Idézet (holembo @ 2013.10.26. 11:22)
Azt írtam le, hogy Xtina akkori dagadtsága rontott a helyzetén. Ennyi. Hát nem tudom te milyen nagy Katy Perry sikerekről beszélsz. 1 Kislemezt meg lehet venni 200 forintért. Katy kb. kislemezeket képes eladni, Gagának sosem fogytak a kislemezei, nem hiszem, hogy ez alapján kéne rangsorolni, hanem mondjuk albumeladás alapján, Gaga duplán ráver Pepsire. (tudod honnan jött a Pepsi? Amit nem én találtam ki Levente, hanem mert a Pepsi.com-on ingyen le lehetett szedni a 12 éves gyerekeknek szánt Roar-t . Innen jön) A másik meg a PRISM album hihetetlen unalmas erőlködés lett, Spanyol énekesnőtől lopott dallam, olcsó hangszerelés, irritáló pofázás a dalban, magas,paszkonca hangon való nyefegés, amit persze nem képes visszaadni, mert ahhoz kevés mint mackósajtban a brummogás, a kedves Perry. És hogy még 1 érvvel alátámasszam, hogy Kunty-nál az iparban dolgozó énekesnők nagy része többet ér, az az, hogy 1 zenével foglalkozó lap, oldal, díjátadó, kritikus soha nem ismeri el a munkásságát, énektudását(ami ugye nem létezik) és nem is fogják. Ádiosz:D
Akkor rosszul tudod, mert a Bionic környékén bombaformában volt. Más oka volt annak, hogy nem vált népszerűvé az emberek körében.. Én kislemezek alapján rangsoroltam volna? Hol?

Én speciel úgy összességében gondoltam. A kislemezei - a TD óta - jobban teljesitenek és több országban is. Albumeladásilag persze hogy Gaga veri. Az első albuma telitalálat lett, és az EP-je pláne, de a BTW-vel egy kicsit megcsappant, és ekkor Katy sikeresebb is lett a TD-vel összességében. Miért személyeskedsz?

Mellesleg a nevem se találtad el.

Paszkonca? Te tudod miket irkálsz? Ez a férfiakra jellemző, akik nem képesek gyermeket nemzeni..

Oké, a süket dumád ismét egyenlő a marhaságokkal. Neked nem nyerte el a tetszésed Katy és a munkássága, és nem is fogja. Oké, felfogtam, de! értelmesen nem lehetne ezt megfogalmazni?