Starity

Gyereksztárok – Hol tartanak most? VI.

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 26. 07:28 #61
loveBellaThorne
loveBellaThorne
visszatérő vendég

StátuszDon't care what people say.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 240
Csatolások: 3
Azonosító: 184107
Bella heart.gif heart.gif
2013. október 26. 08:35 #62
Mirrors
Mirrors
#sremmlife

Státusz-
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 18
Azonosító: 203041
A cikk nagyon jó lett..bár én innen több, mint a felét nem is ismerem egyébként.
2013. október 26. 09:03 #63
- törölt felhasználó -    
nagyon jó cikk lett smileeee.gif
2013. október 26. 09:28 #64
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Bells heart.gif szinte csak őt ismerem meg Xtinát, Boo Boo-t és Justin-t
2013. október 26. 10:39 #65
Omega0402
Omega0402
ChäneŁ™

Státusz"Kiss me under the light of a thousand stars."
Hozzászólás: 856
Csatolások: 407
Azonosító: 199524
Hát sokat változtak, de Bella lehet hogy tíz évvel idősebb, de ő még mindig gyerek.
2013. október 26. 11:03 #66
hidasicaszandra
hidasicaszandra

StátuszSummer°°/^˝ ♥ Big Time Rush ♥ Igaz barátok = ♥
Hozzászólás: 513
Csatolások: 83
Azonosító: 208582
Olyan gyorsan a kis gyerekekből híres sztárok letek azért ez nem semi.
2013. október 26. 11:15 #67
JLaw22
JLaw22
visszatérő vendég

StátuszBe yourself ... or be Jennifer Lawrence
Hozzászólás: 451
Csatolások: 7
Azonosító: 201110
Boo Boo Stewart eszméletlen aranyos volt!!
2013. október 26. 11:22 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levin @ 2013.10.25. 23:44)
Te benned sosincs emberség? Bárhol látok egy hozzászólást tőled, mindig azt látom, hogy az általad nem kedvelt énekesnőket szapulod. Nem unod még ezt? unsure.gif "Mindenben a rosszat látod". Az oké, hogy valós tényeket irsz le (részben), de olyan gusztustalan módon teszed, hogy azt magad sose veszed észre. Másoknak ez szarul eshet, de téged miért is érdekelne.(?) Habár számomra ez mókás, mivel normálisan semmit sem tudsz alátámasztani, és ebből adódóan sajnos az látszik, hogy hülye vagy, már bocs'.. laugh.gif Komolyan ahogy eddig észrevettem nálad az okoz örömöt, hogy minél jobban a földbe tiporj egyes énekesnőket, akik Gaga útjában vannak többnyire. Ott van Katy Perry - akinek kitaláltál egy gúnynevet ismételten - aki minden bizonnyal most IS - mint a TD idején - sikeresebb lesz a Prism-mel, mint Gaga az Artpoppal. Ezt be kell látnod, bármennyire is irritál ő maga és a sikerei. Kedvelem Gagát és a munkásságát (jobban mint Katyét), de tényleg nincs a karrierje "magaslatán", mig Katy karrierje felfelé ivel szinte. Chris' pedig nem érdemli meg ezt a megalázást, amit te itt leművelsz ! Elvégre a férfi nembe tartozol, és a nőkről ilyen véleményeket alkotni? mad.gif Szégyen és gyalázat.

Azt írtam le, hogy Xtina akkori dagadtsága rontott a helyzetén. Ennyi. Hát nem tudom te milyen nagy Katy Perry sikerekről beszélsz. 1 Kislemezt meg lehet venni 200 forintért. Katy kb. kislemezeket képes eladni, Gagának sosem fogytak a kislemezei, nem hiszem, hogy ez alapján kéne rangsorolni, hanem mondjuk albumeladás alapján, Gaga duplán ráver Pepsire. (tudod honnan jött a Pepsi? Amit nem én találtam ki Levente, hanem mert a Pepsi.com-on ingyen le lehetett szedni a 12 éves gyerekeknek szánt Roar-t . Innen jön) A másik meg a PRISM album hihetetlen unalmas erőlködés lett, Spanyol énekesnőtől lopott dallam, olcsó hangszerelés, irritáló pofázás a dalban, magas,paszkonca hangon való nyefegés, amit persze nem képes visszaadni, mert ahhoz kevés mint mackósajtban a brummogás, a kedves Perry. És hogy még 1 érvvel alátámasszam, hogy Kunty-nál az iparban dolgozó énekesnők nagy része többet ér, az az, hogy 1 zenével foglalkozó lap, oldal, díjátadó, kritikus soha nem ismeri el a munkásságát, énektudását(ami ugye nem létezik) és nem is fogják. Ádiosz:D
2013. október 26. 11:27 #69
- törölt felhasználó -    
Idézet (wiky96 @ 2013.10.25. 21:21)
Nem veszi senki.. Akkor én biztos egy nagy senki vagyok, jó tudni. 
Egyébként pont te beszélsz, akinek a kedvencéről én is tudnék mondani egyet s mást, de akkor persze te föl lennél háborodva. Azt hiszed te sz*rtad itt a spanyolviaszt, hogy te bárkit bírálhatsz itt? Hát inkább legyen valakinek "becsomagolva a 200 kilós kufferja szatén lepedőbe", minthogy olyan undorító, ízléstelen, hányingerkelrő, ocsmány, nőnek nem nevezhető élőlény legyen mind a te gagád!  nea.gif Inkább menj és élvezkedj arra a templom orrú ocsmányságra, mint hogy itt pofázod a hülyeségeidet...  dry.gif

Nem gondolom azt, hogy én szartam volna bármiféle spanyolviaszt:DD Egyszerűen leírtam amit gondolok. XD Miért kell ennyire felkapni a vizet? Nem írtam semmi hazugságot. Én akkor leszek mérges, ha hazudoznak Gagáról itt, mert az irritál. Az általad nőnek nem nevezhető élőlény 2 év alatt lett nagyon popsztár mint Xtina( azért ez kínos). 2010 is kínos ügy volt Akvarellának, csakúgy mint a Lótuszos.
2013. október 26. 13:03 #70
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (holembo @ 2013.10.26. 11:27)
Nem gondolom azt, hogy én szartam volna bármiféle spanyolviaszt:DD Egyszerűen leírtam amit gondolok. XD Miért kell ennyire felkapni a vizet? Nem írtam semmi hazugságot. Én akkor leszek mérges, ha hazudoznak Gagáról itt, mert az irritál. Az általad nőnek nem nevezhető élőlény 2 év alatt lett nagyon popsztár mint Xtina( azért ez kínos). 2010 is kínos ügy volt Akvarellának, csakúgy mint a Lótuszos.

Mindenki más kedvencébe beleköthetsz és alázhatod, de Gaga az sérthetetlen és ha valaki rosszat szól róla, akkor biztos összehazudozik mindent, esetleg nem ért a művészetekhez? "Egyszerűen leírtam amit gondolok" Hát én is csak ezt csináltam a Gaga-cikkeknél.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. október 26. 13:14 #71
- törölt felhasználó -    
Idézet (MadHatter @ 2013.10.26. 13:03)
Mindenki más kedvencébe beleköthetsz és alázhatod, de Gaga az sérthetetlen és ha valaki rosszat szól róla, akkor biztos összehazudozik mindent, esetleg nem ért a művészetekhez? "Egyszerűen leírtam amit gondolok" Hát én is csak ezt csináltam a Gaga-cikkeknél.

Nem erről van szó, az ha valaki leírja, hogy nem szereti azért és azért, azzal nincs bajom. De ha valaki mondjuk olyant ír ami nem igaz és meg lehet cáfolni, vagy nyilvánvaló,hogy nem igaz,hogy például azért ír hülyeséget, hogy lekisebbítse, az az ami idegesít. (nem mindenki kedvencébe kötök bele biggrin.gif)
2013. október 26. 13:32 #72
- törölt felhasználó -    
Idézet (holembo @ 2013.10.26. 11:27)

Te hallod magad ember?? Csak a féltékenység beszél belőled!! A te kis gagád, ha véreset sz*rik, se lesz olyan tehetséges mint Xtina. És ezt te is és mindenki jól tudja. Amíg Xtinának elég kinyitnia a száját és máris mindenki rá figyel, addig gagának ízléstelenebbnél ízléstelenebb húzásokkal kell magára vonni a figyelmet, mert egyébként a kutyát sem érdekelné. Amit nem is csodálok, mert nincs benne semmi különleges, azon kívül, hogy csak le tudja járatni magát az egész világ előtt. Hát erre tényleg büszke lehet...
És oké, lehet, hogy gaga két év alatt híresebb lett, de ki a sz*r fog emlékezni rá 10 év múlva? ÉS azért azon sem árt elgondolkodni, hogy hogyan lett híres... Hát elárulom, hogy nem azért, mert kib*szott nagy tehetsége van. Xtinát pedig a mai napig elismerik a munkájáért, és ha meghallják a nevét, nem az jut eszükbe róla, hogy egyszer hús ruhában jelent meg valahol. Na ez a különbség.
Ahelyett, hogy más énekesnőket ócsárolsz, csak mert ők tehetségesebbek a kis kedvencednél, inkább törődj a kis gagáddal, mert pár év múlva már úgysem fogsz tudni, mert nem lesz sehol!!
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Beyla
2013. október 26. 13:42 #73
punigundel
punigundel

Státusz"It's kind of fun, to do the impossible"
Hozzászólás: 807
Csatolások: 31
Azonosító: 213404
XD jókat röhögtem ezen a holemo és még más emberek veszekedésén! Egyébként abban egyetértek, hogy holembo drága mindenkit kritizál, és Katy Perry mostanában igenis jobban teljesít mint Gaga. Ettől még nem kell kiakadni és csak ,,leírtam a véleményemet". Lehe hogy Gaga is jó ezt nem tagadom de a mostani időben Perry letaszítja őt a tróbról.
Jah és persze mivel Christina a téma róla csak annyit, hogy szerintem annyi posztárság csak szorult belé mint Mileyba. Nekem bejön a hangja bár lehet, hogy mostanában nem teljesít túl fényesen! És az, hogy levekőzött egy férfi magazinnak...ne ő az egyetlen! XD
2013. október 26. 13:46 #74
- törölt felhasználó -    
Idézet (wiky96 @ 2013.10.26. 13:32)
Te hallod magad ember?? Csak a féltékenység beszél belőled!! A te kis gagád, ha véreset sz*rik, se lesz olyan tehetséges mint Xtina. És ezt te is és mindenki jól tudja. Amíg Xtinának elég kinyitnia a száját és máris mindenki rá figyel, addig gagának ízléstelenebbnél ízléstelenebb húzásokkal kell magára vonni a figyelmet, mert egyébként a kutyát sem érdekelné. Amit nem is csodálok, mert nincs benne semmi különleges, azon kívül, hogy csak le tudja járatni magát az egész világ előtt. Hát erre tényleg büszke lehet...
És oké, lehet, hogy gaga két év alatt híresebb lett, de ki a sz*r fog emlékezni rá 10 év múlva? ÉS azért azon sem árt elgondolkodni, hogy hogyan lett híres... Hát elárulom, hogy nem azért, mert kib*szott nagy tehetsége van.  Xtinát pedig a mai napig elismerik a munkájáért, és ha meghallják a nevét, nem az jut eszükbe róla, hogy egyszer hús ruhában jelent meg valahol. Na ez a különbség. 
Ahelyett, hogy más énekesnőket ócsárolsz, csak mert ők tehetségesebbek a kis kedvencednél, inkább törődj a kis gagáddal, mert pár év múlva már úgysem fogsz tudni, mert nem lesz sehol!!

Hülyeségeket is beszélsz azért.
Xtina hol van most? Nem kellett 10 évnek se eltelnie, mint amiről te beszélsz és már nem foglalkozik vele szinte senki.
Gagát felvették a New York-i Tisch School of the Arts egyetemre, 17 éves volt, 20 ember került be. Nem véletlen. Nem hiszem, hogy 1 húsruha miatt valaki megvesz 1 lemezt, egyszerűen Gaga érdekesebb személyiség mint Xtina. Lehet, hogy sokkal jobban énekel, de ennyit képes felmutatni, semmi mást. Ez pedig lepkefingnyi. Miféle féltékenység?XD Inkább a te dumád hangzik féltékenykedésnek, bár nem tudom ilyen helyzetben ,hogy lehet féltékenynek lenni... na mind1,te is foglalkozz Akvarellával, mert lehet,hogy nem lesz kiadó aki pénzt fordítson 2 ekkora bukfenc után még 1 lemezre, amiről sikerül 1 kislemezt kiadni xD vagy 2-t, és eladnak első héten az albumból 70ezret. Miley szájrúzs többet adott el, és ő kicsoda hozzá képest?! xD
2013. október 26. 13:47 #75
punigundel
punigundel

Idézet (wiky96 @ 2013.10.26. 13:32)
És oké, lehet, hogy gaga két év alatt híresebb lett, de ki a sz*r fog emlékezni rá 10 év múlva? ÉS azért azon sem árt elgondolkodni, hogy hogyan lett híres... Hát elárulom, hogy nem azért, mert kib*szott nagy tehetsége van.  Xtinát pedig a mai napig elismerik a munkájáért, és ha meghallják a nevét, nem az jut eszükbe róla, hogy egyszer hús ruhában jelent meg valahol. Na ez a különbség. 

Na álljunk meg egy pillanatra! Itt kritizálod holembot miközben ugyanazt csinálod mint ő! Nevetséges! Ugyanúgy kritizálod az Ő kedvencét és ugyanúgy gyönyörű szavakkal véded a tidet! Már ne is haragudj de Gagának marha jó a hanjga ha te nem csak féltékenyégből modod hogy nincs hangja akkor meg süket vagy! Nem tagadom Christinának is baromi jó a hangja dehát mintehetnénk Gagának 1000x jobb! Lehet hogy Gaga vetkőzik de ha azt mondiod hogy Christina nem akkor nem ismered őt igazán! Nézd meg tőle a Your Body-t marha jó a hang de ugyanúgy veztkőzik mint Gaga!
2013. október 26. 13:51 #76
punigundel
punigundel

Idézet (holembo @ 2013.10.26. 13:46)
Xtina hol van most? Nem kellett 10 évnek se eltelnie, mint amiről te beszélsz és már nem foglalkozik vele szinte senki.
Gagát felvették a  New York-i  Tisch School of the Arts egyetemre, 17 éves volt, 20 ember került be. Nem véletlen. Nem hiszem, hogy 1 húsruha miatt valaki megvesz 1 lemezt, egyszerűen Gaga érdekesebb személyiség mint Xtina. Lehet, hogy sokkal jobban énekel, de ennyit képes felmutatni, semmi mást. Ez pedig lepkefingnyi. Miféle féltékenység?XD Inkább a te dumád hangzik féltékenykedésnek, bár nem tudom ilyen helyzetben ,hogy lehet féltékenynek lenni... na mind1,te is foglalkozz Akvarellával, mert lehet,hogy nem lesz kiadó aki pénzt fordítson 2 ekkora bukfenc után még 1 lemezre, amiről sikerül 1 kislemezt kiadni xD vagy 2-t, és eladnak első héten az albumból 70ezret. Miley szájrúzs többet adott el, és ő kicsoda hozzá képest?! xD

Ennyi ezzel most egyet kell, hogy érsek! Természetesen semmi gondom Xtinával de hát ebben a hozzászólásban nagy az igazság! NAgyobb mint az eddigiekben!
2013. október 26. 14:11 #77
- törölt felhasználó -    
Idézet (holembo @ 2013.10.26. 13:46)
Gagát felvették a  New York-i  Tisch School of the Arts egyetemre, 17 éves volt, 20 ember került be. Nem véletlen. Nem hiszem, hogy 1 húsruha miatt valaki megvesz 1 lemezt, egyszerűen Gaga érdekesebb személyiség mint Xtina. Lehet, hogy sokkal jobban énekel, de ennyit képes felmutatni, semmi mást. Ez pedig lepkefingnyi. Miféle féltékenység?XD Inkább a te dumád hangzik féltékenykedésnek, bár nem tudom ilyen helyzetben ,hogy lehet féltékenynek lenni... na mind1,te is foglalkozz Akvarellával, mert lehet,hogy nem lesz kiadó aki pénzt fordítson 2 ekkora bukfenc után még 1 lemezre, amiről sikerül 1 kislemezt kiadni xD vagy 2-t, és eladnak első héten az albumból 70ezret. Miley szájrúzs többet adott el, és ő kicsoda hozzá képest?! xD

Na jó, én ezt az értelmetlen vitát nem folytatom tovább. Felőlem gondolj Xtináról azt, amit akarsz, attól én még ugyan úgy fogom őt szeretni, és ő is ugyan annyit fog érni. Inkább foglalkozz azzal a gülüszemű, kapafogú nőszeméllyel, aki úgy néz ki, mint aki megerőszakolt egy elefánt (és kb. úgy is énekel) Felőlem agyon istenítheted, attól még nem lesz tehetségesebb. Sz*rból nem lehet palacsintát csinálni - max megkenni vele... tongue.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter
2013. október 26. 14:11 #78
Esztii - 0
Esztii - 0
új tag

StátuszKedvem van Lady GaGa-ról híreket keresni..
Hozzászólás: 22
Csatolások: 0
Azonosító: 196076
bella naon cuki xD
2013. október 26. 14:29 #79
- törölt felhasználó -    
Idézet (wiky96 @ 2013.10.26. 14:11)
Na jó, én ezt az értelmetlen vitát nem folytatom tovább. Felőlem gondolj Xtináról azt, amit akarsz, attól én még ugyan úgy fogom őt szeretni, és ő is ugyan annyit fog érni. Inkább foglalkozz azzal a gülüszemű, kapafogú nőszeméllyel, aki úgy néz ki, mint aki megerőszakolt egy elefánt (és kb. úgy is énekel) Felőlem agyon istenítheted, attól még nem lesz tehetségesebb. Sz*rból nem lehet palacsintát csinálni - max megkenni vele...  tongue.gif

Bocsi:D de te kezdted, te hoztad fel Stefanit, nem én:D Nem is akartam, hogy te valami mást is gondolj Xtináról, sőt, én bírom, ha valaki kiáll amellett, akit bír. Nincs is értelme vitatkozni igazad van, mert érveket nem tudsz felhozni, csak szidsz engem, mert csúnyán írok a kedvencedről, te ugyanazt csinálod. "... úgy is énekel". Mégis stadionokat tölt meg Gaga, míg Xtina a gyoháját tölti...
2013. október 26. 14:39 #80
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Szerintem Bella nem változott túl sokat. rohog.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!