Ezt ígéri legalábbis az RCA kiadó fejese, Peter Edge, aki szerint Britney minden babért learat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Britney következő kislemeze átütő siker lesz
2013. október 23. 12:57
2013. október 23. 12:58
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Kíváncsian várom
2013. október 23. 13:11
Csak szerintem nagyon unalmas és sablon, hogy lassan mindenki a saját nevével csinál albumot?
Egyébként kíváncsian várom a dalt.
Egyébként kíváncsian várom a dalt.
2013. október 23. 13:11
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
nagyon várom már
2013. október 23. 13:14
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Hát,hogy őszinte legyek,szerintem a Work Bitchnél azért sokaknál kihúnyt a remény,de az ilyen nyilatkozatokkal bennem akarva,akaratlanul,de újra felgyújtják.Kíváncsian várom,nem szeretnék csalódni,nagyon nem...
2013. október 23. 13:17
|
|
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline
|
Hát sztem esélytelen a siker. Britney nek már régóta nincsen olyan hangja mint anno! :S És will.i.am sztem pocsék... Britneynek már műhangja van sajnos :// Érdekes lesz.
2013. október 23. 13:20
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ehh, mielőtt belenyitottam volna a cikkbe, az járt a fejemben a bevezető szöveg elolvasásakor, hogy a kiadó megint túloz, ahogy az szokásuk és arra gondoltam, hogy annál minden csak jobb lehet, mint amit Will I Am-el közösen csináltak. Erre azt olvasom, hogy a legtöbb dal hozzá fűződik ...
Az az ember szerintem süket vagy súlyosan ízlésficamos lett az első sikerek óta ...
2013. október 23. 13:25
Már nagyon várom a dalt és különösen örülök neki hogy nem gyors dal lesz. Nagyon kíváncsi vagyok a dalra és az egész albumra,hiszen ez már csak a 8.albuma lesz. És én mindegyik albumát imádom a hölgyeménynek,szerintem ezzel az albummal sem leszek másképp,Brit mindig megtud újulni és benne még nem csalódtam.
2013. október 23. 13:31
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Várom már az albumot,kíváncsi vagyok.
2013. október 23. 14:15
Will.I.Am keze mindig benne van Britney munkájába. Amihez hozzáér abból egy tömény sz*r lesz. Nem is tudom mit lát benne Brit.. Nem szabadna rá hagyni a dalokat, mert totál elrontja. Kiváncsi leszek, erre a "karrierjének egyik/másik csúcspontú" dalára.. Szerintem már ő nála megvolt a csúcsok csúcsa úgy 6-10 éve.. Azt pedig kétlem, hogy ismételten visszatudná hozzá, pláne vilájemmel...
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 23. 14:19
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Örülnék neki, ha tényleg előrukkolna egy balladával mint pl. az Everytime, Shadow vagy a Someday ( I Will Understand)- ezek csodálatosak.
Annak meg külön örülök, hogy minden számban jelen lesz mint dalszövegíró!
Remélem észhez tér, és hanyagolni fogja Will.I.Am-et és Miley-t is! Látszik hogy a kiadója ráerőltet egy csomó marhaságot, régebben Madonna, M.j és Aerosmith... ma meg... inkább hagyjuk.
Remélem átveszi az írányítást, és nem hagyja magát befolyásolni- amúgy én úgy hallottam hogy a következő kislemeze az 'Alien' lesz, ami valószínűleg Lady Gagával egy kollaboráció!
Annak meg külön örülök, hogy minden számban jelen lesz mint dalszövegíró!
Remélem észhez tér, és hanyagolni fogja Will.I.Am-et és Miley-t is! Látszik hogy a kiadója ráerőltet egy csomó marhaságot, régebben Madonna, M.j és Aerosmith... ma meg... inkább hagyjuk.
Remélem átveszi az írányítást, és nem hagyja magát befolyásolni- amúgy én úgy hallottam hogy a következő kislemeze az 'Alien' lesz, ami valószínűleg Lady Gagával egy kollaboráció!
2013. október 23. 14:38
mi lenne, ha magának írná ezt a "hatalmas, átütő, személyes" dalt?! leszakadna a gyűrűcske az ujjacskájáról? jaj szegényke :'D
"...az emberek el fognak képedni Britney hangjától." ja, gondolom xD főleg ha ugyanúgy b.szni fogja a fülemet az autotune mint az eddigi 7 albumánál.
#ARTPOP 11.11.
"...az emberek el fognak képedni Britney hangjától." ja, gondolom xD főleg ha ugyanúgy b.szni fogja a fülemet az autotune mint az eddigi 7 albumánál.
#ARTPOP 11.11.
2013. október 23. 14:42
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Adrienn21! Imádom azt ha valaki támad anélkül hogy utána járna a dolgoknak!!!
Képzeld ezen az albumán minden számban jelen van, mint dalszövegíró- az meg hogy Sia írta- elmondom neked hogy kevés olyan dal van, amit csak 1 ember ír! #youbetterthink
Képzeld ezen az albumán minden számban jelen van, mint dalszövegíró- az meg hogy Sia írta- elmondom neked hogy kevés olyan dal van, amit csak 1 ember ír! #youbetterthink
2013. október 23. 15:02
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Remélem,hogy annyira azért nem lesz lassú.... de tuti jó lesz!
2013. október 23. 15:20
|
|
Szűcs Erikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 213468 offline
|
Mindjárt sírok egy másik dal?:-DBritney a kedvencem:-)):-)):-))
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.