Ezt azért nem kellett volna.
Jake Gyllenhaal, hogy nézel ki?
2013. október 23. 19:26
Hát mindenféleképpen kell az a 10 kiló, így szinte rá se lehet ismerni. De nem ő az első színész aki egy szerep kedvéért lefogy vagy felszed x kilót. Valahol ezért tartok minden színészt kicsit örültnek, hogy az ilyeneket bevállalják, de az ő dolguk.
Azt viszont remélem Jake hamar vissza nyeri régi önmagát.
Azt viszont remélem Jake hamar vissza nyeri régi önmagát.
2013. október 23. 19:33
Juj, hogy néz ki, remélem hamar visszaszedi azt a 10 kilót.
2013. október 23. 20:20
hát kicsit visszafoghatott volna bár bizti hogy nem volt könnyű. már bocs de most már nem is kell ijesztőnek szekezteni ....már az
2013. október 23. 21:43
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (AnymButterfly @ 2013.10.23. 16:31)
"A színész durva fogyáson esett át legújabb filmszerepe kedvéért: arca ijesztően csontossá és beesetté vált."
Egyáltalán minek fogyni egy szerep miatt? Ez olyan, mintha azért akarnék meghalni, hogy kapjak pénzt... -.-
Egyáltalán minek fogyni egy szerep miatt? Ez olyan, mintha azért akarnék meghalni, hogy kapjak pénzt... -.-
Hát mondjuk mert a karakter soványabb?
2013. október 24. 01:41
Nézzetek sültbolondnak, de a legalsó képen úgy néz ki, mint Christian Bale. Pontosabban úgy, mint Christian Bale az Amerikai pszichóból, mint Patrick Bateman
2013. október 24. 14:35
Szerintem amúgy sem volt egy szívdöglesztő pasi, így meg mintha egy 50 év körüli élettelen riportert látnék. De legalább élethű lesz a filmben való szerepe.
2013. október 24. 14:49
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Te jo isten
egyik legjobb pasinak tartom, de itt
mint egy 45 eves aki rakos ;/ nem tudom..en nem vagyok oda az ilyen filmekert, mikor ilyeneket csinalnak a szineszek. remelem nem lesz kulonosebb baja!
2013. október 24. 15:09
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Szerintem ez nem egészséges. Én azért nem fogynék le tíz kilót egy szerepért (jó, tudom, amúgy akarnék, de nem megy, na. Túl nagy a csábítás a sütik részéről
)
De dicséretes, hogy ennyit megtesznek egy filmért. Minden tiszteletem
De dicséretes, hogy ennyit megtesznek egy filmért. Minden tiszteletem
2013. október 24. 19:51
Hát nem semmi. Én ilyen változásokra soha nem lennék képes egy meló miatt.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: