Végre tisztázódott az ok, miért nem Sacha Baron Cohen fogja alakítani Freddie Mercury szerepét a legendás énekesről szóló filmben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ben Whishaw az esélyes Freddie Mercury szerepére?
2013. október 22. 19:49
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Én teljesen egyetértek avval, hogy ne Sacha alakítsa Freddiet és az okokkal is egyet értek. Remek színész, imádom, de ez van. Már alig várom a filmet és szeretném, hogy minnél hamarabb elkészüljön. És tudom, hogy remek lesz, bárki is fogja játszani. És az lesz a kedvenc filmem. De ne siessék el, bár tudom, hogy eszükben sincs, de akkor se. A főszereplőt főleg jól nézzék meg. Szerintem fontos, hogy hasonlítson is Freddiere, és Ben nem hasonlít rá... Szerintem kutassanak tovább. ♥ Nagyon várom a filmet! Wáááá! Lényegében bárki is lesz a főszereplő, tökéletes lesz, de ha ha hasonlítana is Mercuryra, akkor még jobb. Nagyon várom ezt a filmet, mondtam már? ♥
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. október 22. 19:51
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (MercuryFan @ 2013.10.22. 19:49)
Én teljesen egyetértek avval, hogy ne Sacha alakítsa Freddiet és az okokkal is egyet értek. Remek színész, imádom, de ez van. Már alig várom a filmet és szeretném, hogy minnél hamarabb elkészüljön. És tudom, hogy remek lesz, bárki is fogja játszani. És az lesz a kedvenc filmem. De ne siessék el, bár tudom, hogy eszükben sincs, de akkor se. A főszereplőt főleg jól nézzék meg. Szerintem fontos, hogy hasonlítson is Freddiere, és Ben nem hasonlít rá... Szerintem kutassanak tovább. ♥ Nagyon várom a filmet! Wáááá! Lényegében bárki is lesz a főszereplő, tökéletes lesz, de ha ha hasonlítana is Mercuryra, akkor még jobb. Nagyon várom ezt a filmet, mondtam már? ♥
Én örültem volna, ha Sacha marad, (bármilyen szerepeket is játszott korábban) mert ő nagyon hasonlít Freddie-re. Ben W. viszont egyáltalán nem.
Pöttömke
2013. október 22. 19:52
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Ben remek színész, de nem illik hozzá a szerep.
Biztos vagyok benne, hogy jól eltudná játszani a szerepet, de nem illik a szerephez.
Sacha is jó színész, de ő se illene a filmbe.
Bárkit találnak, én megnézem a filmet! Ha már egy ilyen fantasztikus emberről szól.
Biztos vagyok benne, hogy jól eltudná játszani a szerepet, de nem illik a szerephez.
Sacha is jó színész, de ő se illene a filmbe.
Bárkit találnak, én megnézem a filmet! Ha már egy ilyen fantasztikus emberről szól.
2013. október 22. 19:58
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ez a srác,akit választottak nem hasonlít. Plusz olyan meseszerű képet akarnak faragni, amilyen nem volt. Sacha a maga nárcisztikus, egoista, de roppant érzékeny és szerethető Freddie-t mutatta volna be. Amilyen valójában is volt. Őszintén mondom, hogy a cukormáz nem érdekel.
2013. október 22. 20:03
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Jolie_77, én is örültem volna személy szerint. Viszont sok tudatlan ember elmenne a filmre csak mert Sacha játszik benne (evvel önmagában nincs gond), és emiatt elmennének a lényeg melett, amelett, hogy miről is szól a film. Tehát szerintem rengetegen vannak, akik ha Sacha játszaná a főszerepet a filmre egy Sacha-filmként tekintenének és nem egy Freddie Mercury filmként.
2013. október 22. 20:07
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (MercuryFan @ 2013.10.22. 20:03)
Jolie_77, én is örültem volna személy szerint. Viszont sok tudatlan ember elmenne a filmre csak mert Sacha játszik benne (evvel önmagában nincs gond), és emiatt elmennének a lényeg melett, amelett, hogy miről is szól a film. Tehát szerintem rengetegen vannak, akik ha Sacha játszaná a főszerepet a filmre egy Sacha-filmként tekintenének és nem egy Freddie Mercury filmként.
Sajnos a tudatlan tuskók semmilyen esetben nem fognák fel a film lényegét, bárki játszaná el Őt.
2013. október 22. 20:17
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Brian May úr indoklását nem értem. Egy jó színész bármilyen karaktert eljátszik, és bármilyen figurával könnyűszerrel azonosul. Sacha jó színész, szerintem megoldotta volna, és egy tökéletes Freddie Mercury-t tudott volna bemutatni, mivel külsőleg nagyon hasonlítanak, de szerintem jellemben sincs olyan nagy eltérés. Ben szintén jó színész, de kétlem, hogy Sachánál jobban átérezné az alakítást. Uhh... Először kiderül, hogy a tehetségtelen Blék Liveli lesz Mary, Sacha távozik, aztán felkérnek egy olyat aki ugyan tehetséges, de erre a szerepre nem Ő a megfelelő. Sajnálom, hogy így elcseszik az egyik példaképemről készülő filmet.
Jolie_77
2013. október 22. 20:20
|
|
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.10.22. 20:17)
Brian May úr indoklását nem értem. Egy jó színész bármilyen karaktert eljátszik, és bármilyen figurával könnyűszerrel azonosul. Sacha jó színész, szerintem megoldotta volna, és egy tökéletes Freddie Mercury-t tudott volna bemutatni, mivel külsőleg nagyon hasonlítanak, de szerintem jellemben sincs olyan nagy eltérés. Ben szintén jó színész, de kétlem, hogy Sachánál jobban átérezné az alakítást. Uhh... Először kiderül, hogy a tehetségtelen Blék Liveli lesz Mary, Sacha távozik, aztán felkérnek egy olyat aki ugyan tehetséges, de erre a szerepre nem Ő a megfelelő. Sajnálom, hogy így elcseszik az egyik példaképemről készülő filmet.
May nem Sacha tehetségében kételkedik, hanem attól fél, hogy akik megnézik a filmet, nem Freddie-t fogják látni, hanem a fickót, aki Brunót játszotta.
A véleményeddel viszont egyetértek. Sacha lett volna a tökéletes választás. Blake Lively pedig kész röhej ehhez a szerephez. Eleve egy brit színésznő kellene, például a csodálatos Kate Winslet.
Pöttömke
2013. október 22. 20:25
|
|
|
Jolie_77, az igaz, hogy nem fognák fel :/
2013. október 22. 20:28
|
|
|
Idézet (MercuryFan @ 2013.10.22. 20:25)
Jolie_77, az igaz, hogy nem fognák fel :/
Kár, hogy May-ék ezekkel foglalkoznak, és nem az igazi rajongókkal, akik Freddie miatt néznék meg a filmet és őt látnák Sacha-ban.
2013. október 22. 20:31
|
|
|
Jolie_77, valóban, de meg kell próbálniuk, hogy az ostobák is valahogy megértsék, hogy mi a film lényege.
2013. október 22. 20:34
|
|
|
Idézet (MercuryFan @ 2013.10.22. 20:31)
Jolie_77, valóban, de meg kell próbálniuk, hogy az ostobák is valahogy megértsék, hogy mi a film lényege.
Az ostobák ne nézzék meg
2013. október 22. 20:42
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Ezt a szerepet nem rá szabták,szerintem. :/
2013. október 22. 22:17
|
|
|
Jolie_77, az ostobák csak úgy lehetnek kevésbé agykárosultak, ha érdeklődnének olyan emberek iránt, mint Freddie Mercury.
Jolie_77
2013. október 24. 22:52
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Ben a lehető legjobb választás a szerepre. Ben sokoldalú és remek színész, akiből akárkit lehet csinálni. Inkább ő mint Sacha, azért ne csináljuk már gyerekek. Sacha jó abban amit csinál de könyörgöm, Ben az Ben, Sacha pedig csak Sacha.
2013. október 30. 16:39
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Ben egy jó választás
ophely88
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.