Így hordd a fehér inget!
2013. október 24. 16:38
Jó mondja szavy. Igen, tökéletesen megmutatja azt hogy legyünk divatmajmok. Pontosan ezek miatt -lehet hogy feldobja. legalábbis szerintünk, akiken ezt hordják.- olvadunk bele a környezetbe amibe pont hogy nem akarunk beleolvadni. Így max. csak a modellek öltözködnek egy-egy fotózás erélyéig.
Szerintem van vagy 6-7 ember aki a hétköznapokra fehér inget vesz föl. Az aranybizsuk csak még jobban ereztetik az emberrel hogy divat örültek vagyunk. Ha kiakarunk tündökölni a tömegből akkor nem kell a New Yorkerhez hasonló ruhákban a megjelenünk. Mert sajna a 13-14-15-16-17 éves lányok mind úgy akarnak kitűnni a tömegből hogy teljesen hétköznapiasan öltözködnek. Azaz.: 2 méteres, hosszú, egyenes, oldalra fésült haj. 170 centis és kb. 45 kilósak (kicsit sem szép!!) cicanadrágok; bájos, üngyibüngyi- tündibündi tekintet, folyamatos mosolygás a nagy semmin. (mellesleg ezzel csak azt közvetítik másoknak hogy egy nagy űr van a 2 fülük között); "divatos" magassarkúak.
Szerintem van vagy 6-7 ember aki a hétköznapokra fehér inget vesz föl. Az aranybizsuk csak még jobban ereztetik az emberrel hogy divat örültek vagyunk. Ha kiakarunk tündökölni a tömegből akkor nem kell a New Yorkerhez hasonló ruhákban a megjelenünk. Mert sajna a 13-14-15-16-17 éves lányok mind úgy akarnak kitűnni a tömegből hogy teljesen hétköznapiasan öltözködnek. Azaz.: 2 méteres, hosszú, egyenes, oldalra fésült haj. 170 centis és kb. 45 kilósak (kicsit sem szép!!) cicanadrágok; bájos, üngyibüngyi- tündibündi tekintet, folyamatos mosolygás a nagy semmin. (mellesleg ezzel csak azt közvetítik másoknak hogy egy nagy űr van a 2 fülük között); "divatos" magassarkúak.
2013. október 24. 16:44
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
Mintha csak Takács Nóra Jó Nő-blogjának egy bejegyzését olvasnám...
Nem rossz cikk, de orrba-szájba ez a divat megy, nehéz nem rá jönni, hogy vajon hogyan hordjuk azt az egy szem fehér ingünket.
(Kritikus bogyót reggeliztem, tudom. xD
)
Nem rossz cikk, de orrba-szájba ez a divat megy, nehéz nem rá jönni, hogy vajon hogyan hordjuk azt az egy szem fehér ingünket.
(Kritikus bogyót reggeliztem, tudom. xD
2013. október 24. 17:47
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Nagyon ötletesek !!!!
2013. október 24. 18:33
Ahogy itt olvasgattam a kommenteket, boldogan állapítottam meg, hogy nem vagyok egyedül. Mindenem a divat, imádok öltözködni, vásárolni (ne egy üresfejű tömeglányt képzeljetek el), de nem akarok egy lenni a sok közül. Nem vagyok egy szerepelni akaró fajta, de mikor már a negyedik lányon látom ugyanazt a Zara nadrágszoknyát ugyanabban a stílusban, kicsit kicsapja nálam a biztosítékot. Engem kifejezettem idegesít a tömeg. Oké, én vagyok a példa a full egyszerűségre, de azért ez már nekem is túlzás.
És igen, az alapdarabok. Vannak. De nem lehet kijelenteni, hogy ez és ez és ez NÉLKÜLÖZHETETLEN. Van aki farmert hord minden nap, van aki rózsaszín gumicsizmát. Mindenkinek más számít alapnak.
Ez a cikk pedig maga a tömeg. Esküszöm kéne írni egy ilyet is. Mit visel mindenki? Felmész Instagramra, 10 profilból 9-en rajta lesz mindegyik felsorolt variáció. Statement nyaklánc, szegecs (rühellem), satöbbi. Nulla egyéniség, nulla képzelőerő, és aki egy kicsit is ért a divathoz (lásd a legnagyobb bloggereket, stylistokat), nem fog beolvadni.
És igen, az alapdarabok. Vannak. De nem lehet kijelenteni, hogy ez és ez és ez NÉLKÜLÖZHETETLEN. Van aki farmert hord minden nap, van aki rózsaszín gumicsizmát. Mindenkinek más számít alapnak.
Ez a cikk pedig maga a tömeg. Esküszöm kéne írni egy ilyet is. Mit visel mindenki? Felmész Instagramra, 10 profilból 9-en rajta lesz mindegyik felsorolt variáció. Statement nyaklánc, szegecs (rühellem), satöbbi. Nulla egyéniség, nulla képzelőerő, és aki egy kicsit is ért a divathoz (lásd a legnagyobb bloggereket, stylistokat), nem fog beolvadni.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. október 24. 19:18
Nagyon jó cikk lett!
Nekem kifejezetten tetszenek az ÍZLÉSES gigantikus méretű nyakláncok,fülbevaló és karkötő féle kiegészítők.Na meg a szegecsek is,kivéve ha egy pici ruhadarabon töménytelenül és ízléstelenül csüng.Borzasztó.
Hozzátenném még,hogy NEM követem a divatot.Attól képen,hogy hordok olyan fazonú ruhákat amik éppen akkor divatban vannak,még lehetek egy egyéniség!
Nekem kifejezetten tetszenek az ÍZLÉSES gigantikus méretű nyakláncok,fülbevaló és karkötő féle kiegészítők.Na meg a szegecsek is,kivéve ha egy pici ruhadarabon töménytelenül és ízléstelenül csüng.Borzasztó.
Hozzátenném még,hogy NEM követem a divatot.Attól képen,hogy hordok olyan fazonú ruhákat amik éppen akkor divatban vannak,még lehetek egy egyéniség!
2013. október 24. 19:32
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Nekem speciel nagyon tetszik,de valahogy mégsem érzek akkora késztetést arra,hogy hordjam,mert nem is igazán állna szerintem jól.Ezeken a képeken tetszenek a variációk.
Abban viszont én sem értek egyet,hogy minden nő gardróbjában helyet kell foglalni egy ilyennek.Mindenkinek megvan a sajátos stílusa,amibe lehet,hogy nem fér bele egy fehér ing,ez miért lenne baj?
Abban viszont én sem értek egyet,hogy minden nő gardróbjában helyet kell foglalni egy ilyennek.Mindenkinek megvan a sajátos stílusa,amibe lehet,hogy nem fér bele egy fehér ing,ez miért lenne baj?
2013. október 24. 19:32
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Ez nagyon jó cikk.
2013. október 24. 19:57
Nekem speciel a kidíszített galléros jön be és hála isten van egy olyanom is!!:DDimádoom♥
2013. október 24. 20:47
Olyan jók ^^
De magamon nem biztos, hogy el tudnám képzelni..
De magamon nem biztos, hogy el tudnám képzelni..
2013. október 24. 21:02
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
"Így hordd [...]"
Most komolyan... Megmondják, hogyan hordjuk? :'DD
Most komolyan... Megmondják, hogyan hordjuk? :'DD
2013. október 25. 00:57
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Gratulálok!!! Ez nagyon frappáns kis összeállítás lett!! Több ilyet szeretnék látni!!
))
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.