugyanolyan unalmas és semmitmondó, a Bad girl az az album legnagyobb égése a Hello Kitty mellett. Ez a kemény csaj imázs, nem is tudom nekem valahogyan elsőre a Hello Kitty miatt nem éppen a keménység jön le. Az hogy egy albumba két nagyobb nevű ember is részt vett az árulkodó jel. Lehet hogy muszáj volt kicsit kontrázni? Mert ha Manson és Chad nem lenne talán senkisem venné a lemezt? Persze nyilvánvaló hogyha valaki Marilyn Mansont szeretné hallani akkor nem egy Avril albumot fog megvenni csak hogy pár másodpercig hallhassa. Chad és Manson arra kellett mindössze hogy kicsit felturbózza a slampos albumot. Avril pedig eldönthetné hogy mi akar lenni, cukimuki kislány vagy kemény rocker (bár az utóbbihoz az is kellene hogy nagyobb hanngal rendelkezzen, nem pedig visításhoz hasonlóval, pedig neki is lehetne egy normális énekhangja ha nem torzítana rajta a sok javítás).
2013. október 27. 13:06
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Már a Here's To Never Growing Up-nál sejtettem, hogy nem fog megfogni az albuma, nem számítottam semmi olyan lemezre amitől eldobom az agyam.
Nyilatkozta, hogy több féle típusú dal lesz rajta, de vannak annyira egymásba értékébe ütközőek, mint például a Bad Girl és a Let Me Go. Annyira nem passzol egy albumra, ráadásul a Bad Girl szövege se igazán illik Avrilhez. Ezenkívül jó szám, Pretty Reckless típusú.
A 17 annyira Taylor Swift-es lett, a HTNGU, a Bitchin' Summer, Sippin On Sunshine az elmegy kategóriába tartozik (utóbbi olyan mintha Disney dal lenne). A Rock N Roll nagyon jó lett, kellemeset csalódtam benne, amikor nyáron meghallottam először
Habár a klip elégé aláássa a zenét...
A Hello Kitty annyira sz_r, hogy már jó, de komolyan azt hittem hanyatt vágódok a székkel amikor meghallottam, de igazából csak a macska nyávogással, a gépiesített zenével és a japán énekléssel van a gond, mert így annyira Gangnam style-os lett... Na meg persze az se dob sokat a számon, hogy Hello Kitty-ről énekel...
Szóval sok baj van a számmal, és nem hiszem, hogy eget rengető sikere lesz, talán Japánban jobban fogják értékelni
A You Ain't Seen Nothin' Yet-et nem tudom hova rakni
Nem rossz dal, de nem is lesz a kedvencem...
A Give You What You Like már akkor is tetszett, amikor csak részlet jelent meg belőle, egyik legértékelhetőbb dala a korongról. Ilyen még a Hush Hush, az lett még az egyik legjobb szám, plusz még a Let Me Go, Falling Fast és a Hello Heartache, utóbbi Let Go hatású, a Falling Fast meg inkább Goodbye Lullaby féle.
Remélem a legközelebbi kislemeze a legutóbb felsoroltak közül lesz, mert ha nem tényleg nem fog nagy sikereket elérni, mert szerintem ezt az albumát már nem fogják úgy vinni, mint a többit. Az idei klipjei is bizonyítják ezt Youtube nézettségeivel. Talán így is a Let Me Go teljesít a legjobban, úgy, hogy naponta 1 millióan nézik meg.
Nyilatkozta, hogy több féle típusú dal lesz rajta, de vannak annyira egymásba értékébe ütközőek, mint például a Bad Girl és a Let Me Go. Annyira nem passzol egy albumra, ráadásul a Bad Girl szövege se igazán illik Avrilhez. Ezenkívül jó szám, Pretty Reckless típusú.
A 17 annyira Taylor Swift-es lett, a HTNGU, a Bitchin' Summer, Sippin On Sunshine az elmegy kategóriába tartozik (utóbbi olyan mintha Disney dal lenne). A Rock N Roll nagyon jó lett, kellemeset csalódtam benne, amikor nyáron meghallottam először
A Hello Kitty annyira sz_r, hogy már jó, de komolyan azt hittem hanyatt vágódok a székkel amikor meghallottam, de igazából csak a macska nyávogással, a gépiesített zenével és a japán énekléssel van a gond, mert így annyira Gangnam style-os lett... Na meg persze az se dob sokat a számon, hogy Hello Kitty-ről énekel...
A Give You What You Like már akkor is tetszett, amikor csak részlet jelent meg belőle, egyik legértékelhetőbb dala a korongról. Ilyen még a Hush Hush, az lett még az egyik legjobb szám, plusz még a Let Me Go, Falling Fast és a Hello Heartache, utóbbi Let Go hatású, a Falling Fast meg inkább Goodbye Lullaby féle.
Remélem a legközelebbi kislemeze a legutóbb felsoroltak közül lesz, mert ha nem tényleg nem fog nagy sikereket elérni, mert szerintem ezt az albumát már nem fogják úgy vinni, mint a többit. Az idei klipjei is bizonyítják ezt Youtube nézettségeivel. Talán így is a Let Me Go teljesít a legjobban, úgy, hogy naponta 1 millióan nézik meg.
2013. október 27. 13:17
Szerintem egész jó lett, de a Hello Kitty az valami borzalom, egyáltalán nem tetszik..
2013. október 27. 13:19
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
Supremacy
Nos a címben az volt hogy kiszivárgott...a cikkben viszont az hogy megjelent. A kettő nem ugyanaz, de valószínűleg Magyarországon még nem lehet kapni szóval arra még várhatsz.
A lemez hivatalos megjelenése november 5-én lesz, szóval kiszivárgott.
Egyébként már "vártam" a hozzászólásodat.
Amikor a haveroddal azt írtátok, hogy ti nem gyűlölitek hanem megvetitek hát kacagnom kellet. Értem én, hogy sok sztár nem szerettek, meg minden, de a megvetés tudod mi? Az amikor nem irkálsz minden cikkhez olyanokat, hogy "mű" és "semmitmondó".
Én megvetem Selena Gomezt mert playbackel és mégse irkálok minden róla szóló cikk alá, hogy "mennyire gáz", meg, hogy "nem tud énekelni".
Csak tudjátok kicsit már unalmas, hogy mindenhol ugyanazt szajkózzátok. És nem, most nem Avril-t védem, mert őszintén engem nagyon nem izgat, hogy ki szereti, vagy ki utálja... Szíved joga utálni azt akit akarsz, engem engem az nem izgat, csak azt mondani, az utálatotokra, hogy megvetítek? Haha
2013. október 27. 13:57
Idézet (corny4 @ 2013.10.27. 13:19)
A lemez hivatalos megjelenése november 5-én lesz, szóval kiszivárgott.
Amikor a haveroddal azt írtátok, hogy ti nem gyűlölitek hanem megvetitek hát kacagnom kellet. Értem én, hogy sok sztár nem szerettek, meg minden, de a megvetés tudod mi? Az amikor nem irkálsz minden cikkhez olyanokat, hogy "mű" és "semmitmondó".
Én megvetem Selena Gomezt mert playbackel és mégse irkálok minden róla szóló cikk alá, hogy "mennyire gáz", meg, hogy "nem tud énekelni".
Csak tudjátok kicsit már unalmas, hogy mindenhol ugyanazt szajkózzátok. És nem, most nem Avril-t védem, mert őszintén engem nagyon nem izgat, hogy ki szereti, vagy ki utálja... Szíved joga utálni azt akit akarsz, engem engem az nem izgat, csak azt mondani, az utálatotokra, hogy megvetítek? Haha
Belédkötöttem? Nem hiszem.
Most megteszem ha már szíveskedtél reagálni a hozzászólásomra. Talán érthetőbben kéne fogalmaznod és akkor talán nem hinné néhány rajongó hogy már akár ma is megszerezheti a lemezt..
A szövegértésed is gyatra lehet ha nem bírod felfogni azt a pár sort amit ide lepötyögtem, az hogy olyan sokáig tart azt felfogni hogy NEM utálkozunk azon már tényleg nem segíthetek arra ott egy kisegítő iskola. Ha unalmasnak tartod azt amit "szajkózunk" akkor ne olvasd el és kevesebb lesz az agyvérzés kockázata.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 27. 14:15
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Én imádom az egész albumot!
2013. október 27. 14:22
|
|
Chemical_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 194866 offline
|
Aki ezért az albumért pénzt adna,annak inkább javaslom,hogy szerezzen be inkább egy hallókészüléket.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 27. 14:23
Imádom az egész albumot, mert minden egyes dalban van egy darab Avrilból (kivétel a Hello Kitty).
És látom eléggé vegyes fogadtatása lett...
Mindegy, nekem tetszik, örülök hogy kiszivárgott, lesz mit hallgatni
Mindegy, nekem tetszik, örülök hogy kiszivárgott, lesz mit hallgatni
2013. október 27. 14:52
|
|
corny4DramaQueen™ |
|
Idézet
Belédkötöttem? Nem hiszem.
Most megteszem ha már szíveskedtél reagálni a hozzászólásomra. Talán érthetőbben kéne fogalmaznod és akkor talán nem hinné néhány rajongó hogy már akár ma is megszerezheti a lemezt..
A szövegértésed is gyatra lehet ha nem bírod felfogni azt a pár sort amit ide lepötyögtem, az hogy olyan sokáig tart azt felfogni hogy NEM utálkozunk azon már tényleg nem segíthetek arra ott egy kisegítő iskola. Ha unalmasnak tartod azt amit "szajkózunk" akkor ne olvasd el és kevesebb lesz az agyvérzés kockázata. Érdekes hogy Levin (akinek néha igazat kellett adnom mert tényeket fel tudott mutatni) nem jött ide és szólt hozzá a kommentemhez pedig ő nem sz@rja le a dolgokat , te pedig azt állítod hogy teszel arra hogy mit mondunk Avrilről, akkor saját magadnak is hazudsz.
A szövegértésed is gyatra lehet ha nem bírod felfogni azt a pár sort amit ide lepötyögtem, az hogy olyan sokáig tart azt felfogni hogy NEM utálkozunk azon már tényleg nem segíthetek arra ott egy kisegítő iskola. Ha unalmasnak tartod azt amit "szajkózunk" akkor ne olvasd el és kevesebb lesz az agyvérzés kockázata. Érdekes hogy Levin (akinek néha igazat kellett adnom mert tényeket fel tudott mutatni) nem jött ide és szólt hozzá a kommentemhez pedig ő nem sz@rja le a dolgokat , te pedig azt állítod hogy teszel arra hogy mit mondunk Avrilről, akkor saját magadnak is hazudsz.
Mindenbe belekötsz, szóval lényegtelen. Én csak egy vagyok a sok közül
És fogalmazásról: ha megjelent volna Magyarországon, bele írtam volna, sőt azt is, hogy ha a világon bárhol, de nem írtam, vagy látod?
Felfogtam, hogy azt mondod, hogy NEM utálkoztok, de akkor miért is irkáltok minden egyes róla szóló cikk alá? Ezt magyarázd el.
Agyvérzés? Kösz, nem! Remekül jól vagyok
Nem szoktam hazudni magamnak, és ha már itt tartunk neked kéne "kisegítő iskola", mivel mondtam nem az érdekel, hogy kit utáltok vagy vettek meg (ahogy neked jobban tetszik..) hanem, hogy akkor miért vagytok itt és írogattok mindig.
2013. október 27. 14:54
én kb 1 éve valami nagy Avril fan voltam... de meguntam. Azt hittem, ha jönnek új számok jönnek, újra megszeretem őt... de a mostani számai közül csak 3-4 tetszik...
2013. október 27. 15:14
Idézet (corny4 @ 2013.10.27. 14:52)
Mindenbe belekötsz, szóval lényegtelen. Én csak egy vagyok a sok közül
És fogalmazásról: ha megjelent volna Magyarországon, bele írtam volna, sőt azt is, hogy ha a világon bárhol, de nem írtam, vagy látod?
Felfogtam, hogy azt mondod, hogy NEM utálkoztok, de akkor miért is irkáltok minden egyes róla szóló cikk alá? Ezt magyarázd el.
Meg ha én unalmasnak találom a mondani valódat, de meg írtad, hogy Avril-t, akkor miért olvasol el minden hírt róla?
Nem szoktam hazudni magamnak, és ha már itt tartunk neked kéne "kisegítő iskola", mivel mondtam nem az érdekel, hogy kit utáltok vagy vettek meg (ahogy neked jobban tetszik..) hanem, hogy akkor miért vagytok itt és írogattok mindig.
Azért írunk minden egyes cikkhez mert van VÉLEMÉNYÜNK ami nem egyezik meg az utálással csak mondom.
