Nico Rosberg megerősítette a hírt, hogy elveszi feleségül kedvesét, de a német lapoknak ez nem volt elég. A hírek szerint Sebastian Vettel is feltette a nagy kérdést szerelmének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sebastian Vettel megnősül?
2013. október 23. 15:18
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Hát szerintem ez a hír nem igaz, a német lapok valószínűleg csak kitalálták.
Nem gondolnám, hogy van valós forrásuk, Seb annyira védi a magánéletét és Hannát, hogy szerintem azt sem fogjuk megtudni ha egyszer valóban megnősül. Nicoéknak sok boldogságot kívánok! És ha igaz akkor persze Sebéknek is!
(A kép csalóka, nem Hanna van rajta!)
(A kép csalóka, nem Hanna van rajta!)
2013. október 23. 15:47
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Ha igaz,akkor sok boldogságot!
2013. október 23. 17:16
|
|
Omega0402ChäneŁ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 856 Csatolások: 407 Azonosító: 199524 offline
|
Hát nem tudhatjuk, hogy a hír igaz-e, de ha igen, akkor sok boldogságot nekik.
Nicoéknak is sok-sok Gratula!
Szerintem amúgy a cikk nagy része Nicoékról szól, és az eljegyzésről nem igazán esik szó, de ez csak saját vélemény.
Nicoéknak is sok-sok Gratula!
2013. október 23. 18:15
|
|
Mrs.VettelDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 210915 offline
|
Hát nem tudom..
Szerintem nem igaz, vagy ha az, akkor is csak hivatalos megerősítés után fogom elhinni..
(A képen pedig nem Hanna van!)
Ha viszont mégis igaz, akkor sok boldogságot!
Szerintem nem igaz, vagy ha az, akkor is csak hivatalos megerősítés után fogom elhinni..
(A képen pedig nem Hanna van!)
Ha viszont mégis igaz, akkor sok boldogságot!
2013. október 23. 18:20
Mint ahogyan azt előttem is írták, a képen nem(!) Hannával van.
Ám majd kiderül, hogy eljegyezte vagy sem.. Lehet a Szujóék is fognak pár szót mondani majd szombaton vagy vasárnap
Én addig nem hiszek semmit, míg egy hivatalos valami nem jön ki! Addig álmodozhatok még^^
Ám majd kiderül, hogy eljegyezte vagy sem.. Lehet a Szujóék is fognak pár szót mondani majd szombaton vagy vasárnap
2013. október 23. 18:25
|
|
raquel93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.23. Hozzászólás: 145 Csatolások: 14 Azonosító: 80299 offline
|
Idézet (Törpylladoll @ 2013.10.23. 18:20)
Mint ahogyan azt előttem is írták, a képen nem(!) Hannával van.
Én addig nem hiszek semmit, míg egy hivatalos valami nem jön ki! Addig álmodozhatok még^^
Igen, már írtam a szerkesztőknek, hogy véletlenül rossz kép került ki, remélem hamarosan kicserélik!
2013. október 23. 19:59
|
|
Mrs.VettelDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 210915 offline
|
És még az is hiba a cikkben, hogy nem 7 éve vannak együtt, hanem 9..
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: