A színész durva fogyáson esett át legújabb filmszerepe kedvéért: arca ijesztően csontossá és beesetté vált.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jake Gyllenhaal, hogy nézel ki?
2013. október 23. 16:13
2013. október 23. 16:16
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
juj mint egy 45 éves könyvelő
2013. október 23. 16:20
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Azért azt tegyük hozzá, hogy pont egy igen rosszul elkapott képet láthatunk. Mindenesetre valóban elég nagy a fogyás, bár én nem aggódom érte. Jake felnőtt és nagyon okos férfi, pontosan tudja mikor mit és hogyan kell csinálnia. A forgatás után egykettőre visszakapjuk a mi kis szívdöglesztő Jake-ünket!
A díjhoz pedig külön gratuláció, nagyon megérdemelte!
A díjhoz pedig külön gratuláció, nagyon megérdemelte!
2013. október 23. 16:22
Egy filmért sem vállalnám be, hogy drasztikusan lefogyjak/meghízzak. Soha.
2013. október 23. 16:29
|
|
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline
|
Tényleg elég rémesen néz ki.
(Csak engem emlékeztet a Supernaturalból a Halálra?)
2013. október 23. 16:31
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
"A színész durva fogyáson esett át legújabb filmszerepe kedvéért: arca ijesztően csontossá és beesetté vált."
Egyáltalán minek fogyni egy szerep miatt? Ez olyan, mintha azért akarnék meghalni, hogy kapjak pénzt... -.-
Egyáltalán minek fogyni egy szerep miatt? Ez olyan, mintha azért akarnék meghalni, hogy kapjak pénzt... -.-
2013. október 23. 16:38
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Gratulálok a díjhoz,és szegény elég rosszul néz most ki. :SS
2013. október 23. 16:40
Idézet (Hiddlestoner @ 2013.10.23. 16:29)
Tényleg elég rémesen néz ki.
Nem,nem csak téged..a csontos arca valóban nagyon hasonlít
2013. október 23. 16:43
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Nagyon ijesztő.... Mit nem tesznek magukkal a színészek... A tehetségük mellett még hiteles is akarnak lenni, azért ezt tisztelem a művészekben.
Helyes színész volt, de most... Hagyjuk.
Helyes színész volt, de most... Hagyjuk.
2013. október 23. 16:44
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Nem ő az első, aki vállal ilyen drasztikus fogyást egy szerepért (pl.: Chtistian Bale ), de engem mindig érdekel, nem okoz-e egészségkárosodást egy ilyen nagy sokk a szervezet számára?
2013. október 23. 17:06
csak nekem tűnik fel, hogy mostanság jó pár szerep csontvázra hasonlít? csak mert van néhány cikk, ami arról szól, hogy kinek hogy kellett lefogynia a szerep kedvéért. remélem megérte...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: