A találgatások után kiderült, ki veszi át Charlie Hunnam helyét a Szürke ötven árnyalatában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hivatalos: megvan az új Christian Grey!
2013. október 24. 05:40
2013. október 24. 06:42
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Na hát most eléggé csalódott vagyok. Többet néztem ki belőle, mintsem hogy szerepet vállaljon egy ilyen szennyben.
2013. október 24. 07:16
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Én is enyhén csalódtam benne. Talán,ha a Once Upon a time írói nem döntenek úgy,hogy megválnak a karakterétől,talán sose vállalta volna el ennek a selejt filmnek a főszerepét.
2013. október 24. 07:28
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Eddig nem is tudtam,hogy ő volt Keira Knightley exbarátja.
2013. október 24. 08:06
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Ha leadták a filmet az első moziban, el is hiszem majd
2013. október 24. 09:04
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Leírás alapján megfelel Grey-nek, bár nem is gondoltam, hogy elvállalná. A OUT-ban jó volt, kár hogy az írók még nagyon az elején kicsináltak a karaktert
2013. október 24. 09:34
OMGosh
Még mielőtt még kezdetét venné az erkölcstan és a szépirodalom rajongók és/vagy vaskalaposok megjelennének és a csakis kizárólag Matt Bomerhez ragaszkodók és a baromira nem Grey-s Somerhalder nyáladzók... El sem hiszem. "Tudatalattim" sír, "belső istennőm" nevet. Valóban ő a tökéletes Fifty'. Aki el is olvasta mind3 fejezetet és nem csak a hallottak és fórumos leírások, szájhagyományok alapján ítélkezik, az tudja pontosan, hogy miért is. Ha jó lesz a forgatókönyv és könyvhűek lesznek a karakterek, akkor abból még egy jó film is lehet. Remélhetőleg nem kezdik ki, mint Charliet.
Még mielőtt még kezdetét venné az erkölcstan és a szépirodalom rajongók és/vagy vaskalaposok megjelennének és a csakis kizárólag Matt Bomerhez ragaszkodók és a baromira nem Grey-s Somerhalder nyáladzók... El sem hiszem. "Tudatalattim" sír, "belső istennőm" nevet. Valóban ő a tökéletes Fifty'. Aki el is olvasta mind3 fejezetet és nem csak a hallottak és fórumos leírások, szájhagyományok alapján ítélkezik, az tudja pontosan, hogy miért is. Ha jó lesz a forgatókönyv és könyvhűek lesznek a karakterek, akkor abból még egy jó film is lehet. Remélhetőleg nem kezdik ki, mint Charliet.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2013. október 24. 09:48
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Tudom én, hogy unatkozol Jamie drága... Na, de hogy ennyire?
A ménkű egyen meg, most miattad még szurkolnom is kell, hogy ez a film ne legyen teljes katasztrófa, és ne törje derékba minden résztvevő karrierjét.
A ménkű egyen meg, most miattad még szurkolnom is kell, hogy ez a film ne legyen teljes katasztrófa, és ne törje derékba minden résztvevő karrierjét.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. október 24. 10:00
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Nah ez nem olyan hányinger (sőőőt) mint az a másik volt XD Lehet még meg is nézem a filmet...
Norah, a képzeletemben nekem Ian (vagy Jared Leto (Hurricane klip
)) volt Christian nem tom miért... Öljetek meg érte XD
Norah, a képzeletemben nekem Ian (vagy Jared Leto (Hurricane klip
2013. október 24. 10:04
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Először is, én úgy hallottam, hogy Dakota is kiszállt. Másodszor, ezt a srácot legalább ismerem egy kicsit a OUAT-ból. Mivel a könyvet nem olvastam, így a továbbiakról nem nyilatkozok.
2013. október 24. 10:08
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Akik meg Matt Bomert éltetik... Ő meleg és igen zavaró, h tudom h abszolút nem gerjed a másik nemre egy ilyen filmnél. El akarom hinni amit látok és nála nem tudnám bármennyire is erőlködöm. + Túl jóságos a tekintete...
2013. október 24. 10:56
Hát, legalább ez nem olyan ocsmány mint a másik csávó... Az még ogrénak is rusnya...!
2013. október 24. 11:56
Huh ő jó választás. Most már 10000% hogy megnézem a filmet
2013. október 24. 12:06
Pedig én annyira reménykedtem, hogy nem kell elővenni a szöges kesztyűt *sóhajt, és elcsoszog a szekrényhez* Ha tudtam volna, hogy ennyire unatkozik, felfogadtam volna cselédnek, vagy kertésznek. Vagy mittomén
Viccet félretéve, nem gondoltam, hogy rábólint az ajánlatra. Bár azt hiszem, hogy részemről vegytiszta naivitás azt hinni, hogy előbb-utóbb bedobják a türcsit, és nem lesz ebből a projektből semmi.
Viccet félretéve, nem gondoltam, hogy rábólint az ajánlatra. Bár azt hiszem, hogy részemről vegytiszta naivitás azt hinni, hogy előbb-utóbb bedobják a türcsit, és nem lesz ebből a projektből semmi.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.