Hogy a legelső mondatodra visszatérjek amin átsiklottam...Mindenbe belekötök? Tudtommal van itt egy Avriles topik is -mivel majdnem minden előadónak van starityn topikja gondolom ő sem kivétel ez alól- ha tényleg kötekedő lennék és egyben utáló is akkor az én hozzászólásaimmal lenne teli a topik amit valószínűleg megunnának, jelentenék a moderátoroknak és egy időre pihenőre küldtek volna. Nemdebár? Ha ténylegesen erősíteném az utálók táborát akkor a hozzászólásaim miatt már nem lennék itt, esetleg mindenhol hirdetném hogy mennyire nem komálom ezt a nőt, vagy a Milyen zenét hallgatsz most? topikban aki csak Avrilt hallgat annak mellékesen írnék hogy "De nyomorék vagy hogy ilyen f#stalicskát hallgatsz!" ezt sem teszem vagy ha észleltél ilyet, akkor az olyan nagy titokban történhetett hogy én sem tudtam róla.
2013. október 27. 15:17
Bárki mondhat bármit, a Hello Kitty az egyetlen szám amit nem tudok hova tenni, mert egyáltalán nem vall Avril-re. A többi számomra tökéletes, köszönet neki ezért a fantasztikus albumért!
2013. október 27. 15:20
Idézet (Supremacy @ 2013.10.27. 15:14)
Azért írunk minden egyes cikkhez mert van VÉLEMÉNYÜNK ami nem egyezik meg az utálással csak mondom.
A másik hogy semmi kedvünk lealacsonyodni az agyatlan (tisztelet a kivételnek) Belieberek szintjére akik anyázással oldanak meg mindent még azt ha csak véleményük van. Vigyázz, bár a te szádból nem ömlik a mocsok de kezded súrolni azt a bizonyos szintet. A sokadik dolog, azért olvasok el róla híreket mert érdekel hogy mivel pusztítja és teszi halláskárosultá az embereket, ha téged ez zavar akkor ugord át a hozzászólásomat ha nem megy akkor megintcsak sajnállak hogy nem tudod lenyelni a békát. Tudod az életben ennél lesznek nagyobb pofonok is minthogy egy, a véleményét leíró ember bosszant.
Hogy a legelső mondatodra visszatérjek amin átsiklottam...Mindenbe belekötök? Tudtommal van itt egy Avriles topik is -mivel majdnem minden előadónak van starityn topikja gondolom ő sem kivétel ez alól- ha tényleg kötekedő lennék és egyben utáló is akkor az én hozzászólásaimmal lenne teli a topik amit valószínűleg megunnának, jelentenék a moderátoroknak és egy időre pihenőre küldtek volna. Nemdebár? Ha ténylegesen erősíteném az utálók táborát akkor a hozzászólásaim miatt már nem lennék itt, esetleg mindenhol hirdetném hogy mennyire nem komálom ezt a nőt, vagy a Milyen zenét hallgatsz most? topikban aki csak Avrilt hallgat annak mellékesen írnék hogy "De nyomorék vagy hogy ilyen f#stalicskát hallgatsz!" ezt sem teszem vagy ha észleltél ilyet, akkor az olyan nagy titokban történhetett hogy én sem tudtam róla.
Ez magyarázatul szolgál a kérdésedre? Csak úgy megjegyezném hogy a saját cikkedet rondítod azzal hogy személyeskedsz, holott elvileg Avrilről szólna, de kezdem úgy érezni hogy "Supremacy kitálal utáló vagy sem?" cikk. Ha ez téged megnyugvással tölt el.
Egyet értek veled. Igaz minden Avrilos cikk alatt vannak hozzászólásaid, amikben nem azt írod hogy Avril mekkora kva meg hasonlók, hanem kulturáltan nyilvánítasz véleményt, és ezért bizonyos értelemben tisztellek is.
2013. október 27. 16:22
Idézet (Uccsóharcos @ 2013.10.27. 15:54)
úgylátom páran nem tudnak külömbséget tenni a dolgok közt. attól hogy szereted ezt az olcsó műzenét attól ő (avril) még ugyanúgy egy szar marad. És nem hülye aki szereti nyilván de a legyek is a töménytelen fosra szállnak így ti is. ez az album mindenhogy egy fos nem kell szépíteni olcsó zene olcsó klipek de a legolcsóbb az maga az énekespuna
emellett nem tudtam elmenni...
Azt mondod Avril zenéjére, hogy szar? Előbb hallgasd végig a számait, érezd át a mondanivalóját, ami igenis van neki, figyeld a zenét, és ezek után mondj KULTURÁLTAN véleményt!
És hogy Avril énekesp..a? (képtelen vagyok kiírni)
Kicsit nézz utána a munkásságának, mielőtt ilyen mocskos szóval illetnéd! Meg amúgy is, ez alap, hogy nem szólsz le senkit, ha nem ismered...
Még valami:Ha megkérhetlek, tanulj meg helyesen írni!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.