Botrányos regények a közelmúltból
2013. október 28. 19:08
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
a szürke ötven árnyalatának a borítója nagyon jól néz ki
2013. október 29. 13:26
A Battle Royale-t tuti elolvasom!!! Olyan, mint a Botooom!!! Az is kiárly volt, csak az manga! Nagyon jó lett köszi!
2013. október 29. 23:39
|
|
Csenterigabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 144617 offline
|
Szurke 50 arnyalata !
2013. október 30. 16:36
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
A battle royalet egyik osztálytársam olvasta és az elmondása szerint nem egy esti mese
2013. október 31. 14:53
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Eddig még csak a szürke 50 árnyalatáról hallottam.
2013. november 03. 00:16
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Elég durvák lehetnek.. A Lolitát muszály elolvasnom Lana is arrol énekel...
2013. november 10. 09:30
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
A battle royale nagyon jó.Olvastam és megnéztem a filmet japánul,angolul és magyarul is.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2013. november 10. 09:31
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Kariinak igaza van.
2013. november 16. 14:10
|
|
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline
|
én olvastam a Battle Royale-t, és imádtam.
jelenleg párhuzamosan olvasom az American psycho-t és a Clockwork orange-ot. mindkettő hihetetlen jó, a filmadaptációt is meg fogom nézni belőlük, de szigorúan csak a könyvek elolvasása után. :3
éppen az ilyen könyvekből lehet igazán tanulni, az ilyenek tesznek hozzá a legtöbbet az emberhez, és szerintem nemcsak a fidres-fodros, rózsaszín habos oldalát kéne ismerni/ elfogadni a világnak, hanem az ilyen sötétebb kis zugokat is fel kéne fedezni, mert itt zajlik igazán az élet, és a sötétben történő dolgok határozzák meg elsősorban, hogy milyen legyen a világ. ergo senki nem teheti meg, hogy csak úgy "kivonja magát ezalól", és úgy dönt, hogy "őt ez nem érdekli és nem fog vele foglalkozni". olyan sincs, hogy "ez velem nem történhet meg". de igen, megtörténhet. Batemant is csak az tartotta vissza attól, hogy (a kedvenc fűrészes késével) kiontsa egyik barátjának a zsigereit, hogy éppen kinyitották a gátat, és nem akarta összekoszolni az Armani öltönyét.
a Battle Royale-nak sokan talán azért nem mernek nekiállni, mert túl vastag. hát, ha valaki emiatt a csekélység miatt megfosztja magát egy életre szóló élménytől, akkor az vessen magára. (btw akit érdekel, annak elküldöm az olvasónaplómat, amit írtam belőle. nem mondom, hogy helyettesítheti a könyv által nyújtott élményt, de elég alapos. pedáns vagyok, na.
)
a Clockwork orange-ot én angolul olvasom, és így sokkal nehezebb megérteni, de mégis élvezetes, még az oroszos szleng ellenére is.
az American psycho pedig tényleg izgalmas, és rengetegszer nevettem már rajta a humora miatt, amit elsősorban Bateman egy barátjának, Price-nak a számlájára írhatunk. rettentő jó a könyv! ^^
remélem, lesz még több ehhez hasonló könyv a jövőben (max. én írok egyet :3), és rettentően hálás vagyok a cikk írójának, amiért megismertette velem ezeket a könyveket.
jelenleg párhuzamosan olvasom az American psycho-t és a Clockwork orange-ot. mindkettő hihetetlen jó, a filmadaptációt is meg fogom nézni belőlük, de szigorúan csak a könyvek elolvasása után. :3
éppen az ilyen könyvekből lehet igazán tanulni, az ilyenek tesznek hozzá a legtöbbet az emberhez, és szerintem nemcsak a fidres-fodros, rózsaszín habos oldalát kéne ismerni/ elfogadni a világnak, hanem az ilyen sötétebb kis zugokat is fel kéne fedezni, mert itt zajlik igazán az élet, és a sötétben történő dolgok határozzák meg elsősorban, hogy milyen legyen a világ. ergo senki nem teheti meg, hogy csak úgy "kivonja magát ezalól", és úgy dönt, hogy "őt ez nem érdekli és nem fog vele foglalkozni". olyan sincs, hogy "ez velem nem történhet meg". de igen, megtörténhet. Batemant is csak az tartotta vissza attól, hogy (a kedvenc fűrészes késével) kiontsa egyik barátjának a zsigereit, hogy éppen kinyitották a gátat, és nem akarta összekoszolni az Armani öltönyét.
a Battle Royale-nak sokan talán azért nem mernek nekiállni, mert túl vastag. hát, ha valaki emiatt a csekélység miatt megfosztja magát egy életre szóló élménytől, akkor az vessen magára. (btw akit érdekel, annak elküldöm az olvasónaplómat, amit írtam belőle. nem mondom, hogy helyettesítheti a könyv által nyújtott élményt, de elég alapos. pedáns vagyok, na.
a Clockwork orange-ot én angolul olvasom, és így sokkal nehezebb megérteni, de mégis élvezetes, még az oroszos szleng ellenére is.
az American psycho pedig tényleg izgalmas, és rengetegszer nevettem már rajta a humora miatt, amit elsősorban Bateman egy barátjának, Price-nak a számlájára írhatunk. rettentő jó a könyv! ^^
remélem, lesz még több ehhez hasonló könyv a jövőben (max. én írok egyet :3), és rettentően hálás vagyok a cikk írójának, amiért megismertette velem ezeket a könyveket.
2013. november 16. 14:12
|
|
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline
|
szerintem az ilyen könyvek tesznek hozzá a legtöbbet az emberekhez.
2013. december 20. 20:38
Ez a "Csak egy maradhat" dologról nekem az Éhezők Viadla ugrott be. Az itt leírtak alapján ez a két könyv eléggé hasonló lehet...
2013. december 23. 22:59
|
|
Mina20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.16. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 202073 offline
|
Látom sokan összehasonlítják a Battle Royale-t és az Éhezők viadalát pedig a két könyv teljesen más műfaj. A BR inkább politikai karikatúra, az Éhezők viadala pedig sokkal könnyedebb és a valóságshowk-nak állít görbe tükröt. Szerintem mindenképp ajánlatos mindkét könyvet elolvasni, hiszen igazi remekművek. Valójában a különbségek csak akkor lesznek nyilvánvalóak ha mindkét könyvhöz volt szerencsénk.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: