Nem, nem, nem, kérlek, ne, ne csináld ezt. Miért kell ennek a filmnek elkészülnie?
/zokog a sarokban
Hivatalos: megvan az új Christian Grey!
2013. október 24. 12:52
|
|
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline
|
2013. október 24. 13:43
nem tudom miért van oda mindenki ezért a könyvért
van ennél ezerszer jobb is...
az meg csak hab a tortán hogy film készül belőle *fejemet fogom a csalódottságtól*
2013. október 24. 14:04
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Nekem az előző választottal sem volt bajom, mert volt benne lehetőség, ha látja egy fodrász és kozmetikus, de Jamie naggyon jól néz ki. Mellesleg nem minden könyv tartalmaz világmegmentő üzenetet, bumm, lépj tovább, nem muszáj mindenhová 100x-ra is leírni...
Semmit nem kötelező megnézni, elolvasni, már van választási joga az embernek.
Én mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy viszi át Hollywood eladható, barátibb változatba.
Szerk.; nézegetem a képeit, és remek választás volt. Abszolút hasonlónak képzeltem el Christiant.
Én mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy viszi át Hollywood eladható, barátibb változatba.
Szerk.; nézegetem a képeit, és remek választás volt. Abszolút hasonlónak képzeltem el Christiant.
2013. október 24. 15:12
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Előző jobb lett volna.
2013. október 24. 15:39
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Az egyik szemem sír, a másik nevet...örülök, mert nem Francois lesz a főszereplő, de sírok is, mert Jamie lesz. Bárcsak el se kezdenék ezt az egészet!
2013. október 24. 15:50
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Én még mindig azt mondom, hogy Charlie Hunnam lett volna az ideális Christian Grey. Ez a férfi még csak nem is hasonlít a könyvben leírtakra. Charlie sokkal inkább.
2013. október 24. 16:14
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
na ez már valami:)Sokkal de sokkal jobb annál az őskövületnél:D
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: