A Cassandra Clare híres könyvorozatából készült film, a Csontváros rossz kritikával nyitott és kevés bevételt hozott a készítőknek, így sokáig azon gondolkoztak, hogy készítsenek-e második részt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jövőre kezdik a Hamuváros forgatását
2013. október 23. 21:56
2013. október 23. 22:00
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Szerintem a könyvhöz képest nagyon szar lett a film
Márm ez a csávó akit beraktak Jace-hez, nem azt modom, hogy nem játszott jól, csak én Jacet teljesen máshogy képzeltem el...
Na mindegy, biztos örül neki valaki...
2013. október 23. 22:05
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
ohh ezazz!Mát alig várom*.*imádom a filmet is meg a könyvet is.
Könyv előnyben de a film is tetszett!!
:D
2013. október 23. 22:14
|
|
trueszokevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 114 Csatolások: 1 Azonosító: 155065 offline
|
Sok részt kihagytak, amire mondjuk kíváncsi lettem volna és jó pofa volt a könyvben, de ettől függetlenül tetszett és nagyon-nagyon várom már a Hamuvárost!
2013. október 23. 22:28
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Hát az biztos, hogy sokaknak csalódást okozott, már a szereplőgárda miatt is. Én imádom, hogy Jamie-t választották Jace szerepére, de sajnos nagyon sok negatív kritikát kapott, és lássuk be, Jace ennek az egésznek a mozgatórugója. A TMI rajongók 99%-a odáig van érte (én nem XD én Magnus párti vagyok ♥), és sokan szerintem már azért is bukásnak ítélték a filmet, mert nem Alex Pettyfer játszotta Jace-t. A másik, az az, ahogyan megvalósították a történetet. Szvsz túl sok lényeges rész maradt ki, és egy igen jelentős "poént" is lelőttek már az első részben. Mondjuk, szerintem a Csontváros a könyvsorozat leggyengébb része, a Hamuváros kenterbe veri minden tekintetben, így kíváncsian várom.
2013. október 23. 22:53
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Én úgy olvastam, hogy világszerte 100 milliót hozott a film, de akkor biztos rosszul tudom...nekem tetszett a film, de mint minden esetben, a könyvet sosem tudja überelni egy film
2013. október 23. 23:32
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Misuzu86 @ 2013.10.23. 22:53)
Én úgy olvastam, hogy világszerte 100 milliót hozott a film, de akkor biztos rosszul tudom...nekem tetszett a film, de mint minden esetben, a könyvet sosem tudja überelni egy film 
BoxOfficeMojo-ról jövök, és bár a 100 milla nem járja, abban igazad van, hogy a cikkbeli érték sem áll. Úgy tűnik a nemzetközi piacon úgy-ahogy összeszedte magát a film, és beszedett összvissz 80 millát. Ez még nem jelenti azt, hogy nyereséges is lett, ahhoz a 60 milliós büdzséhez még hozzájönnek a marketing és egyéb költségek, amik azért nyilván át bakugrották azt a 80-ast, de a helyzet nem is annyira rossz, mint amennyire lehetne. De azért szögezzük le, hogy attól azért az a helyzet mégis csak rossz, és lehet, hogy bölcsebben tennék, ha itt hagynák abba.
2013. október 24. 07:11
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
én moziban láttam és magával ragadott a film.
Szerintem kivitelezésben is nagyon jól megoldották.
Az éhezők viadala mellet a kedvenc filmem, ÉS az ,hogy Jamie marad főszereplő bearanyozta az egészet.
Szerintem kivitelezésben is nagyon jól megoldották.
Az éhezők viadala mellet a kedvenc filmem, ÉS az ,hogy Jamie marad főszereplő bearanyozta az egészet.
2013. október 24. 07:22
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Engem már az első rész előzetese se hozott lázba..
2013. október 24. 10:17
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Nekem könyvben eddig a Hamuváros volt a kedvencem (3. könyv felénél tartok,szóval még változhat) a Csontvárossal mint filmmel nekem nem volt bajom
Nem is értem miért bukott meg,azt hittem nagy siker lesz,meglepődtem,hogy nem így lett.Sajnos sokan azért nem nézték meg,mert nem tetszettek nekik a választott színészek különösen Jamie és bár tényleg nincs olyan helyes mint Alex szerintem tökéletes Jace volt,még akkor is ha eleinte én sem ugráltam érte
A Hamuváros meg remélem nagyobb siker lesz
A Hamuváros meg remélem nagyobb siker lesz
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. október 24. 13:24
|
|
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline
|
Én először a filmet láttam, és nem volt nagy durranás... na miután elolvastam a könyvet, utána jöttem rá, hogy a film a könyvhöz képest egy nagy 0. Szerintem nem kellene továbbcsinálni a filmet, de ha ilyen hülyeségekre akarják szórni a pénzt, hát tessék!
2013. október 24. 13:46
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Pont a napokban néztem még, és bár úgy álltam, hozzá, hogy "höh, egy újabb fantasy-film" azért nekem meglepően tetszett. Még Lily Collins is, aki mind ezidáig nagyon ellenszenves lány volt nekem.
A könyvet nem olvastam, szóval nincs hasonlítási alapom, nekem bejön ez a Végzet ereklyéi világ, várom a folytatást!
A könyvet nem olvastam, szóval nincs hasonlítási alapom, nekem bejön ez a Végzet ereklyéi világ, várom a folytatást!
2013. október 24. 14:01
Én őszintén arra számítottam hogy a film rossz lesz, mert olvastam az eddig megjelent öt kötetet, és a két előzményt, szóval van viszonyítási alapom. De meg kell, hogy mondjam meglepődtem. Vannak pár részek amivel nem értek egyet, de szerintem nagyon jó lett
2013. október 24. 14:04
Ahogy olvastam a kommetneket sokaknak a Hamuváros jön be. Nekem a Hamuváros eléggé lehangoló volt, kicsit lapos volt a sztori vagy nem tudom. A legjobb számomra kétségkívül az ötödik rész és nagyon várom a hatodikat, hogy végül ki győz és mi lesz Jaccel
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.