Starity

Brian Molko: „Szükségünk lenne Lady Gagához hasonló popsztárokra”

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 23. 20:31 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ágika21 @ 2013.10.23. 20:18)
itsjustme gondolom elolvastad az első 2 mondatomat és abból indultál ki és a záró jeles részt pedig már fel sem fogtad.el kell fogadnod ,hogy nem mindenki a te kedvencedért fog rajongani. Nekem egyáltalán nem tetszik a zenéje smileeee.gif

"nem mindenki a te kedvencedért fog rajongani" szerintem ezt itt egyedül te szeretnéd így. Először is, ha nem szereted őket, akkor minek kommenteltél a cikkhez, és minek olvastad el? A te kedvenceidről -sajnos- sokkal több cikk íródik, akkor olvasd azokat, és oda kommentelj. Másodszor ahogy elnézem a kedvenceidet, nem hinném, hogy épp a te véleményed a hangadó a jó zenével kapcsolatban.
2 felhasználónak tetszik: itsjustme, Szandiiii
2013. október 23. 20:37 #22
RatedP
RatedP
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1322
Csatolások: 30
Azonosító: 203231
igaza van Briannek!. thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2013. október 23. 20:43 #23
lA-dONNA
lA-dONNA
Hozzászólás: 2930
Csatolások: 110
Azonosító: 144776
Eddig is bírtam a pasit, de most még dobott a szimpátiáján w00t.gif
1 felhasználónak tetszik: itsjustme
2013. október 23. 20:43 #24
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Státuszpitibuli allias pitbull :3 :'D <3
Hozzászólás: 1836
Csatolások: 109
Azonosító: 180845
kedves ToriTyler. Ez tudtommal még mindig egy olyan oldal ahol megengedett kifejteni a negatív véleményt is ezt neked kell elfogadnod. ha nem tetszik a SAJÁT véleményem akkor neked se kell elolvasnod wink.gif tudod az ,hogy nekem milyen zenestílus jön be igazából semmi közöd smileeee.gif de hidd el ,hogy az én kedvenceim is ugyan olyan jó zenészek is lehetnek mint a tieid ,csak más zenestílusban szerepelnek smileeee.gif
2013. október 23. 20:53 #25
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Igaza van. Ha olyan szemszögből nézzük Gaga is képvisel valami olyat, amit mások nem igazán. Bár régebben sokkal jobban kedveltem Őt, vagyis inkább a számait. Mostanában már olyan erőltetettnek érzem Gaga stílusát, és a zenéje sem olyan már, mint volt. Lássuk be, a mai tucat sztárocskák egyik fele vagy Disney-s, vagy pedig a Faktorból kerültek ki.
3 felhasználónak tetszik: Jolie_77, itsjustme, Szandiiii
2013. október 23. 20:57 #26
- törölt felhasználó -    
Szerintem meg Brian-hez hasonló ember kéne smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: itsjustme, MadHatter
2013. október 23. 21:04 #27
Sarah96
Sarah96

StátuszCélozz magasra és üss övön alul.
Hozzászólás: 937
Csatolások: 0
Azonosító: 189178
Jól beszél Brian! smileeee.gif
2013. október 23. 21:07 #28
- törölt felhasználó -    
Briannek már megint igaza van, legalábbis én egyetértek vele ebben is. Ezt úgy mondom, hogy egy kicsit sem rajongok Gagáért, de valóban képvisel egy vonalat, és a rajongóik pont ezért szeretik. És abban is igazat adok neki, hogy Simon Cowell nem épp a tehetséget keresi egy előadóban, hanem inkább ebben is a pénzt látja, ugyanis -ha jól tudom- az 1D is hozzá kötődik, és hát nekik elég sok rajongójuk van(???), de ez csak egy példa volt. Nem ide kötődik, de nem bírok elmenni mellette. az a kép mostani?? mert még nem találkoztam vele, de valami csodaszép wink.gif
2013. október 23. 21:09 #29
Tinaaa159
Tinaaa159
új tag

StátuszIf I were a boy.. ~
Hozzászólás: 72
Azonosító: 213407
Először is ToriTyler: Szerintem azt, hogy mi a jó zene azt ne te mond meg. Szerinted milyen az a "jó zene"? Rock? Punk? Vagy Hip-hop? Legyen, de ez nem egyenlő azzal, hogy mindenkinek ezt jelenti a jó zenét. Nekem pl. azt jelenti, amivel egy kicsit is tudok egyesülni, átérezni az egészet. Amit órákig tudok hallgatni. Nekem a One Directiont, Ariana Grandet, Avrilt jelenti, a szüleimnek Elvis Presleyt vagy Beatlest, másnak Lady Gagát, Neked pedig megint mást jelent. Olyan, hogy "jó zene", nincs. Maximum jó előadó, akinek pedig jó száma van. És egyébként (és lehet, hogy most mindenki engem fog ezért szidni) miért nem lehet tovább lépni pár dolgon? A mostani embereknek más fajta zene jön be, mint a 30 évvel ezelőtti generációnak. Igen, tényleg felejthetetlen az a műfaj amit régebbi, még ma is nagy népszerűségnek örvendő, énekesek képviseltek. De amit a mai előadók képviselnek az nem a 19. vagy a 20.század, hanem a 21. Szerintem ezt meg kell becsülni, mert 50 év múlva nem fognak Justin Bieberre, Rihannára vagy teszem azt a One directionre emlékezni pedig kéne. És nem azért, mert esetleg "hű de jó a hangjuk" hanem azért, mert ők képviselik 2013 zenéjét. Ez olyan, mint, hogy tudjuk. a '80-as években ki számított hatalmas popsztárnak. Ha visszatérnék a régebbi zenéhez, akkor az tényleg sokkal tovább fent maradna, de a mai zene, elveszne.
2013. október 23. 21:24 #30
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Státuszpitibuli allias pitbull :3 :'D <3
Hozzászólás: 1836
Csatolások: 109
Azonosító: 180845
Tinaaa159 teljesen egyetértek. végre egy értelmes ember smileeee.gif
2013. október 23. 21:28 #31
Sunwell
Sunwell

Státusz„Cheater's just a fancy word for winner.”
Hozzászólás: 880
Csatolások: 59
Azonosító: 186812
Brian Molko Lady Gagát védi... az életem teljes. wub2.gif
Komolyan, igaza van. Gagában megvan az a kis plusz, ami manapság hiányzik a mainstream előadók többségéből, és ezt még azok is látják, akik nem feltétlenül szimpatizálnak vele.
2013. október 23. 21:38 #32
javier01
javier01
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 213952
Tinaaa159 tényleg igazad van!
Lady Gaga újat csinál abból a korszakból merítve.. Sunwell:
veled is egyet értek.. én sem úgy születettem én se hogy Lady Gagát szerettem.. azért szerettem meg mert benne van valami.. és más a többitől.. és számomra pozitívan más
2013. október 23. 22:02 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (Tinaaa159 @ 2013.10.23. 21:09)
Először is ToriTyler: Szerintem azt, hogy mi a jó zene azt ne te mond meg. Szerinted milyen az a "jó zene"? Rock? Punk? Vagy Hip-hop? Legyen, de ez nem egyenlő azzal, hogy mindenkinek ezt jelenti a jó zenét. Nekem pl. azt jelenti, amivel egy kicsit is tudok egyesülni, átérezni az egészet. Amit órákig tudok hallgatni. Nekem a One Directiont, Ariana Grandet, Avrilt jelenti, a szüleimnek Elvis Presleyt vagy Beatlest, másnak Lady Gagát, Neked pedig megint mást jelent. Olyan, hogy "jó zene", nincs. Maximum jó előadó, akinek pedig jó száma van. És egyébként (és lehet, hogy most mindenki engem fog ezért szidni) miért nem lehet tovább lépni pár dolgon? A mostani embereknek más fajta zene jön be, mint a 30 évvel ezelőtti generációnak. Igen, tényleg felejthetetlen az a műfaj amit régebbi, még ma is nagy népszerűségnek örvendő, énekesek képviseltek. De amit a mai előadók képviselnek az nem a 19. vagy a 20.század, hanem a 21. Szerintem ezt meg kell becsülni, mert 50 év múlva nem fognak Justin Bieberre, Rihannára vagy teszem azt a One directionre emlékezni pedig kéne. És nem azért, mert esetleg "hű de jó a hangjuk" hanem azért, mert ők képviselik 2013 zenéjét. Ez olyan, mint, hogy tudjuk. a '80-as években ki számított hatalmas popsztárnak. Ha visszatérnék a régebbi zenéhez, akkor az tényleg sokkal tovább fent maradna, de a mai zene, elveszne.

Hülyeséget hordasz össze. Már bocsi. Justin és társai maximum a minősithetetlen sz*r tucat "zenét" képviselik. Attól mert ők a népszerűek, még az nem egyenlő feltétlen azzal, hogy tehetségesek. Szerintem 5-10 éven belül mindenki elfelejti a nevüket, mert ők nem olyan strapabiróak, mint a például a '80-as évek sztárjai (mint ahogy felhoztad te is). A seggük alá tolnak mindent. Karriert ők egy maguk nem lennének képesek kiépiteni. Ott van Madonna az egyik kedvencem, aki pont a 80'-as évek óta van pályán. Az első pár évbe ő neki is megmondták milyen vonalat képviseljen, de a '90-es évektől kezdődően minden megváltozott.. Azután ő maga alakitotta ki a karrierjét, és lám még ma is a zenei palettán tevékenykedik (több-kevesebb sikerrel), de az ő nevét 1000 ezer év múlva is ismerni fogják, mert ő a 30 év alatt olyat mutatott fel, mint még senki más.. A mai tiniivadékok erre nem lennének képesek, mert nem céltudatosak, eltökéltek. Maguktól egy tapodtat se tudnának lépni előre, mert egyszerűen képtelenek rá. Őket vezérlik, iránytiják, orrba-szájba utasitgatják, hogy ezt meg azt csináld. Ehhez hozzászoknak és azt hiszik, hogy ők attól "nagy nevek", hogy egy parfümön van a képük, vagy hogy köpdösik a rajongóikat, illetve pár nap alatt több millióan nézik a yutyun. Semmi újat nem tudnak hozni magukkal. Mind-mind összelopkod valakitől-valamit, amit a sajátjaként mutat be. Akad még néhány nagy név, akik úgyszintén a semmiből lettek IKONOK. A zene évek óta el van korcsosodva, és már senki se lesz olyan hatalmas befolyással az emberekre mint a régi nagy zenészek, énekesek. A lényeg, hogy a mai "sztárokat" nem lehet összehasonlitani, a 20-40-60 évvel ezelőtti TEHETSÉGEKKEL. A vérbeli tehetségek neve fent marad, mert alkottak, mig a mai csipet-csapat amilyen gyorsan betörtek a zeneiparba, olyan gyorsan el is fognak tűnni. wink.gif
8 felhasználónak tetszik: AFCfan, Jolie_77, itsjustme, Beyla, Sunwell, Szandiiii, Jody, MadHatter
2013. október 23. 22:14 #34
Victoria9723
Victoria9723
visszatérő vendég
Hozzászólás: 248
Azonosító: 165114
Na Simon ezt jól megkaptad!biggrin.gif
2013. október 23. 22:24 #35
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Jó, most az, hogy "na látjátok, utálók?" nem ér sokat, mert aki eddig utálta, ezután sem fogja megszeretni, vagy ha CSAK azért, mert valaki, akit mondjuk tisztel, elismerően nyilatkozik róla megszereti akkor úgysem számít sokat a véleménye. biggrin.gif Más "legendák" is elismerték már, ezzel szerintem az utálók/akik nem kedvelik is tisztában vannak, és mégsem változtat a véleményükön. Mint ahogy ha Brian, vagy más, rosszat mondott volna Gagáról, akkor a Gaga rajongók sem elgondolkodnának azon, hogy hmm esetleg lehet benne valami, hanem azonnal jelképesen keresztre feszítenék. biggrin.gif
Másrészről meg az nagyon egydimenziós felfogás, hogy eltűnt ez a szerencsétlen, és biztos így akar hírnevet szerezni. Azt nem így csinálná és nem most. Ha ilyen kaliberű emberek ilyet mondanak Gagáról, nagyon is tudják, hogy mit beszélnek, és még ha rühelli is az ember Gagát, és ettől nyilván nem változik a véleménye, meg lehet érteni hogy miről beszél, és lehet látni a kontrasztot a Simon Cowell termékek, meg Gaga között.
2 felhasználónak tetszik: itsjustme, Jolie_77
2013. október 24. 00:04 #36
- törölt felhasználó -    
Hmmm. Ez a nyilatkozat egy valamire jó volt részemről, hogy felpiszkálja a gondolataimat, filozófálásra késztessen, már ami Gagát és Cowellt illeti. Ami az előbbit illeti, nem mondom azt, hogy az egész munkásságával megvett kilóra, de nem egy olyan dala van, amit a mai napig szívesen hallgatok, jólesik a fülemnek. Tény, hogy popzene, de számomra nem az a sima, mezei popzene, amivel – finoman fogalmazva – nem tudok semmit sem kezdeni pardon.gif Van benne valami megfogalmazhatatlan plusz, és most ennek semmi köze az extrém dolgaihoz meg a botrányaihoz.

Cowell bácsi, hát... Fogalmazzunk úgy inkább, hogy neki köszönhetően a popzene unalmasabb, egysíkúbb, kiszámíthatóbb lett. Most itt van például a One Direction: rekordok ide vagy oda, de nem több egy átlagos fiúbandánál. Persze, ezzel nem akarom a tehetségkutatókat lehurrogni nagy gázzal, mert pölö ennek köszönhetünk egy Adam Lambert-öt (akit Cowell tudtommal nem kedvelt, háhá, minő véletlen!), aki próbál kitörni a lagymatagságból, és remélem, hogy az RCA elhagyásával sikerülni is fog. Amit Cowell számlájára lehet írni, az a tehetségkutatók erőltetése, amikkel futószalagon gyártják a széphangú, ámde dögunalmas énekeseket. Ha csak a magyar végeredményt nézzük, a dobogósok-nyertesek többsége olyan zenével rukkolt elő, amikre nyugodt szívvel rámondhatjuk, hogy „hé, ehhez hasonlót már hallottam”. Semmi új, semmi merészség, csak a jó bevált sémák. Ha valamelyik versenyzőben volt valami szikra, valami különleges, abból meg nemes egyszerűséggel kiirtották (legalábbis próbálkoztak vele), lehurrogták, és még sorolhatnám. Holott a tehetség a zeneiparban nemcsak a kristálytiszta hangot meg a szalonképes pofit jelenti, dehogy.

Idézet (Ágika21 @ 2013.10.23. 20:04)
rég nem hallottunk már Brianról ,szinte eltűnt. Gondolom most így legalább kicsit újra figyelembe került a médiába...

Naaa. Igaz, hogy én csak most ismerkedek Briannel (na, nem úgy! laugh.gif ), de az eddig olvasottak és tapasztalatok után félhangosan ki merem jelenteni, hogy ő nem az a fajta, aki ilyesmivel hívná fel a figyelmet magára, nincs rászorulva. A hírneve már megvan, nem kell szereznie, és ha netán-tán vágyna egy kicsivel több rivaldafényre, azt máshogy vívná ki magának.
4 felhasználónak tetszik: janet7, Jolie_77, Szandiiii, itsjustme
2013. október 24. 13:27 #37
kis_zsú
kis_zsú

Státusz"Minél jobban nézel ki, annál többet látsz be." Victor Ward
Hozzászólás: 845
Azonosító: 131186
Szerintem is a '80-as évek zenéi voltak igazán jók.
2013. október 24. 14:26 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet
...Simon Cowell jóvoltából a popzene egyre rosszabbá válik...

Hát ezzel teljesen egyetértek.
De szerintem Lady Gaga nem éppen kiemelkedő, ma már nem igazán létezik olyan, hogy pop. Lady Gaga új számai inkább a pop legalját képezik, de ez is csak az én véleményem. Elnézést kérek, ha valakit ezzel megsértettem, vagy valami.
2013. október 24. 14:46 #39
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
oh ez kedves smileeee.gif szerintem is Gaga nagyon tehetseges es egyeniseg es hat szerintem nagyon kedves no smileeee.gif
azert Simon ha olvassa biggrin.gif gondolom one directiont beleertette ;/
2013. október 24. 15:22 #40
Sophia E. Bay
Sophia E. Bay
visszatérő vendég

Státuszlet's just die, I say
Hozzászólás: 401
Azonosító: 196242
Habár nem nagyon hallgatok Lady Gagát, azt azért meg kel hagyni, hogy tényleg különleges.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok