Mennyiben mérik az énekeseket?
2013. október 26. 11:06
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Nem volt egyértelmű, hogy a cikk arról szól, mennyibe kerül egy koncert MEGSZERVEZÉSE? A jegyárak pedig Magyarországon átlagosan 10-25 ezer körül vannak. Szép is lenne, ha 103 millió forint lenne egy KONCERTJEGY.
2013. október 26. 11:14
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
2013. október 26. 11:27
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
Bárcsak lenne pénzem Selenára!
2013. október 26. 11:37
|
|
Reby2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 175718 offline
|
hát mostanába az a baj,hogy a tehetség nem is számít mert látok itt egy-két előadót aki nem ér ennyit.Ennyi erővel én is mehetnék énekesnőnek és kereshetnék ennyi pénzt azt semmi tehetségem XD nem érdekel senkit,hogy nincs jó hangod vagy egyéb csak nézz ki jól a többit elintézzük megy mostmár..de itt persze nem xtináról beszélek meg kellyről hanem tényleg azokról akik nem érdemlik meg ezt a pénzt.Pl. vegyük mileyt.hozzá sem tudod hasonlítani xtinához a hangját selena is így van csak ő jobban színészkedik
D higgyétek el én hallottam az 1D-nél és a maroon 5nál is jobbat és sztem ti is csak akik itt vannak az oldalon azok többsége nem ismeri
őket.Bocsi,hogyha valaki most haragszik rám mert ilyet mondtam de ez az én véleményem és azt kell ide írni nem??
)nem haragszom ha valaki nem ért velem egyet mert biztos lesz itt olyan nem is egy
D
őket.Bocsi,hogyha valaki most haragszik rám mert ilyet mondtam de ez az én véleményem és azt kell ide írni nem??
2013. október 26. 11:59
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
#Little Blackstar #Selenator #KatyCat
Azért jó drágák.
Azért jó drágák.
2013. október 26. 12:03
Hűha, nem semmi... Nem adják őket fillérekért, az egyszer tuti.
2013. október 26. 12:12
|
|
dorottyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 181363 offline
|
Selenát egy kicsit túl fizetik, mert mindent mutat de hogy tehetséget nem az egyszer biztos.
Bruno Mars viszont minden pénzt megér, csodálatos hang, kisugárzás.
Bruno Mars viszont minden pénzt megér, csodálatos hang, kisugárzás.
2013. október 26. 12:17
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Miley Cyrus fellépése biztos nem ér ennyit, de még fele vagy negyed annyit sem... A Nickelbacken meglepődtem...
2013. október 26. 12:29
Látszik az eredményeken hogy akik élőben énekelnek azok természetesen többet kérnek ez teljesen elfogadható, hiszen ki kér ócska playbacket amikor otthon CD-ről is megtudja hallgatni az ugyanolyan feljavított hangú tucatocskákat? Miley Cyrus árától rendesen elképedtem, mikor ér az annyit mint a Green Day? De most komolyan azért azt mindenki elfogadhatja hogy a Green Day sokkal többet ér mint ez a majdnemprosti, istenkém hova fajul ez a világ hogy tulajdonképpen ezzel az ár skálával össze is mértük az előadók tehetségét ami abszurdum de a legnagyobb fajtából. Vagy csak a menedzserek gondolják azt hogy Cyrus kisasszony fenék mutogatása ér annyit mint a Green Day vagy a Nickelback fellépése. Ebből is látszik hogy manapság inkább a hulladékot fizetik meg jobban mintsem az igazi előadókat mert le merném fogadni hogyha esetleg azon múlna hogy az emberek döntik el hogy egy fesztiválra a Green Day vagy Miley Cyrus jöjjön akkor a sok ízlésficamos ember inkább az utóbbi javára döntene....
2013. október 26. 12:36
Selena múltkor playbackelt, és még így is rohadt sok pénzt kap....
2013. október 26. 12:37
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Huh fája szemem ettől a sok számtól
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: