Hivatalos: megvan az új Christian Grey!
2013. október 24. 16:51
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Ne ne ne Jamie-t szeretem, miért kell szerepelnie ebben a szennyben? Nem gondoltam volna, hogy elvállalja...
2013. október 24. 18:31
Na, megvolt a mai rossz hírem is... Pedig bírtam.
2013. október 24. 18:33
Lehet hogy túl elfogult vagyok, de nekem akkoris Matt B lenne az igazi
2013. október 24. 19:08
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
Matt Bomer a legjobb akkor is ♥♥
.... De vele inkább megnézném,mint Charlie-val
)
.... De vele inkább megnézném,mint Charlie-val
2013. október 24. 19:39
Már ugyan mitől jobb, mint Charlie?! Talán mert őt nem ismeritek. Matt B meg nyíltan meleg. Saját magát tenné röhejessé, ha szerepelne benne. Speciel fel se kérték. Nyilván nem véletlenül.
2013. október 24. 20:30
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Vicces. Charlie-t nem ismerve fujjogott mindenki, hogy milyen ronda (mert egyesek nem látták még szakáll nélkül), de legtöbben még egy filmben sem. Most jött Jamie, ő már hú de szép. De őt azért elfogadhatónak tartjátok, mert már láttátok a OUAT-ban.
Arról nem beszélve, hogy itt olyan sokan ismeritek a könyvet, meg Christian Grey karakterét, de szintén több ember állítása szerint el nem olvasná ezt a szennyet. Nem fura dolgok ezek?
És szerintetek ő miért is lenne jobb Christian? Láttátok már a témához hasonló filmben? na csak azért, mert aki ismeri mindkettő színészt, szerintem kétségtelen, hogy Charlie jobb lett volna.
Arról nem beszélve, hogy itt olyan sokan ismeritek a könyvet, meg Christian Grey karakterét, de szintén több ember állítása szerint el nem olvasná ezt a szennyet. Nem fura dolgok ezek?
És szerintetek ő miért is lenne jobb Christian? Láttátok már a témához hasonló filmben? na csak azért, mert aki ismeri mindkettő színészt, szerintem kétségtelen, hogy Charlie jobb lett volna.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. október 24. 20:55
|
|
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 6964 Azonosító: 67315 offline
|
Idézet (Bessie @ 2013.10.24. 20:30)
Vicces. Charlie-t nem ismerve fujjogott mindenki, hogy milyen ronda (mert egyesek nem látták még szakáll nélkül), de legtöbben még egy filmben sem. Most jött Jamie, ő már hú de szép. De őt azért elfogadhatónak tartjátok, mert már láttátok a OUAT-ban.
Inkább örülj, hogy a kedvenced nem adta a nevét ehhez a rakás trágyához.
Bessie
2013. október 24. 22:42
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Érdekes választás de szerintem jó, jobban el tudom képzelni mint az előző jelöltet bár továbbra sem tartom sokra a film ötletét. És továbbra sem érdekel.
Bessie
2013. október 24. 23:38
Olvastam a könyv első két részét, sőt a harmadikba is belekezdtem, de már hosszú hónapok óta nem tudtam rávenni magam, hogy be is fejezzem, mert elvesztettem iránta az érdeklődésemet. Kezdetben még a filmet is óriási izgalommal vártam, de aztán ez is elmúlt. Jamiet a Once Upon A Timeból ismerem, így azért azt kíváncsian várom, hogy fog alakítani egy ilyen szerepben. Egyébként, úgy mint sokan mások is, még mindig azt mondom, hogy Matt Bomer lenne Christian Grey tökéletes megformálója, de viszont más felől örülök neki, hogy még meg sem keresték a szerepre, mert egy életre be lenne skatulyázva ebben a szerepben...
2013. október 25. 03:34
engem még mindig baromira érdekel, hogyan fogják megalkotni ezt a filmet úgy, hogy nem csak bizonyos csatornákon lehessen játszani éjfél után
nyilván az én műveletlenségem, de Jamie-ről eddig nem hallottam, de biztos jól megoldja majd a feladatot! viszont én nem ilyennek képzeltem el Christian Grey-t...
mindezt úgy, hogy nekem kicsit sem tetszett egyik könyv sem.... de természetesen meg fogom nézni a filmet, mert szerintem csak úgy alkothatunk véleményt valamiről, ha tudjuk, hogy miről beszélünk.. tehát a "nem olvastam, de sz***r" típusú hozzászólásokat nem is értem......
kiderûl majd, hogy Jamie jó választás-e, már ha ebben az êletben még nekiállnak forgatni
nyilván az én műveletlenségem, de Jamie-ről eddig nem hallottam, de biztos jól megoldja majd a feladatot! viszont én nem ilyennek képzeltem el Christian Grey-t...
mindezt úgy, hogy nekem kicsit sem tetszett egyik könyv sem.... de természetesen meg fogom nézni a filmet, mert szerintem csak úgy alkothatunk véleményt valamiről, ha tudjuk, hogy miről beszélünk.. tehát a "nem olvastam, de sz***r" típusú hozzászólásokat nem is értem......
kiderûl majd, hogy Jamie jó választás-e, már ha ebben az êletben még nekiállnak forgatni
2013. október 25. 10:37
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Egyébként nem értem, hogy sokak miért vannak kiakadva hogy ebből a könyvből film készül, ennél sokkal tartalmatlanabb, bugyutább filmek is vannak a mozikban, havonta legalább 1-2, úgyhogy tényleg nem értem, ha azok elkészítése ellen senki nem hőbörgött akkor ezen miért is kell?
2013. október 25. 15:36
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Sokkal jobb mint az előző pasi
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.