Cikksorozatunk legújabb alanya a gyönyörű valóságshow-sztár, Kim Kardashian.
A teljes cikkhez kattints ide!
Legszebb és legrosszabb címlapfotók: Kim Kardashian
2013. október 23. 12:24
2013. október 23. 12:41
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
2012. március na az a tényleg rossz lett!
2013. október 23. 12:43
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Habár nem kedvelem se Kimet,se az egész famíliát,azért (legalábbis egy jó címlapfotón) tényleg jól néz ki.A legrosszabba soroltaknál a legnagyobb baj véleményem szerint,hogy eléggé a műség árad róluk.
2013. október 23. 12:57
A legjobbak tényleg jók, a legroszabbak pedig tényleg rosszak. jó kis összeállítás.
2013. október 23. 12:59
Ezek a cikkek kezdenek egyre humorosabbak lenni. A cikk iró válogatja össze, hogy számára mi tartozik az elfogadható csoportba és mi nem. Néhány "ellenérven" kuncogtam, mert nem elég hatásos az olvasóra nézve. Erősebb kifogásokat, hibákat kell keresni, és ezáltal szerintem nem is jól lettek összeválogatva a képek. A rosszak közül is 2 cimlap, maximum 3, amire azt mondom "túl sok", és amiben egyetértek talán. Csak a "megfogalmazás" ! A 2013. Cosmo cimlapon jól lekarcsúsitották és még a hasát is secc-perc alatt eltüntették. Hiába van szemből a kép, de észrevehetőnek kellene lennie a hasának, ráadásul én láttam róla képeket, ahol 2x akkora volt a terhessége végén, mint ezen.. Az alatta lévőn túl sok a photoshoppolás. Viszonyt csinos, de tényleg sok a javitás. A jók közül az utolsó képen pedig felismerhetetlen. Látszik mennyiszer a smink mögé burkolózik. Pedig jól áll neki ez a szolid smink.
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2013. október 23. 13:13
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Sztem egyik sem olyan rossz!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.