Bár Kris Humpriesszal csődbe ment a 2 hónapos házassága, s azután meg is fogadta, hogy többet nem fog férjhez menni; Kim úgy látszik, meggondolta magát. A pár barátai elmesélték, hogy már lázas készülődés folyik a kora tavasszal történő esküvőre, s alighanem királyi pompára számíthatunk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kim Kardashian & Kanye West esküvője hatalmas lesz
2013. október 26. 13:35
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Úgy volt, hogy titokban esküdne. Jaj persze.
Ez a nő fél percig nem bírná, hogyha senki sem beszélne róla. Ebből él, ha ő lehet a figyelem központjában, azzal, hogy semmit sem csinál. Én a helyében marhára szégyellném magam. Remélem, hamarosan eltűnik a képből. Amúgy meg nem jósolok nekik fényes jövőt.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 26. 13:54
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
18 óra múlva meg már vállás lesz?!!
2013. október 26. 14:12
|
|
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline
|
Én örülök hogy boldogok meg minden , de minek kell a boldogsághoz egy ekkora esküvő? Kidobnak egy csomó pénzt csak azért hogy jobban figyeljenek rájuk.
2013. október 26. 16:31
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Nagyon jó hogy legjobb barátok is, amellett hogy házasok lesznek.Szuper dolog.Én nagyon kedvelem mőket, igazán összeillenek, és nem csoda h mindenki tátott szájjal nézi majd az esküvőt
2013. október 26. 17:00
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én valahol tudtam, hogy ez a "Titokban esküdünk majd." dolog egy hatalmas nagy kamu Kim részéről. Emlékszem, hogy pár évvel ezelőtt is mekkora médiacirkuszt csinált az esküvőjéből, sőt annyira f*szára sikeredett minden, hogy még a rendőrséget is rájuk hívták a zajongás miatt. Az is több millió dollárt emésztett fel, mert mindenféle csiricsáré sz*rt megrendeltek. Már az is egy giccsparádé volt, akkor ez vajon mi lesz? Undorító és gyomorforgató az, ahogyan szórják a pénzt, de ami a legkiábrándítóbb, azaz, hogy napról napra ezekről kell olvasnom. Egy országnyi vendéglista, öt esküvőszervező... pfff... vajon tényleg szeretik egymást, vagy az egész csak szimpla rongyrázás és hírverés?
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. október 26. 17:23
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
nagyon örülök hogy boldogok
2013. október 26. 17:31
Gratulálok nekik,remélem sokáig élnek majd boldogságban!
2013. október 26. 17:38
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Sejtettem. És szerintem mindenki más is.
2013. október 26. 17:45
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
hát sok boldogságot:)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.