Botrányos regények a közelmúltból
2013. október 23. 15:06
Én szeretem a beteg könyveket/filmeket. Az Amerikai psycho nagyon bizarrul és (jól) hangzik. Minden féle brutalitást összevetettek benne. Kemény piskóta lehet az irója. A többi is tetszik történetileg, viszont ez a Szürke ötven árnyalata már elég unalmas. Mindenhol csak ezt szajkózzák. Sajnos még egyik könyvhöz se volt alkalmam.. De ami késik, nem múlik.
U.i.: Grat. a cikkért ! Jó volt végre valami értelmeset is olvasni, a sok bugyutaság mellett.
2013. október 23. 15:56
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Amikor elolvastam a cikk címét, tudtam, hogy benne lesz Bret Easton Ellis valamelyik könyve.
Szerintem mindegyik írása elég beteg, éppen ezért szeretem. Tényleg jó cikk lett, grat az írónak! Másik nagy kedvenc íróm Irvine Welsh, szerintem az ő írásai is elég botrányosak, ahhoz hogy egy következő cikkben írjanak róla.
2013. október 23. 16:11
A szürke ötven árnyalatárol és az Amerikai pszichóról hallottam már. egyik könyvet se olvasnám el!
2013. október 23. 16:40
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Majd belenézek néhányba ezek közül
2013. október 23. 17:33
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Lolita *-* Tudtam, hogy benne lesz a cikkben.
Olvastam a sztorit, és mindkét filmet láttam. Az 1962-es Stanley Kubrick által rendezett filmet valahogy könyebben feltudtam dolgozni mint a 97-es változatot. Érdekes, lelkileg megterhelő, sokszor megható volt számomra de mégis nagyon szép az egész! Furcsa történet lehet így az embereknek de engem nagyon megfogott.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. október 23. 17:42
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Oké,tudom Szürke ötven árnyalata rossz könyv meg minden bla bla bla... de nem az!! Ez egy nagyon jól felépített történet! Csak attól lesz rossz könyv,hogy sok felnőtt is csak azt fogja fel,hogy Christian és Ana milyen nem éppen a legkellemesebben leírt-vagy a szereplők által-megírt együttléteken mennek keresztül. De ha valaki jobban odafigyel észreveszi a történet legfontosabb mondandóját is! És ez nem más,mint Christian önpusztítása! A pasi megvan róla győződve,hogy őt senki nem szeretheti és szadistának gondolja magát a barna hajú fiatal nőkkel szembe,akik olyanok voltak,mint az anyja. És ebben segít neki Ana! A második könyvben sokkal jobban megismerjük a férfit és megtudjuk,hogy miért szeret bele végül Ana,miután megtudta ki is Christian valójában! A szexualitás csak a hab a történeten. A középpontban a férfi felépülése szerepel. És az a baj,hogy sokan ezt a folyamatot nem veszik észre,mert csak a felületet látják.
2013. október 23. 18:47
Lehet, hogy most hülyének fogok tűnni, de a Battle Royal nekem tetszik, így tartalom alapján! Hasonlít az Éhezők Viadalához. De még az olvasásával várnék még pár évet. Kb. kettőt vagy hármat.
2013. október 23. 18:55
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Gyààáá,nekem ezek naon nm teccenek
2013. október 23. 19:01
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Az első hármat olvastam. E.L. James regényével úgy vagyok, bár kihagytam volna, időpocsékolás volt. Az én személyes kedvencem egyértelműen a Lolita. Döbbenetes, néhol iszonytató, mégis gyönyörű és elgondolkoztató. Alapvetően szerelemi történet, bár be kell vallani, rettentően bizarr. Én nagyon szeretem. Az Amerikai Psycho a legjobb barátom kedvence. Ő adta kölcsön nekem tavaly, akkor olvastam. Nagyon brutális, nálam is kiverte a biztosítékot, de van benne valami megragadó, valami elgondolkoztató, valami nagyon rejtélyes és rettenetes mélység. Remek regény, én azt mondom.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.