Pucéran pózolt Berki Krisztián és párja
2013. október 22. 15:12
Hát ez elég okádék. Szerintem bőven megtette volna egy egyszerű kismamás kép, mint hogy ez ..
Mindkettő magamutogató, de legalább a Pamela egy szép nő. De ez a Berki .. hát
Mindkettő magamutogató, de legalább a Pamela egy szép nő. De ez a Berki .. hát
2013. október 22. 15:16
|
breakingdawn8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.20. Hozzászólás: 81 Csatolások: 1 Azonosító: 213819 offline
|
azért egy kicsit durva én ha terhes lennék nem fótóznám magam igy
2013. október 22. 15:20
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ránézek erre a kanra és a hányinger kerülget. Mint külsőleg, mint viselkedésében undorít. Valahol olvastam, hogy egy előemberhez hasonlították és valóban, már csak az ágyékkötő és a kőbunkó hiányzik a kezéből.
2013. október 22. 15:37
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Szerintem ez undorító.
2013. október 22. 15:37
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Ezek a fotók szörnyűek.
2013. október 22. 16:07
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Fújj..Ez a pasi egy undorító egoista állat..Tökre nem szimpi és ez az egész fotósorozat csak megint azért volt hogy magáravonja a figyelmet.De amúgy azt hiszi magáról,hogy egy adonisz közbe meg undorítóan néz ki...Ezt a csajt is már minimum 75-ször megcsalta,nem is értem minek csinált neki gyereket..
2013. október 22. 16:08
|
|
Wyvcsyyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 212648 offline
|
Ránézek erre a kanra és a hányinger kerülget. Mint külsőleg, mint viselkedésében undorít. Valahol olvastam, hogy egy előemberhez hasonlították és valóban, már csak az ágyékkötő és a kőbunkó hiányzik a kezéből.
Forrás: http://starity.hu/magazin/44119-puceran-pozolt-berki-krisztian-es-parja/#ixzz2iSZLjwjo
Forrás: http://starity.hu/magazin/44119-puceran-pozolt-berki-krisztian-es-parja/#ixzz2iSZLjwjo
2013. október 22. 16:23
|
|
Dzsenifer12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 210135 offline
|
Hát így mégrosszabb mint tegnap az Édes életben.
2013. október 22. 16:27
még mindig nem értem a lényegét annak, hogy mi értelme ennek az állandó meztelenkedésnek...
2013. október 22. 17:09
Valaki mutassa már be nekem ezt a Berki gyereket, mert fogalmam sincs melyik ágról szakadt ide. A teste egyébként jól néz ki de ezzel a párosítva egy ilyen test, maga a rémálom számomra.. elnézést azoktól akik most ezen képek láttán elvannak ájulva.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: