Jövőre kezdik a Hamuváros forgatását
2013. október 24. 14:39
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
nem olvastam a konyvet, de lattam a filmet, es oszinte leszek, kicsit jobbra vartam. nekem olvasoi barataim azt mondtak ok is, de gondolom konyv alapbol jobb. Azert en orulok, hogy lesz 2. resz
2013. október 24. 14:45
|
|
happyhohaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.31. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 26439 offline
|
Sajnos a könyvek után hatalmasat csalódtam a filmben.
Egyrészt én is azok közé tartozok, akik nincsenek megelégedve Jamie kinézetével (bár a színészi játéka nem volt rossz). Másrészt úgy éreztem, hogy az egész film össze lett csapva, túl gyorsan történtek az események. Egész végig azon gondolkodtam, hogy aki nem olvasta a könyvet, az érti, hogy mi miért történik? Azzal is bajom volt, hogy szinte az egész film alatt háttérzene ment, ami így már a közepére teljesen elvesztette a funkcióját - a jelentőségteljes pillanatok nem emelkedtek ki, mert így az egész film egy nagy jelentőséges pillanat volt... egy két órás filmnél viszont ez nem működik.
2013. október 24. 15:02
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nekem a film nem tetszett.
2013. október 24. 15:34
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
A lényeg, hogy legalább folytatják. Ha már elkezdték, fejezzék is be! Bár a Lily Jamie párostól nagyon félek, ha az életben úgy viszonyultk egymáshoz, hogy "majd csak kibírják valahogy egymás mellett" akkor a közös munka nem lesz valami hatásos.
Nekem könyvben a 3. rész tetszett legjobban, az volt eddig a legizgalmasabb könyv, mivel trilógiának tervezte az írónő, tényleg azt a hatást keltette, mintha itt érne véget minden. De ha kijön a 6 akkor még változhat
Nekem könyvben a 3. rész tetszett legjobban, az volt eddig a legizgalmasabb könyv, mivel trilógiának tervezte az írónő, tényleg azt a hatást keltette, mintha itt érne véget minden. De ha kijön a 6 akkor még változhat
2013. október 24. 15:46
Nem nagyon tetszett az első része, de majd ezt is megnézem
2013. október 24. 17:30
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Tény hogy az első részét valami eszméletlen módon elcseszték, de örülök hogy adnak neki még egy esélyt. Bár mondjuk ha a szereplők eddig nem voltak hitelesek, kétlem hogy a Hamuvárosban azok lennének, de az már fél siker ha követik a könyv eseményeit, és nem turbózzák fel mint az elsőt. Én amúgy a 3. részre lennék a legkíváncsibb, az Üvegváros miatt, annyira érdekelne hogy hogy valósítanák meg...biztos nem úgy ahogy én azt elképzeltem
2013. október 24. 18:55
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Jaj, én már nagyon várom! A könyvet imádtam, és a filmet is nagyon jól megcsinálták!!
2013. október 24. 18:58
|
|
BálintEsztiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 110 Csatolások: 1 Azonosító: 201149 offline
|
még nem láttam a csontvárost..de a hamuváros is biztos jó lenne..szóal szerintem legen meg a folytatás .!!!
2013. október 24. 19:41
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Jeeeessszzz!!!!!!!!!!bár hamarabb kezdenék :/ na de az a fo hogy lessz!!
2013. október 24. 20:55
Ennek nagyon örülök, reméltem hogy folytatni fogják.
2013. október 24. 21:22
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Nekem személy szerint tetszett a film, de be kell ismernem, hogy nagyon sok mindent elszúrtak a készítők. Nem a színészekkel volt itt gond, mindenki a legtöbbet hozta ki magából, ez látszott is, inkább a rengeteg változtatás miatt nem sikerült úgy, ahogy a rajongók várták. Például a végét egy az egyben megváltoztatták, ez engem teljesen kiakasztott. Se a helyszín, se a cselekményszál, se a történet, semmi nem egyezett a könyvvel. Mivel sokan még nem látták a filmet, vagy nem olvasták a könyveket, ezért a továbbiakban kifehérítem a spoileres részeket. Kezdjük ott, hogy a Hamuváros legizgalmasabb és legérdekesebb része az volt, mikor Clary olyan rúnát rajzolt, ami nincs benne a Szürke könyvben. Na már most, ha ezt a poént lelövik rögtön a Csontvárosban, akkor milyen nagy durranást terveznek a folytatásban? Ez egy. Kettő, nem most olvastam ugyan a könyvet, de ha jól emlékszem az első kötet végén Valentine magával vitte a kelyhet Idrisbe, hogy folytathassa a tervét. A filmben Clarynél maradt a kehely, felmerül a kérdés: a későbbiekben hogy varázsolódik át Valentinehoz? Ezek a filmben apróságoknak tűnhetnek, de ha a történetet nézzük, akkor igenis két kulcsfontosságú szálat változtattak meg, amiből az következik, hogy a továbbiakban megint nagy változásokra lesz szükség ahhoz, hogy felzárkózzanak a könyvhöz. És akkor ugye még nem beszéltem arról, hogy már utaltak rá, hogy Simon vámpír lesz, ami megint csak a Hamuváros egyik olyan fordulata volt, ami engem például meglepett. Plusz még egy valami, a szerelmi szálat olyan szinten felturbózták, hogy már engem is zavart. Tudom, hogy végül is erre összpontosul a könyvsorozat, de hát na. Ne akarjanak már még egy tvájlájtot, abból bőven elég egy is. Hangsúlyoznám újra, hogy nekem tényleg tetszett a film és alapjáraton nem zavarna, ha sok mindent megváltoztatnak, de igenis van egy határ, amit a készítők átléptek.
Mindezek ellenére nagyon várom már a folytatást, az Üvegváros után a Hamuváros a kedvencem, kíváncsi leszek, hogy a fent említett dolgokat hogyan oldják meg. Egyébként remélem, hogy legalább az Üvegvárost még leforgatják, mert akkor viszonylag méltó lezárást kapna a film. A többi az már megmondom őszintén nem nagyon érdekel, nekem az első három könyv tetszett, a többi már csak szenvedés volt.
Mindezek ellenére nagyon várom már a folytatást, az Üvegváros után a Hamuváros a kedvencem, kíváncsi leszek, hogy a fent említett dolgokat hogyan oldják meg. Egyébként remélem, hogy legalább az Üvegvárost még leforgatják, mert akkor viszonylag méltó lezárást kapna a film. A többi az már megmondom őszintén nem nagyon érdekel, nekem az első három könyv tetszett, a többi már csak szenvedés volt.
2013. október 24. 21:33
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Szerintem mindenkinek más az ízlése filmek terén - most ha egy kritikus azt írta a Csontvárosra, hogy sz*r, akkor te azért nem fogod megnézni, mert ő ezt írta? Mondjuk erre szerintem nem a Csontváros a legjobb példa, mert nem lett egy megosztó film/könyv, sokkal inkább jó erre a Twilight, amit a fél világ kedvel, fél világ utál (ja, és az utálkozók nagy része nem is látta a filmet, de hallgat arra, akinek alapból nem tetszik és megnézte a filmet). Nem itt akarom kifejteni a véleményemet, mert felesleges lenne, de úgy gondolom, hogy remek film lett a Csontváros, bár könyvben minden jobb, így a Hamuvárost is várni fogom.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: