Starity

Brian Molko: „Szükségünk lenne Lady Gagához hasonló popsztárokra”

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 24. 17:20 #41
Szandiiii
Szandiiii
P

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 3
Azonosító: 196466
Igaza van Briannek. Habár Gaga kissé eltucatosodott, mégis sokkal többet ér, mint a mostani tehetségtelen cukipofi tinicölöbök, akik csak a pofikájukkal akarnak érvényesülni.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Whiteberry
2013. október 24. 20:24 #42
- törölt felhasználó -    
Aha, húsruhákban, bazinagy botrányokkal és tucatzenével marha sokat ér biggrin.gif
2013. október 24. 21:38 #43
Szantamano
Szantamano
új tag

Státusz~ Whatever doesn't kill you is gonna leave a scar ~
Hozzászólás: 21
Csatolások: 1
Azonosító: 196097
Bár nem vagyok egy Gaga-rajongó, szerintem Briannek (megint)igaza van. A tehetségkutatók meg általában nem adnak esélyt különleges, egyedi embereknek, csak a tinibálvány kinézetű eladható énekeseknek...
És köszönöm Itsjustme-nek az újabb brianes cikket smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. október 24. 22:12 #44
Bridge13
Bridge13
új tag

StátuszTudod, mi a jó a káoszban? Igazságos.
Hozzászólás: 94
Csatolások: 0
Azonosító: 189778
És mennyire igaza van.
2013. október 24. 22:19 #45
- törölt felhasználó -    
ha ezt egy legenda mondja, akkor úgy is van. és lám, úgy is van. biggrin.gif
amúgy már millió híres, szakmabeli, szintén csillagnak/legendának számító ember elismerte és kiáll mellette, úgyhogy - idézem az egyik kommentelőt - újabb pofon az utálkozóknak ;D
2013. október 25. 14:45 #46
Whiteberry
Whiteberry
visszatérő vendég

StátuszThen life taught me a harder lesson, beloved: it is better to forgive an enemy
Hozzászólás: 178
Csatolások: 84
Azonosító: 202268
Persze, így is elég hülye magát mutogató r*b*nc van a popszakmában, keressünk még többet 110.gif . Gaga az extravagáns megjelenésén kívül egyebet nem tud, még rendesen énekelni sem a színpadon, élőben.
2013. október 25. 15:35 #47
- törölt felhasználó -    
Whiteberry
mondod ezt úgy, hogy nem voltál még egy koncertjén se, és nem láttál még egy másodpercnyi videót se a fellépéseiről xD hát applause for you (Y)
2013. október 25. 16:22 #48
- törölt felhasználó -    
Igaza van. Lady Gagával egyetlen baj van: magamutogató. Nem hiszem el, hogy ő ezt a viselkedést normálisnak tartja. Ha mégis, akkor van valami baja, az tuti. De mint énekes, tehetségesnek tartom, és remek dalszövegíró is, bár az tény, hogy eltucatosodott mostanában. Simon Cowell csak celebecskéket, tehetségtelen senkiket termel ki. És a szörnyű, hogy sokan még vevők is rá. A 80'as, 90'es években nem ez volt, visszasírom azokat az éveket, amikor még küzdeni kellett azért, hogy valaki énekes/színész lehessen.
2 felhasználónak tetszik: Whiteberry, Szandiiii
2013. október 26. 10:09 #49
Mirrors
Mirrors
#sremmlife

Státusz-
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 18
Azonosító: 203041
Hangilag lehet, hogy szükség lenne, de stílusban nem. Mert azért Gaga sem sokkal jobb, mint pl. Miley, sőt. Mindig őt bántják, de nem veszik észre, hogy közben mit csinál pl. Gaga.. meg hogy milyen ruhákat ölt magára. Húsból készült ruha?! Ez most komoly?! Elismerem, a zenéi jók, de 25 éves létére még mindig tininek látszik a viselkedése alapján. Simonról meg nincs véleményem. Nem is szeretem, de nem is utálom.Tehát ő számomra semleges, mintha nem is létezne
2013. október 26. 18:50 #50
- törölt felhasználó -    
Hoppá. Tökéletesen egyet értek vele. Ezek a tehetségkutatós hulladékok egyre inkább rontják a színvonalat, és megnehezítik az önerőből felépített karrier lehetőségét.
Abban is egyet értek, hogy következő David Bowie-ként Lady Gaga-t választotta.
2013. október 26. 19:37 #51
- törölt felhasználó -    
Haha biggrin.gif Ilyenkor nem írkálnak a gyökerek, csak akkor amikor lehet szidni Gagát, például a másik cikkben, ahol botrányozik.
De igazából tökmind1, vannak akik nem szeretik, azt mondják,hogy tehetségtelen és,hogy semmirevaló.
De persze ez nem így van. biggrin.gif Elton John, Cher, Tony Bennett, Brian May, Brian Molko, Beyoncé,Sting, Kiss, Rolling Stones, sorolhatnám,mind elismerik smileeee.gif
2013. október 28. 12:19 #52
- törölt felhasználó -    
Igen, kell még egy adag meztelenül járkáló, magamutogatós botrányhős biggrin.gif Mert így nincsen elég... Cöhh. ˇ-ˇ
Speciel én hallottam sok dalát, élőben is, nekem egyáltalán nem tetszenek.
2013. október 28. 16:11 #53
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (macsi40 @ 2013.10.28. 12:19)
Igen, kell még egy adag meztelenül járkáló, magamutogatós botrányhős biggrin.gif Mert így nincsen elég... Cöhh. ˇ-ˇ
Speciel én hallottam sok dalát, élőben is, nekem egyáltalán nem tetszenek.

hányszor fogod még ugyanezt leírni? legalább kitalálnál valami újat kommentgyűjtésként ahelyett, hogy önmagad ismételgeted. rolleyes.gif
a cikk lényege pedig még mindig nem Gaga megjelenése, hanem a zenei stílusa körül forog, de ugye a szövegértés szörnyen bonyolult dolog.
2013. november 05. 14:33 #54
Nancy Boy
Nancy Boy
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 211290
Itt nem amagamutogatós botrányhősről van szó,pusztán a "jelenségről"-függetlenül attól,hogy szereti vki Gagát v. nem.Én mondjuk nem de az mindeképp értékelendő,hogy ő legalább saját dalaival nyomul.Azért gagán kívül is vannak még "egyéniségek+ csak őket nem hypolják annyira.A Simon féle tömegcikk gyártásról meg annyit,hogy én egyre sem vagyok vevő,szóval rajtunk is múlik a dolog.Persze minden ember más,ez ha tetszik ha nem elkell fogadnunk!
2013. november 11. 19:09 #55
Violent13
Violent13
visszatérő vendég
Hozzászólás: 297
Azonosító: 134440
Nem akarok senkivel veszekedni, de az én szerény véleményem az, hogy amióta Gaga belibbent a zene világába, mindig önmagát adta. A saját dalaival fejezte ki magát, mindig talált rá módot, hogy megújuljon, és ezért szeretik olyan sokan. Ő mindig is a színpadra vágyott, semmi mást nem akar, csak átadni az embereknek magából egy darabot, azt akarja, hogy érezzék azt, amit ő. Ez a zene szeretete, aki ezt nem érti, húzzon a halálba.
1 felhasználónak tetszik: Cassie3
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok