Starity

Britney következő kislemeze átütő siker lesz

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 23. 15:21 #21
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
hát ha Sia írta akkor a szövege biztos jó az hogy Britney mennyire fogja jól elnyomni az már kérdés főleg ha megint el elektrozzák még akkor is ha lassú lesz
2013. október 23. 15:37 #22
- törölt felhasználó -    
Will.I.Am írta a legtöbb számot? ohmy.gif Ne! Elég volt a Scream and Shout, az is egy nagy semmi lett.
A csávó ígéretében nem bízok, hiszem, ha hallom/látom. Britney fantasztikus énekesnő, de ha valamit így beharangoznak, nem biztos, hogy jó is lesz. Ettől függetlenül természetesen kíváncsian várom.
3 felhasználónak tetszik: _ToTo_, Genevieve, Beyla
2013. október 23. 17:00 #23
Average Girl
Average Girl
Lady of the Ñoldor

StátuszAuta i lómë!
Hozzászólás: 3266
Csatolások: 273
Azonosító: 172960
Már nagyon kíváncsi vagyok rá. biggrin.gif
2013. október 23. 17:01 #24
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (justthetruth @ 2013.10.23. 14:19)
amúgy én úgy hallottam hogy a következő kislemeze az 'Alien' lesz, ami valószínűleg Lady Gagával egy kollaboráció!

És gagáról fog szólni? Mert az a nő(???) valóban egy alien rohog.gif

http://luciusguide.files.wordpress.com/2011/09/129034748603075119.jpg
2 felhasználónak tetszik: justthetruth, Beyla
2013. október 23. 17:07 #25
- törölt felhasználó -    
A Work Bitch című katasztrófa után nem nagyon bízom ebben az ígéretben. Ettől függetlenül kíváncsian várom. smileeee.gif
2013. október 23. 17:13 #26
justthetruth
justthetruth
visszatérő vendég

StátuszThe One and Only Miss Britney Spears
Hozzászólás: 319
Csatolások: 0
Azonosító: 185410
_ToTo_ ebben egyetértünk biggrin.gif
2013. október 23. 17:13 #27
adri001
adri001

Státuszzene kifejezi mindazt, ami szavakkal elmondhatatlan, mégsem maradhat kimondatlan
Hozzászólás: 796
Csatolások: 245
Azonosító: 192844
már alig várom
2013. október 23. 17:19 #28
- törölt felhasználó -    
Jaj xD Britney már nem rúg labdába sehol semmivel. Nála ezerszer érdekesebb, szebb, jobb énekesnők vannak már, nem kell azzal jönni, hogy milyen sikeres volt annak idején, mert senki nem kíváncsi rá.
Attól viszont félek, hogy Gaga képes volt 'lealacsonyodni' és csinálni egy duettet Bitch-el. Britney maradjon a Smurf-ökkel meg Miley-val és csinálják együtt a bazári zenéjüket xD Csak Gagát hagyják ki belőle. Az Alien-es kép meg nagyon ottvan:D
2013. október 23. 17:21 #29
- törölt felhasználó -    
Idézet (holembo @ 2013.10.23. 17:19)
Jaj xD Britney már nem rúg labdába sehol semmivel. Nála ezerszer érdekesebb, szebb, jobb énekesnők vannak már, nem kell azzal jönni, hogy milyen sikeres volt annak idején, mert senki nem kíváncsi rá.
Attól viszont félek, hogy Gaga képes volt 'lealacsonyodni' és csinálni egy duettet Bitch-el. Britney maradjon a Smurf-ökkel meg Miley-val és csinálják együtt a bazári zenéjüket xD Csak Gagát hagyják ki belőle. Az Alien-es kép meg nagyon ottvan:D

El vagy tévedve, kedvesem. Inkább Gaga érezze magát megtisztelve, hogy egyáltalán együtt említik Britney-vel, ami amúgy szerintem nevetséges, hiszen közel nincsenek egymáshoz sem tehetségben, sem karrierben, sem külsőségekben. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: justthetruth, Beyla
2013. október 23. 17:44 #30
justthetruth
justthetruth
visszatérő vendég

holembo az "érdekesebb, szebb, jobb" énekesnők alatt Gagát érted?? Igen, valóban sok jobb énekesnő van mint Britney- de nem véletlen hogy ennyi ideje a pályán van-mert van rá igény. A mai napig dudoljuk a "Baby one more time" ot ami nagy szó, ettől lesz valaki legendás és Britney megcsinálta!
Gaga csupán egy agresszív tábort épített maga köré, akik fenn tartják- neki is vannak jó számai- de nem olyanok amiket 10 év után is elhallgat az ember! Na ez a különbség kettőjük közt! Ki a szebb vitába meg nem keveredek, egyértelmű! tongue.gif
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla
2013. október 23. 18:11 #31
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Will.I.Am-é a legtöbb kredit, jaj ne. blink.gif Ebből azt szűröm le, hogy megint csalódnom kell, mint a Famme Fatale idején.
2013. október 23. 18:47 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zsécii @ 2013.10.23. 17:21)
El vagy tévedve, kedvesem. Inkább Gaga érezze magát megtisztelve, hogy egyáltalán együtt említik Britney-vel, ami amúgy szerintem nevetséges, hiszen közel nincsenek egymáshoz sem tehetségben, sem karrierben, sem külsőségekben. rolleyes.gif

Nem csak Gagára gondoltam. Sőt nem is rá gondoltam amikor írtam, hanem úgy az iparban tevékenykedők nagy részére biggrin.gif Nem akarok vitatkozni Britney-s témában mert annyira nem érdekel.
2013. október 23. 18:48 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (justthetruth @ 2013.10.23. 17:44)
holembo az "érdekesebb, szebb, jobb" énekesnők alatt Gagát érted?? Igen, valóban sok jobb énekesnő van mint Britney- de nem véletlen hogy ennyi ideje a pályán van-mert van rá igény. A mai napig dudoljuk a "Baby one more time" ot ami nagy szó, ettől lesz valaki legendás és Britney megcsinálta!
Gaga csupán egy agresszív tábort épített maga köré, akik fenn tartják- neki is vannak jó számai- de nem olyanok amiket 10 év után is elhallgat az ember! Na ez a különbség kettőjük közt! Ki a szebb vitába meg nem keveredek, egyértelmű! tongue.gif

Britney mit épített maga köré?XD az emberek 80%-a annyit tud róla, hogy kopaszra borotvált fejjel randalírozott meg esernyővel hadonászott. Nem mondtam, hogy nem sikeres vagy hogy tehetségtelen, de az utóbbi években nevetséges és semmitmondó lett...Jó Gaga valóban nem egy világszép:D De nála nem is az a lényeg
2013. október 23. 18:56 #34
botond96
botond96

StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
Idézet (devilrose @ 2013.10.23. 18:11)
Will.I.Am-é a legtöbb kredit, jaj ne. blink.gif Ebből azt szűröm le, hogy megint csalódnom kell, mint a Famme Fatale idején.

ezzel teljesen egyet értek mintha én mondtam volna
2013. október 23. 19:03 #35
justthetruth
justthetruth
visszatérő vendég

holembó! igen volt egy nagyon rossz korszaka, amit már ő is bán de nem azért csinálta mert unatkozott, hanem mert mániás depresszióban szenvedett!!! Felállt és nem sajnáltatta magát, nem úgy mint más!
Gaga meg miről is híres???! Ja igen, a provokatív ruháiról és viselkedéséről! És az innen-onnan "összegyűjtött" zenéjéről- nem csoda hogy tengernyi videó van fenn a neten, ami alatt a "copy" címszó van. Szeressétek, ha akarjátok de ne szóljatok le más előadókat ha anyátok ilyen!!! #bigmonster
2013. október 23. 19:14 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (justthetruth @ 2013.10.23. 19:03)
holembó! igen volt egy nagyon rossz korszaka, amit már ő is bán de nem azért csinálta mert unatkozott, hanem mert mániás depresszióban szenvedett!!! Felállt és nem sajnáltatta magát, nem úgy mint más!
Gaga meg miről is híres???! Ja igen, a provokatív ruháiról és viselkedéséről! És az innen-onnan "összegyűjtött" zenéjéről- nem csoda hogy tengernyi videó van fenn a neten, ami alatt a "copy" címszó van. Szeressétek, ha akarjátok de ne szóljatok le más előadókat ha anyátok ilyen!!! #bigmonster

Én meg se említettem Gagát:D Na mind1. Nem csak arról híres:D Azokat a zenéket legalább ő csinálja, Britney meg egy dalt nem képes írni, meg előben énekelni sem hajlandóbiggrin.gif
Copy XD kit érdekel, ezekkel a dolgokkal általában azok foglalkoznak, akiket zavar Gaga tevékenykedése...
http://media.tumblr.com/tumblr_lt56kn7RFx1qacpyf.gif
2013. október 23. 19:25 #37
justthetruth
justthetruth
visszatérő vendég

Márcsak annyit fűznék hozzá, hogy nem igaz hogy nem ír számokat! pl. work bitch, what it's like to be me, everytime, shadow, scary, freakshow, ooh ooh baby, mona lisa, me against the music-ot ő írta és még sok számot írt de mindegy!
2013. október 23. 19:36 #38
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Olyan jó lesz, mint a Work Bitch? Mert akkor előre röhögök. XDDD

"Will.I.Am.-é a legtöbb kredit az albumon." Óh te jó isten mekkora égés lesz ez is...
2013. október 23. 19:39 #39
javier01
javier01
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 213952
Justtheturh.. előbbi commentedhez szólva.. Gaga még nincs 10 éve a szinen.. pontosan 5 éve.. és az idő alatt mit ért el? Nagyon sok díjat, közütk 5 grammy-t! És mondod hogy Britney számait ilyen meg olyan sokáig még dúdolják.. Hát kérlek szépen Gaga debütáló slágerét a Just Dance-t még mindig adják szórakozóhelyeken és a rádiókban is.. és ott vannak még nagy slágerei amit még most is énekelnek.. pl. a Bad Romance.. a Poker Face-ről akkor ne is beszéljünk..szerintem már innen érted... és hogy miről híres Gaga? extravagáns, provokatív megjelenése? ez Ő! de emelett feltud mutatni 10001 mást.. alapból ott a hangja.. hány mai énekesnőnek van ilyen hangja?! ( van rajta kívül.. de nem mindenkinek) a munkássága, a jótékonysági tevékenysége..és ahogy bátorítja a fiatalokat hogy legyenek ön maguk... nagyon sok olyan dolog van amiért tisztelni lehet őt! persze vannak olyanok is amit mások szánalmasnak tartanak, vagy már túl soknak.. elismerem (én speciel nem..nekem tetszenek) de azért azokat amiket előbb leírtam nem szabad elfelejteni! És ami a legfontosabb én szerintem.. ezt az egészet saját erejéből építette fel.. a szarból egy várat épített! és ezt mind saját erejéből.. és természetesen a barátai támogatásával.. Én megvédem őt.. nagyon szeretem.. de nem vagyok csőlátású rajongó ne értsd. félre.. más előadókat sem szólok le..mert azért szerintem igen Britney is letett elég sokmindent az asztalra.. de ha látom hogy Gagát így "lekicsinyítik".. akkor mindig megvédem!
2013. október 23. 19:40 #40
javier01
javier01
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 213952
Justthetruth.. szóval én sem vitatkozni szeretnék.. ne vedd annak kérlek! és Britney-t sem leszólni.. csak Gagát megvédeni
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok