Britney következő kislemeze átütő siker lesz
2013. október 23. 19:47
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
javier01 na te legalább értelmesen leírod a véleményed, és örülök annak hogy mást nem fikázol le- lehet ezt így is!
2013. október 23. 19:50
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
justthetruth:
"Gaga meg miről is híres???! Ja igen, a provokatív ruháiról és viselkedéséről! És az innen-onnan "összegyűjtött" zenéjéről"
Ezen jót nevettem. xD Miről híres: dalszövegíró, producer, énekesnő, zongorista, kliprendező, hatalmas show-kat csinál, és Ő legalább élőben énekel a fellépésein...
"Gaga meg miről is híres???! Ja igen, a provokatív ruháiról és viselkedéséről! És az innen-onnan "összegyűjtött" zenéjéről"
Ezen jót nevettem. xD Miről híres: dalszövegíró, producer, énekesnő, zongorista, kliprendező, hatalmas show-kat csinál, és Ő legalább élőben énekel a fellépésein...
2013. október 23. 20:18
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
2013. október 23. 20:28
|
|
menörusherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 203022 offline
|
az nagyon jóóó már várom
2013. október 23. 21:03
|
|
vivandóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 177933 offline
|
miért kell leszólni? nem kell a világnak még egy olyan egy szinten leragadt sztárocska. h még mindig olyan stílusúak lennének a dalai mint annak idején az lenne a bajotok és senki nem hallgatná őket. ennyire értelmes az emberiség. pfff
2013. október 23. 21:22
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Hiszem, ha hallom. Jó lenne már, ha Britney visszatérne a jó kis pophoz, amit korábban nyomott. És sürgősen szabaduljon meg attól a pancser Vilitől, mert az csak elront mindent.
2013. október 23. 22:19
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hatalmas röhögés bődült fel belőlem, amikor olyan képtelenségeket olvastam egyes mádörmonsztrer fanoktól, hogy gagácska így meg úgy sikeresebb, ilyen meg olyan díjai vannak. Mi a tököm ez? Kandikamera?XD Gagának még tepernie és taposnia kell egy darabig az ipart, hogy annyit tegyen le az asztalra, mint Britney. Gondolom, a kedves hozzászólók a fiatalabb generációba tartoznak, ugyanis Britney hatalmas sztár volt (talán még nagyobb is, mint gaga), amikor én voltam 10-12 éves, és az max tíz éve volt. A suliban mindenki Britneyt imádta, de volt olyan, aki Xtina fanatikus volt. Mivel a két énekesnő sokáig konkurens volt, így mi rajongók is úgymond a másikkal konkurensként viselkedtünk. Britneynek sosem kellett p*ncit mutogatni ahhoz, hogy az emberek felfigyeljenek rá. Ő egy nagyszerű énekesnő volt, aki olyan 2006 környékén az alkoholba és a drogba menekült egy fantasztikus férj miatt. Az meg, hogy leborotválta a fejét... hát uccu neki Istenem, neki akkor az volt a jó, de még mindig nem állt neki a melleit, a valagát vagy a nuniját mutogatni, ami szvsz még mindig példaértékűbb. Mindegy is igazából, felesleges koptatom a billzetet, mert aki fel akarja fogni az felfogja, aki meg nem, az úgyis a kákán fogja a csomót keresni. Az a helyzet, hogy gagácska azaz előadó, aki sosem fog olyan slágert alkotni, mint ami anno Britneynek volt a Baby one more time, az Oops!... I did it again vagy a Toxic. Némelyik dal már több mint tíz éves és még a legfiatalabb generáció is fújja még a mai napig kívülről legalább ennek a három dalnak a szövegét. Gaga ilyet soha a büdös életbe nem fog tudni csinálni, az a helyzet.
Spears elég sokat tett le az asztalra az alatt a 10-13 éves pályafutása során, hogy neve a nagyok között legyen. Habár mostanság nem igazán remekel, hisz a Scream&shout óta ő is csak a f*st ontja magából, aminek okát aligha értem. Vilájemet kéne kirakni a p*csába és ismételten a saját sarkára állnia, s valami olyasmi albumot összehozni, mint mondjuk az Oops!...I did it again, vagy az In the zone. Kíváncsi vagyok erre a hatalmas átütő slágerre, hisz, mint tudjuk, általában a sz*rt szokták ilyen szinten beharangozni. Azt meg elkeseredve olvasom, hogy vilájem közreműködik szinte mindegyik dalnál... gyönyörű.
Azaz érzésem, hogy az új album egy rakat f*stalicska lesz...
2013. október 23. 23:11
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Will.I.Am és az átütő siker. Nekem ez már most gyanús. Egyet értek mindenkivel, aki azon a véleményen van, hogy el kéne már küldeni ezt a Will.I.Am-et a búsba. Az meg nevetséges, hogy a kommenteknél megint Gaga a téma - ki a jobb, ki a szebb, ki a... mindenki olyan makacsul védi az egyiket, pedig nyílvánvaló, hogy senkit nem fogtok meggyőzni a saját igazatokról.
Én ilyen idióta "csatába" be sem szállnék, hiszen vannak itt olyan emberek szép számmal, akik kapva kapnak az alkalmon, ha Gagát szidni kell, vagy összehasonlítani más előadókkal, amikor nyílvánvaló, hogy a pályafutása nem vethető össze (még!) e.g. Britney Spears-ével, de majd meglátjuk 10 év múlva mi lesz.
2013. október 23. 23:14
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Beyla, kicsit elferdíted a valóságot. Nézz utána, hogy Britney a második csemete születése után milyen életmódot folytatott és igen, a nemi szerveit is láthattuk premier plánban. A neten fellelhető az a kép, ahol száll ki Paris Hilton autójából... Szóval ő sem válogatott a feltűnési eszközök között. Tinikorom idolja Britney, még akkor is, ha sosem hittem el a köré épült szűz imázst. Én azt mondom, hogy felesleges csépelni a két énekesnőt, pláne, hogy ők ketten jóban vannak és elférnek egymás mellett. Az, hogy Britney itt van már 14 éve sokat elmond, de Gaga is felforgatta a világot 2008-ban és azóta is itt van. Kinek a pap, kinek a papné vagy mindkettő.
2013. október 23. 23:21
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (devilrose @ 2013.10.23. 23:14)
Beyla, kicsit elferdíted a valóságot. Nézz utána, hogy Britney a második csemete születése után milyen életmódot folytatott és igen, a nemi szerveit is láthattuk premier plánban. A neten fellelhető az a kép, ahol száll ki Paris Hilton autójából... Szóval ő sem válogatott a feltűnési eszközök között. Tinikorom idolja Britney, még akkor is, ha sosem hittem el a köré épült szűz imázst. Én azt mondom, hogy felesleges csépelni a két énekesnőt, pláne, hogy ők ketten jóban vannak és elférnek egymás mellett. Az, hogy Britney itt van már 14 éve sokat elmond, de Gaga is felforgatta a világot 2008-ban és azóta is itt van. Kinek a pap, kinek a papné vagy mindkettő. 
Én nem tudok kimondott meztelen képről, hogy őszinte legyek, vagy csak már túl régen volt? Anno valami olyasmi fotóra emlékszem, hogy nem vett fel bugyit és fekete autóból szállt ki, de akkor is úgy lehetett látni valamit, ha az ember extrán rázoomolt. Igazából olyan kifejezett meztelenkedésre gondoltam, mint amit gaga mível májlival napjainkban. Igaz, nem voltam egyértelmű ezzel kapcsolatban. Nekem az a véleményem, hogy gaga negyed ekkora sikereket nem ért volna el, ha az információ áramlás nem lenne ilyen gyors napjainkban. Ergó, ha nincs internet, ő is csak egy szimpla erőlködő - talán - egy slágeres énekesnőcske lenne. Britney az internet nélkül jutott el mindenkihez, köztük hozzám is, hisz 2000-ben hol volt még Magyarországon internet? Nekünk biztos nem. Emiatt nem tudom egy kalap alá venni a két előadót, mert amit gaga csinál az polgárpukkasztás és lopkodás a köbön, míg Spears azért jobban megdolgozott a sikereiért. Tényleg nem is érdemes őket összehasonlítani, mert ég és föld. Britney fantasztikus karriert futott be, míg gaga szimplán csak a huszonegyedik század egyik médiahulladéka.
2013. október 24. 07:35
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Beyla: Nem egyszer lépett ki a kocsiból bugyi nélkül és zoom nélkül is nagyon jól játszott, amit meg akart mutatni. Beírod a keresőbe, hogy Britney p*ssy és már dobja is kifelé az ilyen fotókat. Számtalan képen szerepel továbbá provokatív pózban.( mellét takarva,medencében nyalakodva fekete parókával ismeretlen egy sráccal, táncosai testét fogdosva stb) Hozzám a német viván keresztül jutott el Britney, mert egész nap nyomatták, ahogy Gagát is. Britney karrierje is a botrányra épült, mivel már a 2. videójában( Sometimes) hatalmas műmellekkel tűnt fel. Mindössze 17 évesen. Hatalmas médiacirkusz volt körülötte, aztán ugye jött Justin, aki akkor már milliók kedvence volt. Lehet Gagát támadni, de a botrány és a megosztó viselkedés olyan, amit már Madonna is használt a nyolcvanas években. Egyik kutya, másik eb. Botrányok nélkül nincs igazi világhírnév.
2013. október 24. 08:17
Egyáltalán nem az volt Beyla kommentjének a lényege, hogy ki meztelenkedett többet. Én legalábbis nem így értelmeztem. Szerintem arra gondolt (és ezt szerintem ki is fejtette, javítsatok, ha félreolvastam valamit), hogy abban az időben, amikor Brit befutott énekesnő lett, Gaga labdába sem rúghatott volna. Nem nagyon volt internet, ahol mutogathatta volna a -szerintem egyáltalán nem szexi- testét, például. Gaga a média felhajtásának és a magamutogatásának köszönheti azt, amit elért. Britney-nek esélye sem volt ekkora reklámra. Ezáltal sosem tudnék úgy tekinteni Gagára, mint például Britney-re. A másik dolog, hogy Gaga a popkirálynő? Akkor én le vagyok maradva, mert én úgy tudom, hogy ez a cím Madonnát illeti jó pár éve. A harmadik dolog pedig az, hogy elég szomorú, hogy egy olyan világban élünk, ahol az számít művészetnek, amit ez a nőnek nevezett förmedvény művel.
2013. október 24. 10:56
Idézet (Beyla @ 2013.10.23. 22:19)
Hatalmas röhögés bődült fel belőlem, amikor olyan képtelenségeket olvastam egyes mádörmonsztrer fanoktól, hogy gagácska így meg úgy sikeresebb, ilyen meg olyan díjai vannak. Mi a tököm ez? Kandikamera?XD Gagának még tepernie és taposnia kell egy darabig az ipart, hogy annyit tegyen le az asztalra, mint Britney. Gondolom, a kedves hozzászólók a fiatalabb generációba tartoznak, ugyanis Britney hatalmas sztár volt (talán még nagyobb is, mint gaga), amikor én voltam 10-12 éves, és az max tíz éve volt. A suliban mindenki Britneyt imádta, de volt olyan, aki Xtina fanatikus volt. Mivel a két énekesnő sokáig konkurens volt, így mi rajongók is úgymond a másikkal konkurensként viselkedtünk. Britneynek sosem kellett p*ncit mutogatni ahhoz, hogy az emberek felfigyeljenek rá. Ő egy nagyszerű énekesnő volt, aki olyan 2006 környékén az alkoholba és a drogba menekült egy fantasztikus férj miatt. Az meg, hogy leborotválta a fejét... hát uccu neki Istenem, neki akkor az volt a jó, de még mindig nem állt neki a melleit, a valagát vagy a nuniját mutogatni, ami szvsz még mindig példaértékűbb. Mindegy is igazából, felesleges koptatom a billzetet, mert aki fel akarja fogni az felfogja, aki meg nem, az úgyis a kákán fogja a csomót keresni. Az a helyzet, hogy gagácska azaz előadó, aki sosem fog olyan slágert alkotni, mint ami anno Britneynek volt a Baby one more time, az Oops!... I did it again vagy a Toxic. Némelyik dal már több mint tíz éves és még a legfiatalabb generáció is fújja még a mai napig kívülről legalább ennek a három dalnak a szövegét. Gaga ilyet soha a büdös életbe nem fog tudni csinálni, az a helyzet.
Spears elég sokat tett le az asztalra az alatt a 10-13 éves pályafutása során, hogy neve a nagyok között legyen. Habár mostanság nem igazán remekel, hisz a Scream&shout óta ő is csak a f*st ontja magából, aminek okát aligha értem. Vilájemet kéne kirakni a p*csába és ismételten a saját sarkára állnia, s valami olyasmi albumot összehozni, mint mondjuk az Oops!...I did it again, vagy az In the zone. Kíváncsi vagyok erre a hatalmas átütő slágerre, hisz, mint tudjuk, általában a sz*rt szokták ilyen szinten beharangozni. Azt meg elkeseredve olvasom, hogy vilájem közreműködik szinte mindegyik dalnál... gyönyörű.
Azaz érzésem, hogy az új album egy rakat f*stalicska lesz...
XD Gaga más mint a többiek, nem azért ad el ennyi albumot, single-t mert meztelen egy képen,vagy polgárpukkasztó... szerinted azért veszik meg mert felvett 1 húsruhát? ugyanmár... Mindenki tudja, hogy nincs neki olyan hú de jó teste, ő is tisztában van vele. Maga a jelenség, és a zene amit csinál saját maga, az ami miatt megveszik, mert Gaga a legérdekesebb énekesnők között van és lesz is, hiába próbálják ilyen 'copy' 'flop' szarságokkal tömködni sokak fejét a hülyébbek.
2009-ben utáltam a Poker Face-t(most se szeretem) mindenhonnan az jött, mindenki azt hallgatta, minden második cikkben Gaga villámos feje nézett rám, a Poker Face nagyon nagy sláger volt, és most is az, nem kell mondani, hogy nem tudott slágert csinálni, ott a Just DAnce, Bad Romance, Alejandro, Paparazzi is valamennyire, meg a Born This Way is, az Edge of Glory is jó szám lett, sikeres is volt.
Sokan jönnek, hogy fele olyan sikeres mint régen.. Valóban?
Eddig kb. 4 rekordot döntött meg, egy abból a sajátja, de nem mondanám, hogy flop, ha ennyi ember kíváncsi rá, pedig most semmi botrányosat nem csinál, mégis el lehet adni könnyedén, őszintén, én most örülök is, hogy nem botrányozik, majd ráér a következő albumnál valami durvát csinálni, az ARTPOP-on remek dalok vannak, amiket hallottunk, talán a legjobb albuma lesz Gagának, de a kislemezeket megint nem tudják megválasztani.
De mondtad, hogy letöltöd, majd kiderül mi lesz.
2013. október 24. 13:17
|
|
|
Idézet
Britney karrierje is a botrányra épült, mivel már a 2. videójában( Sometimes) hatalmas műmellekkel tűnt fel.
Miről beszélsz???
2013. október 24. 13:36
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Majd meglátjuk, hogy milyen lesz
2013. október 24. 13:49
Nem akarok újabb vitát kirobbantani, vagy a mostaniba keveredni, de a Gaga fanok visszavehetnének. Így is ismeri mindenki a kedvencüket, nem kell még Britneynél is mindig rá visszatérni. A cikk Britneyről szól, hát a kommentek is róla kéne, hogy szóljanak. Gaga cikkeinél meg Gagáról. Ennyi. Amúgy is... jóban vannak, vagy nem? A tehetség meg nem abban nyilvánul meg, hogy ki, milyen polgárpukkasztónak titulált dolgot csinált - színpadi csók, húsruha, és a többi... de biztos velem van a baj, amikor azt mondom, hogy egy énekesnő tehetsége a hangjától függ, hogy milyen szinten tud énekelni - autotune nélkül. Szerintem mindkét énekesnő tehetséges, de Gagát nem kedvelem a hülye kijelentései és számomra túlzásba vitt, gyakran gusztustalan viselkedése miatt.
Jolie_77! Tökéletesen egyetértek veled!
2013. október 24. 13:52
Nem akarok újabb vitát kirobbantani, vagy a mostaniba keveredni, de a Gaga fanok visszavehetnének. Így is ismeri mindenki a kedvencüket, nem kell még Britneynél is mindig rá visszatérni. A cikk Britneyről szól, hát a kommentek is róla kéne, hogy szóljanak. Gaga cikkeinél meg Gagáról. Ennyi. Amúgy is... jóban vannak, vagy nem? A tehetség meg nem abban nyilvánul meg, hogy ki, milyen polgárpukkasztónak titulált dolgot csinált - színpadi csók, húsruha, és a többi... de biztos velem van a baj, amikor azt mondom, hogy egy énekesnő tehetsége a hangjától függ, hogy milyen szinten tud énekelni - autotune nélkül. Szerintem mindkét énekesnő tehetséges, de Gagát nem kedvelem a hülye kijelentései és számomra túlzásba vitt, gyakran gusztustalan viselkedése miatt.
justthetruth!
Valamilyen szinten igaza van, de mégis hülyeséget írt: Britney mellei tényleg jóval nagyobbak, mint a Baby One More Timeban, valószínűleg plasztikai műtétje volt, de ő ezt nem vallotta be sosem. De az erős túlzás, hogy emiatt a botrányra épül a karrierje...€
justthetruth!
Valamilyen szinten igaza van, de mégis hülyeséget írt: Britney mellei tényleg jóval nagyobbak, mint a Baby One More Timeban, valószínűleg plasztikai műtétje volt, de ő ezt nem vallotta be sosem. De az erős túlzás, hogy emiatt a botrányra épül a karrierje...€
2013. október 24. 15:56
|
javier01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.23. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 213952 offline
|
Édes Istenem hogy milyen emberek vannak.. egyetértek az előttem szólóval, hogy ez a cikk Britneyről szól, de akkor is ezt ne tudom annyiban hagyni... mi az hogy Gaga a 21. század médiahulladéka..és mi az hogy ő egy nőnek nevezett förtelem?!
Azért nem lehet összehasonlítni a 2 énekesnőt, mert nem egyszerre indult a karrierjük.. most nem azért de itt van a mai világunkban az internet, számítógép.. persze hogy azon IS hirdetik magukat az emberek........... Britnes már 16 éve (ha jól tudom..elnézést ha nem) a pályán van.. nem semmi amit letett az asztalra.. igen, vannak olyan számai amiket ég most évek után is hallgatnak..
Na és Gagáról ti tudtok egyáltalán bármit is?
Ő úgy került fel az internetre, mint Lady Gaga, hogy keményen megdolgozott érte.. nézzetek utána mennyit dolgozott a sikerért és nem adta fel.. és ne haragudjatok de ninscenek siker számai, mint Britneynek? Bad Romance, POker face és még sorolhatnám.. nagyon de nagyon elvagytok tévedve emberek..
Igen, Gagának vannak botrányai.. de Őt nem ez tette hiressé.. hallottátok már milyen hangja van?! ha nem akkor tessék itt van:
http://www.youtube.com/watch?v=02qmoLaAEi8
Azért ez hang!
Szóval már igazán abba lehetne hagyni, hogy Gaga csak a botrányai tették hiressé mert egyáltalán nem így van.. és akkor ha egy kicsit gonosz akarnák lenni.. amióta Gaga színen van azóta mivan Britney óriási grandiózus sikereivel?! .. de nem akarok gonosz lenni.. mert én úgy védem meg Gagát hogy közbe elismerek mást is, és nem leszólom.
Meg még amitől kivagyok az hogy Gaga copy a köbön.. az emberihülyeség határtalan.. ennyi erővel minden énekes lop mindenkit.. Igen Madonna volt az első aki ennyire provokatív volt.. de akkor most az le van foglalva hogy akkor most az életbe többet senki nem lehet provokatív és extravagáns? Kérem szépen ez közröhej..
és tudjátok mi a legviccesebb ebben?! Az hogy Gaga elismeri és tiszteli Britneyt... és jóban vannak..
És nemtudom tudjátok-e de amikor Madonna az új turnéján előadta Gaga Born This Way című SLÁGERÉT, mondván hogy az az Ő dalának az átírása (szerinte ez egy nagyon gyerekes lépés volt, de Madonna is szépen énekelte úgy gondolom) Erre Gagának mi volt a válasza?! Tudjátok?! Gondolom hogy nem.. akkor elmondom az egyik koncertjén 2 dal között mondott egy "beszédet" ami Madonnához szólt és a végén úgy fejezte be hogy : " Nem kell hogy utáljuk egymást" és az egész beszéde alatt 1 rossz szót sem szólt Madonnáról..
Látjátok?! megtudtam úgy védeni Gagát hogy közbe nem hogy nem szóltam le senki mást, sőt még le is írtam hogy elismerem őket.. és miért?! mert tudok érvelni Gaga mellett, mert tett sok olyan dolgot amivel lehet!
De ti meg? csak úgy tudjátok megvédeni Britneyt hogy a földig tiporjátok Gagát..
Persze nem kell szeretni Őt hanem elismerni..kérem szépen azért az se semmi amit Ő letett az asztalra...!! DE persze igen a mai emberek mit látnak? amit a TV-be leadnak.. az meg könnyen manipulálja az embereket.. Hát aki Gagában csak a húsruháját, a meztelenkedését és az egyéb botrányait látja annak csak gratulálni tudok.....!
Azért nem lehet összehasonlítni a 2 énekesnőt, mert nem egyszerre indult a karrierjük.. most nem azért de itt van a mai világunkban az internet, számítógép.. persze hogy azon IS hirdetik magukat az emberek........... Britnes már 16 éve (ha jól tudom..elnézést ha nem) a pályán van.. nem semmi amit letett az asztalra.. igen, vannak olyan számai amiket ég most évek után is hallgatnak..
Na és Gagáról ti tudtok egyáltalán bármit is?
Ő úgy került fel az internetre, mint Lady Gaga, hogy keményen megdolgozott érte.. nézzetek utána mennyit dolgozott a sikerért és nem adta fel.. és ne haragudjatok de ninscenek siker számai, mint Britneynek? Bad Romance, POker face és még sorolhatnám.. nagyon de nagyon elvagytok tévedve emberek..
Igen, Gagának vannak botrányai.. de Őt nem ez tette hiressé.. hallottátok már milyen hangja van?! ha nem akkor tessék itt van:
http://www.youtube.com/watch?v=02qmoLaAEi8
Azért ez hang!
Szóval már igazán abba lehetne hagyni, hogy Gaga csak a botrányai tették hiressé mert egyáltalán nem így van.. és akkor ha egy kicsit gonosz akarnák lenni.. amióta Gaga színen van azóta mivan Britney óriási grandiózus sikereivel?! .. de nem akarok gonosz lenni.. mert én úgy védem meg Gagát hogy közbe elismerek mást is, és nem leszólom.
Meg még amitől kivagyok az hogy Gaga copy a köbön.. az emberihülyeség határtalan.. ennyi erővel minden énekes lop mindenkit.. Igen Madonna volt az első aki ennyire provokatív volt.. de akkor most az le van foglalva hogy akkor most az életbe többet senki nem lehet provokatív és extravagáns? Kérem szépen ez közröhej..
és tudjátok mi a legviccesebb ebben?! Az hogy Gaga elismeri és tiszteli Britneyt... és jóban vannak..
És nemtudom tudjátok-e de amikor Madonna az új turnéján előadta Gaga Born This Way című SLÁGERÉT, mondván hogy az az Ő dalának az átírása (szerinte ez egy nagyon gyerekes lépés volt, de Madonna is szépen énekelte úgy gondolom) Erre Gagának mi volt a válasza?! Tudjátok?! Gondolom hogy nem.. akkor elmondom az egyik koncertjén 2 dal között mondott egy "beszédet" ami Madonnához szólt és a végén úgy fejezte be hogy : " Nem kell hogy utáljuk egymást" és az egész beszéde alatt 1 rossz szót sem szólt Madonnáról..
Látjátok?! megtudtam úgy védeni Gagát hogy közbe nem hogy nem szóltam le senki mást, sőt még le is írtam hogy elismerem őket.. és miért?! mert tudok érvelni Gaga mellett, mert tett sok olyan dolgot amivel lehet!
De ti meg? csak úgy tudjátok megvédeni Britneyt hogy a földig tiporjátok Gagát..
Persze nem kell szeretni Őt hanem elismerni..kérem szépen azért az se semmi amit Ő letett az asztalra...!! DE persze igen a mai emberek mit látnak? amit a TV-be leadnak.. az meg könnyen manipulálja az embereket.. Hát aki Gagában csak a húsruháját, a meztelenkedését és az egyéb botrányait látja annak csak gratulálni tudok.....!
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. október 24. 16:23
Miért nem maga Britney írja a számait? Szerintem a régebbiek jobbak voltak, mint most pl. a Work Bi*ch... De sok embert nem értek. Most miért kell Lady Gagáról vitázni, úgy, hogy egy szót sem szólsz hozzá a cikk tartalmához?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.