NOX Tomi sírva távozott a színpadról
2013. október 23. 19:52
|
|
marcelineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.04. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 212910 offline
|
NOX-ként nem állhatnak már össze újra. Hiszen az volt a probléma, hogy Szilvi az együttes producerével jött össze, és élt párkapcsolatban évekig. Azé a pasasé a név, és minden jog, ami az együttest illeti. Magyarul övé a banda. Aztán ők csúnyán szakítottak, Szilvinek érthető módon nem volt sok kedve az exével dolgozni, lelki gondjai is voltak, ezért Ausztráliába menekült, hogy felejtsen és új életet kezdjen. De ott sem mint előadóművész tevékenykedett, nem karrierépítés céljából döntött a költözés mellett.
Az is érthető, hogy Tomit ez mind megviselte, hiszen neki körülbelül semmi beleszólása nem volt a dologba, csak úgy megtörtént vele is minden. Aztán omlott az élete.
Az is érthető, hogy Tomit ez mind megviselte, hiszen neki körülbelül semmi beleszólása nem volt a dologba, csak úgy megtörtént vele is minden. Aztán omlott az élete.
2013. október 24. 19:09
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Emlékszem, alsóban farsangkor mindig NOX-ra táncoltunk. Sose gondoltam volna, hogy Tominak ennyire kisiklik az élete. Az újraalakulásra én sem látok esélyt..
2013. október 25. 09:28
|
|
Törpilla Csajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 192070 offline
|
Én nagyon szeretem a zenéjüket, és szerettem is.. DE Ők döntik el, hogy mi nekik a legjobb. De azért jó lenne! (:
2013. október 25. 10:49
|
|
littlebadgirrlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 165366 offline
|
Én is nagyon szeret(t)em őket!
2013. október 25. 19:37
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Szerettem a zenéiket, nem is egyszer előfordult, hogy az iskolában az ő dalaikat énekeltük különböző eseményekkor. Jók voltak, sajnálom, hogy külön váltak útjaik, főleg azt látva, hogy valakinek mennyire sokat jelentett ez az együttes.
2013. október 30. 14:32
Szerintem is nagyon jó zenéjük van.
Örülnék neki, ha újra összeállnának.
2013. október 30. 15:43
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Én nagyon szeretem a NOX-ot. Kisebb koromban táncoltam és énekeltem a dalaikat.
2014. július 03. 08:51
Én szeretem a Nox-ot! ♥Mikor kicsi voltam ilyen 4 éves 5 éves akkor anyuval mindig a dalaikat énekeltük..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: