Gyereksztárok – Hol tartanak most? VI.
2013. október 25. 19:58
Justin szimplán csak egy példa volt,mondom nem állot szándékomban személyeskedni! Nem szeretném ismételni magam,mindenki azt vesz le amit gondol.... Én csak leírtam a véleményem amit ezzel kapcsolatba éreztem.
2013. október 25. 20:00
|
|
Pinkie Pieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 212350 offline
|
A nagy részét nem ismerem, azokból akiket meg igen azokból egyet szeretek az egyiket elviselem Bellát pedig utálom
2013. október 25. 20:00
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Kövezzetek meg, de nekem Bella Thorne még mindig gyereksztár...
Egyébként viszont jó és tartalmas cikk lett.
Egyébként viszont jó és tartalmas cikk lett.
2013. október 25. 20:25
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Christinát, Justint és Bellát ismerem. És mellesleg Bella nemrég lett csupán 16 vgy 17éves, de a lényeg az, hogy ő, még mindig gyerek!
2013. október 25. 20:26
Idézet (Chelsy @ 2013.10.25. 19:45)
Egy szóval nem írta azt, hogy nem sikeres, de az tény, h az utolsó albuma közel nem volt annyira sikeres, mint a többi. Ez viszont nem az ő hibája! Nem értem, miért keverted ide Jussyt, mikor nem is kedvelem azt a gyereket. Valóban nem lehet összehasonlítani az ő munkásságukat, mert míg Christina valóban tehetséges, addig Jussyt csak a menedzsere tolja előre. De ez nem ide tartozik.
Azt a részt külön írtam, pont azért, h ne keverjék össze, mivel a kettőnek semmi köze egymáshoz, és aki ismeri Christinat és a karrierjét, az tudja. Aki meg nem szereti, az pontosan azt veszi le, amit Te, hiába vagy a rajongója.
És a Strippedet hányan fogjátok még írni? :/ Felfogtam.
Azt a részt külön írtam, pont azért, h ne keverjék össze, mivel a kettőnek semmi köze egymáshoz, és aki ismeri Christinat és a karrierjét, az tudja. Aki meg nem szereti, az pontosan azt veszi le, amit Te, hiába vagy a rajongója.
Kaptál 1 nagy regényt Xtináról, amit majdnem sikerült is végigolvasnom nekem is. Igazából jól vázoltad fel a helyzetét, azért nem fog senki sem albumot venni mert jó a hangja. Rihanna hangja is jó,(énekelni nem tud). Xtina zenéje a Bionic óta lapos, tömegcucc, azért nem veszi senki. RÁadásul a személyisége sem valami megnyerő, semmi különleges nincsen benne azon kívül, hogy jó énekesnő, de nem popsztár alkat.. Alkat... a helyzetén csak rontott, hogy a nagy visszatérésből egy beégés lett, egyszerűen rossz volt ránézni a 200kilós kufferja bevolt csomagolva valami szatén lepedőbe. Borzalom.
2013. október 25. 20:32
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Christina hogy megváltozott!
2013. október 25. 21:01
|
|
babybogyo95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 93901 offline
|
Ivana Baquero-nak igazàn meg lehetett volna emlìteni a leghìresebb szerepét a Faun labirintusa cìmű filmből.
2013. október 25. 21:16
én Bella Thornét nem tartom tehetségesnek, de modellnek tökéletes..
2013. október 25. 21:21
Idézet (holembo @ 2013.10.25. 20:26)
Kaptál 1 nagy regényt Xtináról, amit majdnem sikerült is végigolvasnom nekem is. Igazából jól vázoltad fel a helyzetét, azért nem fog senki sem albumot venni mert jó a hangja. Rihanna hangja is jó,(énekelni nem tud). Xtina zenéje a Bionic óta lapos, tömegcucc, azért nem veszi senki. RÁadásul a személyisége sem valami megnyerő, semmi különleges nincsen benne azon kívül, hogy jó énekesnő, de nem popsztár alkat.. Alkat... a helyzetén csak rontott, hogy a nagy visszatérésből egy beégés lett, egyszerűen rossz volt ránézni a 200kilós kufferja bevolt csomagolva valami szatén lepedőbe. Borzalom.
Nem veszi senki.. Akkor én biztos egy nagy senki vagyok, jó tudni.
Egyébként pont te beszélsz, akinek a kedvencéről én is tudnék mondani egyet s mást, de akkor persze te föl lennél háborodva. Azt hiszed te sz*rtad itt a spanyolviaszt, hogy te bárkit bírálhatsz itt? Hát inkább legyen valakinek "becsomagolva a 200 kilós kufferja szatén lepedőbe", minthogy olyan undorító, ízléstelen, hányingerkelrő, ocsmány, nőnek nem nevezhető élőlény legyen mind a te gagád!
2013. október 25. 21:30
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2013.10.25. 19:45)
Egy szóval nem írta azt, hogy nem sikeres, de az tény, h az utolsó albuma közel nem volt annyira sikeres, mint a többi. Ez viszont nem az ő hibája! Nem értem, miért keverted ide Jussyt, mikor nem is kedvelem azt a gyereket. Valóban nem lehet összehasonlítani az ő munkásságukat, mert míg Christina valóban tehetséges, addig Jussyt csak a menedzsere tolja előre. De ez nem ide tartozik.
Hát nem tudom, nekem is kicsit rosszul esett, mivel többszöri olvasás után is úgy jön le teljesen, mintha egész életében csak vetkőzne, és vetkőzne, meg vetkőzne, ja meg néha egy kicsit jótékonykodik, ha eszébe jut. Közben pedig nem is, ráadásul volt rajta ruha mindvégig. Egyébként nagyon is lehet róla hallani, nem is olyan rég jelent meg egy újabb dala. Ezen évben megválaszották a generáció hangjának, humanitárius munkáját szintén sokadszorra díjjazták - ebben a hónapban is többek között-, és ezek szerintem sokkal többet jelentenek, mint valami sz-ros listavezető dalok, mivel utóbbinak nincs különösebb súlya, viszont az előbbinek van. Nem megbántani akarlak, vagy kötöszködni, vagy valami, csak ez kissé nyomatszó, mert Christináról mindenkinek az jut eszébe, hogy levetkőzött egy férfimagazinnak vagy hogy milyen dagadt (volt), nem pedig az, hogy mit tett hozzá a zenéhez, az emberiséghez, illetve nem az, hogy milyen hihetetlen hangja van. Szomorú...
2013. október 25. 23:44
Idézet (holembo @ 2013.10.25. 20:26)
Te benned sosincs emberség? Bárhol látok egy hozzászólást tőled, mindig azt látom, hogy az általad nem kedvelt énekesnőket szapulod. Nem unod még ezt?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: