Hat sztori, amiről lemaradhattál
2013. október 26. 15:59
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Britney nagyon csinos a borítón. Várom az új albumot tőle.
2013. október 26. 16:02
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Britney borítója tök jó :3
2013. október 26. 16:10
Lesz egy új Sparks film?! *.* Alig várom, hogy láthassam. Nagyon szeretem Nicholas műveit. Eddig a Séta a múltba film tetszett legjobban, a könyv is nagy kedvenc.
Igaz, hogy a kedvesebb néha több. Brit csodásan fest a borítón.
Igaz, hogy a kedvesebb néha több. Brit csodásan fest a borítón.
2013. október 26. 16:13
Látom a többi hír nem érdekes csak Britney albumborítója!
Furcsa, hogy engem meg pont az nem érdekel.
2013. október 26. 16:18
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Kimnek gratulálok
2013. október 26. 16:28
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Ha Katie olyan boldog attol h idiótaságokat tweetelhet....gratula neki.Kim és Kanye szerintem nagyon jó szülök, a kicsi North olyan lesz szerintem mint Kim.Imádja ami csillog-villog, milliókba kerül, és ha a kedvesétől kapja
mini Kim <3
2013. október 26. 16:47
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Szép lett Britney borítója.
Kim kicsit fura, de már megszoktuk.
Kim kicsit fura, de már megszoktuk.
2013. október 26. 16:53
Jó cikk lett. Örülök, hogy nincs botrányhír benne!
2013. október 26. 17:10
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Britney új albumborítója nekem is nagyon tetszik. Egyszerű, de mégis különleges, abszolút elnyerte a tetszésemet. És bár a Work bitch-től a falra mászok, valamint hallani sem akarom többet, de nagyon várom már az új lemezt. Remélhetőleg visszatér pályakezdői stílusához, amikor még egyedi popzenével szórakoztatott. Viszont Keith tetkója nekem sem tetszik, olyan igénytelen krikszkraksznak hat az egész. Én biztos nem varrattam volna magamra, egyébként nem is tudtam, hogy Nicole Kidman a felesége!
Kim Kardashian meg nem állt sorba, amikor az észt osztották, az egyszer biztos. Nem csodálkoznék, ha egy nap a sajtó azt hirdetné, hogy Kim kislánya balesetben elhunyt. Ki azaz okostóni, aki egy csecsemőnek apró dolgokat ad a kezébe?! Olyan felelőtlen, buta és ostoba, hogy az már nekem fáj. Tudniillik a kisgyermekek mindent a szájukba vesznek, mindent megízlelnek és mindent megrágnak. Csak nehogy egyszer azt vegye észre, hogy a gyereke az extra-hiper-szuper drága gyémántos gyűrűjét aspirálta. Gratulálok neki, hisz az ilyen szintű ostobasághoz már útlevél kell.
2013. október 26. 17:26
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Keith tetkója szerintem jó lett, bár én sosem varratnám magamra a párom nevét. A végén mindenki megbánja. Britney albumborítója sem rossz, elég egyszerű hozzá képest. Katienek mi a nagy szám a Twitterben, most úgy őszintén?
2013. október 26. 17:40
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Ezeket eddig nem tudtam,köszi a cikket.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: