Starity

Gyereksztárok – Hol tartanak most? VI.

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 25. 19:58 #41
- törölt felhasználó -    
Justin szimplán csak egy példa volt,mondom nem állot szándékomban személyeskedni! Nem szeretném ismételni magam,mindenki azt vesz le amit gondol.... Én csak leírtam a véleményem amit ezzel kapcsolatba éreztem.
2013. október 25. 20:00 #42
Pinkie Pie
Pinkie Pie
új tag

StátuszNincs művészibb magatartás, mint szeretni az embereket. Vincent Van Gogh
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 51
Csatolások: 0
Azonosító: 212350
A nagy részét nem ismerem, azokból akiket meg igen azokból egyet szeretek az egyiket elviselem Bellát pedig utálom
2013. október 25. 20:00 #43
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Kövezzetek meg, de nekem Bella Thorne még mindig gyereksztár... rohog.gif
Egyébként viszont jó és tartalmas cikk lett. thumbsup.gif
2013. október 25. 20:02 #44
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Christina. heart.gif
2013. október 25. 20:25 #45
punigundel
punigundel

Státusz"It's kind of fun, to do the impossible"
Hozzászólás: 807
Csatolások: 31
Azonosító: 213404
Christinát, Justint és Bellát ismerem. És mellesleg Bella nemrég lett csupán 16 vgy 17éves, de a lényeg az, hogy ő, még mindig gyerek!
2013. október 25. 20:26 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (Chelsy @ 2013.10.25. 19:45)
Egy szóval nem írta azt, hogy nem sikeres, de az tény, h az utolsó albuma közel nem volt annyira sikeres, mint a többi. Ez viszont nem az ő hibája! Nem értem, miért keverted ide Jussyt, mikor nem is kedvelem azt a gyereket. Valóban nem lehet összehasonlítani az ő munkásságukat, mert míg Christina valóban tehetséges, addig Jussyt csak a menedzsere tolja előre. De ez nem ide tartozik.
Azt a részt külön írtam, pont azért, h ne keverjék össze, mivel a kettőnek semmi köze egymáshoz, és aki ismeri Christinat és a karrierjét, az tudja. Aki meg nem szereti, az pontosan azt veszi le, amit Te, hiába vagy a rajongója. 
És a Strippedet hányan fogjátok még írni? :/ Felfogtam.

Kaptál 1 nagy regényt Xtináról, amit majdnem sikerült is végigolvasnom nekem is. Igazából jól vázoltad fel a helyzetét, azért nem fog senki sem albumot venni mert jó a hangja. Rihanna hangja is jó,(énekelni nem tud). Xtina zenéje a Bionic óta lapos, tömegcucc, azért nem veszi senki. RÁadásul a személyisége sem valami megnyerő, semmi különleges nincsen benne azon kívül, hogy jó énekesnő, de nem popsztár alkat.. Alkat... a helyzetén csak rontott, hogy a nagy visszatérésből egy beégés lett, egyszerűen rossz volt ránézni a 200kilós kufferja bevolt csomagolva valami szatén lepedőbe. Borzalom.
2013. október 25. 20:31 #47
XxxxxX
XxxxxX
új tag

StátuszI love you...it's as simple as that.♥
Hozzászólás: 91
Azonosító: 205079
Tyler aranyos volt!
2013. október 25. 20:32 #48
sarika2001
sarika2001
Hozzászólás: 3762
Azonosító: 171194
Christina hogy megváltozott! smileeee.gif
2013. október 25. 20:40 #49
BVikee
BVikee
visszatérő vendég

StátuszIt's my right to be hellish, I still get jealous...
Hozzászólás: 238
Azonosító: 205340
bella oan naon cuki voooooooolt!!!!!!!
2013. október 25. 20:42 #50
L Lily
L Lily

StátuszI ♥: https://youtu.be/AzuBcGsVm2Q
Hozzászólás: 935
Csatolások: 10
Azonosító: 209653
sztem nem mindenki téveszti el Eleanor Tomlinson-t Louis barátnőjével
2013. október 25. 20:45 #51
Erika 18
Erika 18

StátuszCsak te meg én, csak te meg én, a horizonton túl csak te meg én... :)♥
Hozzászólás: 793
Azonosító: 207401
Justin Timberlake,rol meg Christina Augielarol nemtuttam
2013. október 25. 20:50 #52
Pofikaa
Pofikaa

StátuszLiam Dunbar <3
Hozzászólás: 709
Azonosító: 196356
Tyler és Justin nagyon cukik voltak! (most csak szimplán szexik) heart.gif
2013. október 25. 20:52 #53
bucii
bucii

Státusz~ Élvezd az élet minden egyes percét - hisz egyszer élünk ;))
Hozzászólás: 1038
Csatolások: 9
Azonosító: 171514
mindenkinek el kell valahol kezdeni smileeee.gif)
2013. október 25. 21:01 #54
babybogyo95
babybogyo95
új tag
Hozzászólás: 74
Azonosító: 93901
Ivana Baquero-nak igazàn meg lehetett volna emlìteni a leghìresebb szerepét a Faun labirintusa cìmű filmből.
2013. október 25. 21:16 #55
- törölt felhasználó -    
én Bella Thornét nem tartom tehetségesnek, de modellnek tökéletes..biggrin.gif
2013. október 25. 21:21 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (holembo @ 2013.10.25. 20:26)
Kaptál 1 nagy regényt Xtináról, amit majdnem sikerült is végigolvasnom nekem is. Igazából jól vázoltad fel a helyzetét, azért nem fog senki sem albumot venni mert jó a hangja. Rihanna hangja is jó,(énekelni nem tud). Xtina zenéje a Bionic óta lapos, tömegcucc, azért nem veszi senki. RÁadásul a személyisége sem valami megnyerő, semmi különleges nincsen benne azon kívül, hogy jó énekesnő, de nem popsztár alkat.. Alkat... a helyzetén csak rontott, hogy a nagy visszatérésből egy beégés lett, egyszerűen rossz volt ránézni a 200kilós kufferja bevolt csomagolva valami szatén lepedőbe. Borzalom.

Nem veszi senki.. Akkor én biztos egy nagy senki vagyok, jó tudni.
Egyébként pont te beszélsz, akinek a kedvencéről én is tudnék mondani egyet s mást, de akkor persze te föl lennél háborodva. Azt hiszed te sz*rtad itt a spanyolviaszt, hogy te bárkit bírálhatsz itt? Hát inkább legyen valakinek "becsomagolva a 200 kilós kufferja szatén lepedőbe", minthogy olyan undorító, ízléstelen, hányingerkelrő, ocsmány, nőnek nem nevezhető élőlény legyen mind a te gagád! nea.gif Inkább menj és élvezkedj arra a templom orrú ocsmányságra, mint hogy itt pofázod a hülyeségeidet... dry.gif
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Beyla
2013. október 25. 21:26 #57
Lulika
Lulika

Státuszonedirection♥onedirection♥onedirection♥
Hozzászólás: 623
Azonosító: 202867
Jocikk:) bar szerintem Bella Thornet nagyjabol mindenki ismeri;)
2013. október 25. 21:30 #58
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (Chelsy @ 2013.10.25. 19:45)
Egy szóval nem írta azt, hogy nem sikeres, de az tény, h az utolsó albuma közel nem volt annyira sikeres, mint a többi. Ez viszont nem az ő hibája! Nem értem, miért keverted ide Jussyt, mikor nem is kedvelem azt a gyereket. Valóban nem lehet összehasonlítani az ő munkásságukat, mert míg Christina valóban tehetséges, addig Jussyt csak a menedzsere tolja előre. De ez nem ide tartozik.
Azt a részt külön írtam, pont azért, h ne keverjék össze, mivel a kettőnek semmi köze egymáshoz, és aki ismeri Christinat és a karrierjét, az tudja. Aki meg nem szereti, az pontosan azt veszi le, amit Te, hiába vagy a rajongója. 
És a Strippedet hányan fogjátok még írni? :/ Felfogtam.

Hát nem tudom, nekem is kicsit rosszul esett, mivel többszöri olvasás után is úgy jön le teljesen, mintha egész életében csak vetkőzne, és vetkőzne, meg vetkőzne, ja meg néha egy kicsit jótékonykodik, ha eszébe jut. Közben pedig nem is, ráadásul volt rajta ruha mindvégig. Egyébként nagyon is lehet róla hallani, nem is olyan rég jelent meg egy újabb dala. Ezen évben megválaszották a generáció hangjának, humanitárius munkáját szintén sokadszorra díjjazták - ebben a hónapban is többek között-, és ezek szerintem sokkal többet jelentenek, mint valami sz-ros listavezető dalok, mivel utóbbinak nincs különösebb súlya, viszont az előbbinek van. Nem megbántani akarlak, vagy kötöszködni, vagy valami, csak ez kissé nyomatszó, mert Christináról mindenkinek az jut eszébe, hogy levetkőzött egy férfimagazinnak vagy hogy milyen dagadt (volt), nem pedig az, hogy mit tett hozzá a zenéhez, az emberiséghez, illetve nem az, hogy milyen hihetetlen hangja van. Szomorú...
2 felhasználónak tetszik: Törpemókus, Beyla
2013. október 25. 23:44 #59
- törölt felhasználó -    
Idézet (holembo @ 2013.10.25. 20:26)

Te benned sosincs emberség? Bárhol látok egy hozzászólást tőled, mindig azt látom, hogy az általad nem kedvelt énekesnőket szapulod. Nem unod még ezt? unsure.gif "Mindenben a rosszat látod". Az oké, hogy valós tényeket irsz le (részben), de olyan gusztustalan módon teszed, hogy azt magad sose veszed észre. Másoknak ez szarul eshet, de téged miért is érdekelne.(?) Habár számomra ez mókás, mivel normálisan semmit sem tudsz alátámasztani, és ebből adódóan sajnos az látszik, hogy hülye vagy, már bocs'.. laugh.gif Komolyan ahogy eddig észrevettem nálad az okoz örömöt, hogy minél jobban a földbe tiporj egyes énekesnőket, akik Gaga útjában vannak többnyire. Ott van Katy Perry - akinek kitaláltál egy gúnynevet ismételten - aki minden bizonnyal most IS - mint a TD idején - sikeresebb lesz a Prism-mel, mint Gaga az Artpoppal. Ezt be kell látnod, bármennyire is irritál ő maga és a sikerei. Kedvelem Gagát és a munkásságát (jobban mint Katyét), de tényleg nincs a karrierje "magaslatán", mig Katy karrierje felfelé ivel szinte. Chris' pedig nem érdemli meg ezt a megalázást, amit te itt leművelsz ! Elvégre a férfi nembe tartozol, és a nőkről ilyen véleményeket alkotni? mad.gif Szégyen és gyalázat.
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Beyla
2013. október 26. 00:30 #60
Laci13
Laci13
új tag

StátuszGAGA szörnyecskéja vagyok!!!
Hozzászólás: 51
Azonosító: 213178
Bella Thorne és a semmiit mondó, de mégis éles ekintete
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8