holembo
Az összes számuk ugyanaz. Olyan mint Katy Perry-nél a dr Luke(vagy ki a franc) megírja Pepsi-nek a számokat, amik ugyanúgy hangzanak... Gratula-
Forrás: http://starity.hu/magazin/44217-dalpremier-one-direction-story-of-my-life/#ixzz2il7tiM86
Hát szerintem nincsen igazad, lehet hogy a hasonlítanak, de megkéne nézni magyarul, és akkor értenéd, hogy nem is ugyaolyanok...!!!!
Dalpremier: One Direction - Story of My Life
2013. október 25. 20:34
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
Szerintem nagyon jó lett, bár örülnék, ha egy kicsit más fajta lenne. Mármint van egy ritmus ami 4-5 számukban is jelen van. Egyáltalán nem azt mondom, hogy sablonos. Sőt! Nagy-nagyon tetszik, és érdeklődve várom a többi dalukat az albumról
)
2013. október 25. 20:38
|
|
Midnight Memories |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 973 Csatolások: 224 Azonosító: 213467 offline
|
Tőlük most egyfajta megkomolyodást vártam,amit most lám,meg is kaptam.Nem egy ilyen dalt vártam.Ez még a képzeleteimet is felülmúlta!Imádom a hangzását,a lüktetését,a szövegét.Egyszóval mindent.A fiúk fantasztikus hangja pedig csak a ráadás.Ezért a dalért tényleg megérte ennyit várakozni.Tűkön ülve várom már az albumot.A Best Song Ever-t és ezt hallva valami frenetikus lesz!
2013. október 25. 20:39
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Végre már nagyon vártam. amúgy jó lett!
2013. október 25. 20:55
|
|
Brigitte123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 297 Csatolások: 11 Azonosító: 200534 offline
|
annyira jó,és fülbemászó
bár nagyon kiváncsi vagyok a szövegére mert nagyon keveset értek belőle viszont az tetszik
szóval remélem a youtube-n fentlesz mert valaki lesz olyan kedves,cukorpofa hogy leforditsa
2013. október 25. 21:00
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Nagyon király lett!^^
2013. október 25. 21:03
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
PER-FECT!
2013. október 25. 21:05
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Szerintem jó lett,de nem a legjobb számuk.Azért még imádom őket!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: