Tényleg van teste ennek a srácnak. o.o
Egyébként nekem tetszenek a képek, végül is semmi OLYAN dolog nincs bennük. De mondjuk ha én lettem volna a helyükben, ezt meghagytam volna otthonra, ha értitek....
Pucéran pózolt Berki Krisztián és párja
2013. október 23. 07:55
|
|
Mester Diánaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 154630 offline
|
hát..ez kicsit túl sok már
2013. október 23. 09:44
|
|
OMG_BeautyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 211055 offline
|
föleg terhesen!és ez kicsit tulzás
2013. október 23. 17:14
Néha-néha belenézek az Édes Élet című Tv műsorban és ha már csak abból indulok ki azt mondom,hogy gusztustalan és egy hatalmas tuskó ez a pasas.Fúj.
A terhes feleségére nem gondol mikor pakolni kéne,intézze el majd ő.Senkire nincs tekintettel csak saját magára.Szégyen.Az ilyen nem is férfi.
Beképzelt hülye.Semmi több.
Barbus87 egyetértek!
A terhes feleségére nem gondol mikor pakolni kéne,intézze el majd ő.Senkire nincs tekintettel csak saját magára.Szégyen.Az ilyen nem is férfi.
Beképzelt hülye.Semmi több.
Barbus87 egyetértek!
2013. október 30. 13:30
|
|
Piszke2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 190321 offline
|
Perverz idióta...
2013. október 30. 13:31
|
|
Piszke2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 190321 offline
|
Fetrengjenek otthon!
Komolyan ez egy terhes nő!!
Komolyan ez egy terhes nő!!
2014. március 22. 12:25
Hát... Szerintem ez így egyáltalán nem mutogatnivaló, legalább fel lennének öltözve...
2014. július 02. 00:28
|
|
Gemma21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 1114 Csatolások: 0 Azonosító: 212314 offline
|
Függetlenül attól, hogy utálom mindkettőt szerintem jó képek lettek bár Berkire igazán ráadhattak volna vagy egy fehér vagy egy fekete boxert úgy jobb lett volna, de mind1
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: