Így hordd a fehér inget!
2013. október 23. 21:30
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
De jó cikk lett már.
2013. október 23. 21:32
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Gabby @ 2013.10.23. 18:52)
Persze, megyek és kidíszítem a fehér (meglehetősen drága és márkás) fehér ingeimet szegecsekkel, felveszem az összes aranyszínű ékszeremet, hogy dzsipszis legyen, hogy még divatosabb legyek veszek főle egy alaktalan csöves pulcsit, és csak hogy teljes legyen a szett feldobom ehy virágos cicanacival meg egy hátizsákkal!
Tökéletes recept arra, hogyan kell pokémonos hátizsákos k*csög csírának öltözni!
Tökéletes recept arra, hogyan kell pokémonos hátizsákos k*csög csírának öltözni!
Van egy-két értelmes (egyébként teljesen magától értetődő) ötlet, de az, hogy vegyünk fel egy rakat aranyat és ékszert, elég nevetséges.
2013. október 23. 21:56
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Én sosem hordok inget, mert szvsz förtelmesen áll rajtam, de vannak lányok, akiknek hihetetlenül jól áll. Az az arany minden mennyiségben elég érdekes, mindenképpen érettebb lányoknak állna jól, ahogy a felsoroltak többsége is.
2013. október 23. 22:23
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.10.23. 21:32)
Van egy-két értelmes (egyébként teljesen magától értetődő) ötlet, de az, hogy vegyünk fel egy rakat aranyat és ékszert, elég nevetséges.
igen, lehet, hogy neked magától értetődő, de valakinek biztosan nagy segítség ez a cikk, és egy kis kedvcsináló, hogy a hétköznapokban is lehet hordani fehér blúzt. a cikk lényege pedig az volt, hogy olyan dolgokkal mutassam meg ezeket a ruhadarabokat, amikkel jól mutat. én személy szerint odavagyok a karkötők halmozásáért, és a nagy nyakláncokért, ha neked nem tetszik, görgesd tovább, és kész.
2013. október 23. 22:38
Idézet (Gabby @ 2013.10.23. 18:52)
Persze, megyek és kidíszítem a fehér (meglehetősen drága és márkás) fehér ingeimet szegecsekkel, felveszem az összes aranyszínű ékszeremet, hogy dzsipszis legyen, hogy még divatosabb legyek veszek főle egy alaktalan csöves pulcsit, és csak hogy teljes legyen a szett feldobom ehy virágos cicanacival meg egy hátizsákkal!
Ezzel feldobtad a napomat
Ami meg a cikket illeti, én nem iszonyodom a fehér ingtől, legfeljebb azért, mert már az első használat után is úgy besárgul a nyaka (pedig szoktam mosakodni
2013. október 23. 22:41
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
És mi van, ha én nulla kiegészítővel, nulla díszítéssel, és hosszú nadrággal akarom hordani?
Sőt, mi van ha én nem akarok fehér inget a gardróbomba és nincs kis fekete ruhám sem? Nem vagyok nő, vagy nincs gardróbom? Mert ugye ezek MINDEN nő gardróbjának ELENGEDHETETLEN részei KELL, hogy legyenek
2013. október 23. 23:00
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (janet7 @ 2013.10.23. 22:41)
És mi van, ha én nulla kiegészítővel, nulla díszítéssel, és hosszú nadrággal akarom hordani?
Sőt, mi van ha én nem akarok fehér inget a gardróbomba és nincs kis fekete ruhám sem? Nem vagyok nő, vagy nincs gardróbom? Mert ugye ezek MINDEN nő gardróbjának ELENGEDHETETLEN részei KELL, hogy legyenek 
Ha nulla kiegészítővel, nulla díszítéssel akarod hordani, akkor nem leszel eléggé fessönös a mai agyonszolizott, agyonsminkelt kiélt kiscsirkékhez képest.XD Nekem van valami fehér blúzfélém a szekrényben, amiről már két évvel ezelőtt is megállapítottam, hogy sárga foltos. Visszatettem, hátha jó lesz még valamire, de azóta fel sem vettem. A gimimben matrózblúz volt, amit jelenleg a húgom hord és kis fekete ruhám nekem sincs, sőt azaz igazság, hogy a fekete nadrág is árukészlet hiánynak számít a szekrényemben. Igazából azért nem szeretem az ilyen cikkeket, mert amondó vagyok, hogy mindenkinek más tetszik és mindenkinek más áll jól. Én tuti, hogy magamra nem aggatnám azt a rengeteg arany bizsut, mert kapásból utálom azt a hatást kelteni, mintha mozgó karácsonyfa lennék. Tényleg vannak alapvető dolgok benne, bár a homemade dolog nem rossz ötlet. Az annak jó, aki például szeret a ruháival kreatívkodni és az a blúz is max egy 500 Ft-os gagyi kínai.
2013. október 24. 00:39
Idézet (janet7 @ 2013.10.23. 22:41)
Mi lenne? Nem léphetsz be a decens nők klubjába, és életed végéig a cédaság billogját kell viselned a nonkomformista viselkedésed miatt
Egyébként erről a kommentedről eszembe jutott egy régi cikk egy női divatmagazinból, miszerint egy nő gardróbjából nem hiányozhat a farmer, a fehér póló, és az általad említett fekete ruha, meg a fehér blúz. A cikk azzal az érvvel hozakodott elő, hogy ezeket a darabok univerzálisak. No de kérem, a sokévnyi tapasztalatom azt bizonyítja, hogy ha az ember lánya elég kreatív és szemfüles, akkor bármilyen ruhadarabot (legyen az szürke, hupilila, piros vagy zöld) fel tud használni sokféleképpen. Nekem pl. csak a fekete ruha hiányzik a fent említett négyesfogatból, de farmert ritkán hordok, fehért pólót szintúgy, az egy szem fehér blúzomat is kímélem, mert kényes. Pedig tényleg szeretem hordani, na.
Idézet
és az a blúz is max egy 500 Ft-os gagyi kínai
Azért a kínaival is óvatosan kell bánni, mert már ott is olyan árak vannak, mintha egy minőségi butikban vásárolna az ember. Személy szerint maradok a turkálóknál, mert ott kis szerencsével ezer forintból is be tudok vásárolni, hogy két tele szatyorral megyek haza.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. október 24. 11:29
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
Szerintem tok jok!!
2013. október 24. 11:44
|
|
Zsófi.Lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.14. Hozzászólás: 116 Csatolások: 9 Azonosító: 197827 offline
|
Szerintem is . Trendi
2013. október 24. 11:58
|
|
RamiDirecionerGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.23. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 213931 offline
|
I agree. trendy
2013. október 24. 11:59
|
|
RamiDirecionerGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.23. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 213931 offline
|
Is a very good article!
2013. október 24. 13:40
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nagyon jó tippek! Egyiket egyszer kipróbálom!
2013. október 24. 14:50
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nagyon jó cikk. Majd én is ki fogom próbálni.
2013. október 24. 15:27
Nekem sem tetszenek az arany karkötők. Egyrészt idegesítenének, másrészt meg utálom az arany színt. Túl fantáziátlan, főleg a fehérhez, ami amúgy is kicsit uncsi szín, pont mint az arany
.
Amúgy jó cikk lett, de jobb is lehetett volna.
Amúgy jó cikk lett, de jobb is lehetett volna.
2013. október 24. 15:47
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
A gallért és a felsőt rá veszek cuccot én is használom de a kiegészítős dolgot már nem csak lazán
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.