Britney következő kislemeze átütő siker lesz
2013. október 24. 17:43
Kawaii!
Ő írja, de vannak a dalokban közreműködők. Britney egy rendkívül tehetséges énekesnő, de nem profi dalszerző. Ha már a szövegeket maga írja, az valami. De nem hiszem, hogy össze tudna rakni egy dalt.
Ő írja, de vannak a dalokban közreműködők. Britney egy rendkívül tehetséges énekesnő, de nem profi dalszerző. Ha már a szövegeket maga írja, az valami. De nem hiszem, hogy össze tudna rakni egy dalt.
2013. október 24. 18:43
Bocs, javier01 de te azt mondod, nem szóltál le senkit. Áááá, dehogy. Csak az utolsó 3-4 mondatodban pont "minket" minősítettél le.
Gratula!
2013. október 24. 19:54
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Britney mindig olyan emberekkel dolgozik akikkel mindig arra törekednek hogy a maximumot hozzák ki a dalokból.
És nem csak pár béna szöveget írnak le ezért is tud sikeres lenni és Britney varászlatos egyéniség.
Én imádom már várom az új dalt!!
Király vagy Britney!!!!!!!
És nem csak pár béna szöveget írnak le ezért is tud sikeres lenni és Britney varászlatos egyéniség.
Én imádom már várom az új dalt!!
Király vagy Britney!!!!!!!
2013. október 24. 20:31
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Justtruth: A valóságról beszélek.
Chelsy: Nem írtam hülyeséget, tessék elolvasni a korai Bravo-t, Popcorn-t és társait. A mellműtétjét pedig a nagykorúvá válása után elismerte. Addig ugyanis büntették volna a szüleit, hogy megengedték neki. Az átlag húsz évetekkel aligha vagytok képben, hogy mi történt 1999-ben mikor Britneytől volt hangos a sajtó....
2013. október 24. 21:34
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
devilrose én nem a "színvonalas" bravo-ból és a Popcorn-ból tájékozodom, ha igaz is lenne a mellműtéte, akkor is természetesnek néznek ki és ez a lényeg! Igen lehet hogy huszonéves vagyok de nem a pletykamagazinokból építem fel valakiről a véleményem!
2013. október 25. 14:05
|
|
Emma Love-Jonesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.11. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 213249 offline
|
Én nagyon várom már!Szeretlek Britneyy
2013. október 25. 15:33
devilrose!
Én egy oldalon nem olvastam, sem újságban, hogy Britney bevallotta a dolgot, annak ellenére, hogy egyértelműen látható az eredmény. De ha mutatsz egy interjút - videót -, amin erről van szó, elhiszem, hogy bevallotta! Akkoriban Britney dalainak hallgatása jobban lekötött, mint a róla írt cikkek olvasása annak ellenére hogy mindent eltettem róla.
Vanessa Bloom!
Sajnos nem értek egyet. Britney fantasztikus énekes és dalszövegíró, de amíg olyan embereket alkalmaz, mint Villájem, az albuma nem lesz annyira jó. Sokkal jobb dalai voltak akkoriban, amikor még nem dolgoztak együtt.
Én egy oldalon nem olvastam, sem újságban, hogy Britney bevallotta a dolgot, annak ellenére, hogy egyértelműen látható az eredmény. De ha mutatsz egy interjút - videót -, amin erről van szó, elhiszem, hogy bevallotta! Akkoriban Britney dalainak hallgatása jobban lekötött, mint a róla írt cikkek olvasása annak ellenére hogy mindent eltettem róla.
Vanessa Bloom!
Sajnos nem értek egyet. Britney fantasztikus énekes és dalszövegíró, de amíg olyan embereket alkalmaz, mint Villájem, az albuma nem lesz annyira jó. Sokkal jobb dalai voltak akkoriban, amikor még nem dolgoztak együtt.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 25. 17:14
|
Tincsi7373visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 223 Csatolások: 1 Azonosító: 206304 offline
|
Én már nagyon várom Britney új albumát és abban én is biztos vagyok,hogy nagy siker lesz!!
2013. október 26. 09:56
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Vagy mégsem.
Egyébként kezdek kíváncsi lenni. Én meg veled nem értek egyet, Chelsy! Will.i.am. nagyon jó énekes, a BEP (Black Eyes Peas) frontembereként is megállja a helyét. Jobb számai vannak, mint Britneynek! De ez csak egyéni vélemény.
Egyébként kezdek kíváncsi lenni. Én meg veled nem értek egyet, Chelsy! Will.i.am. nagyon jó énekes, a BEP (Black Eyes Peas) frontembereként is megállja a helyét. Jobb számai vannak, mint Britneynek! De ez csak egyéni vélemény.
2013. október 26. 18:46
A legutóbbi Britney-dalok nálam annyira leszerepeltek... A régebbiek dalok stílusilag nem tetszettek, de azok valahogy hallgathatóbbak voltak. Will.I.Am munkásságát inkább nem kommentelném. :S
2013. október 27. 19:29
|
|
Sárababa14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 429 Csatolások: 0 Azonosító: 172641 offline
|
Már nagyon várom!
2013. október 28. 16:48
Mirrors!
Nem is az énekesi képességeit vontam kétsége. Csak azt mondom, hogy dalszerzőnek borzalmas - és nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel. Eddig akárhányszor dolgozott Britney dalain, az mind szörnyű lett.
Nem is az énekesi képességeit vontam kétsége. Csak azt mondom, hogy dalszerzőnek borzalmas - és nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel. Eddig akárhányszor dolgozott Britney dalain, az mind szörnyű lett.
2013. november 06. 10:42
Idézet (_ToTo_ @ 2013.10.23. 17:01)
És gagáról fog szólni? Mert az a nő(???) valóban egy alien

legközelebb előre szólj ha nevetni kell lol
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.