Megérkezett Lady Gaga visszatérő albumának legelső promóciós kislemeze, a Do What U Want, melyet a híres R&B előadóval, R. Kellyvel készített el.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Lady Gaga feat. R. Kelly - Do What U Want
2013. október 21. 20:00
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Egyáltalán nem tetszik,Gagától jobbat vártam,a rappert nem ismerem.
2013. október 21. 20:04
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Szóval Gaga flop, mi? (F)ucking (L)egend (o)f (P)op =D
2013. október 21. 20:06
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Idézet (mind1neked @ 2013.10.21. 20:00)
Egyáltalán nem tetszik,Gagától jobbat vártam,a rappert nem ismerem.
A dalt nem hallgattad meg, de a képről láttad, hogy R. Kelly fekete előadó, de ettől még egyáltalán nem biztos, hogy rapper, hanem mondjuk egy nagyszerű férfi énekes, akitől nem tudom, hogy mire véljem ezt a sz*rt.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. október 21. 20:10
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Hát szerintem nagyon szar..
2013. október 21. 20:14
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Ez valami hulladék megint és R Kelly is mára csak halvány önmaga - sajnos. Kiörögedett és ki is égett, 2005 óta nem csinált egy értékelhető slágert sem, csak el elektrósodott vackokat - sajnos. A kép a videón meg jól tükrözi gága személyiségét is.
2013. október 21. 20:20
Kissé The Fame-beütéses. Amúgy egész jó, de az tény, hogy nem a best Gaga-szám.
2013. október 21. 20:31
Nekem ez a kedvencem eddig. Baromi jó lett:D De amúgy nagyon bejön még1x leírom. A szöveg is nagyon jó végre, nem csak szavakat pakolt egymás mellé Gaga, hogy hámozz ki belőle valamit, amit szerinted jelenthet.
Itt most arra gondol, hogy azt csinál a sok gyökér amit akar, azt írnak amit akarnak, mint itt néhány ostobább ember,akkor se változtatnak azon amit gondol és érez.Ja és nem véletlen első ahol megjelent... Na mind1, nekünk lesz a lemez, nem annak akinek nem tetszik:D
Aura- 10 perc alatt több millióan kerestek rá, rekord idő a Google-n.
Applause- legtöbbet játszott gaga szám a rádiókban
Do What U Want- leggyorsabban #1 az iTunes-on
ARTPOP- legtöbbet előrendelt album az iTunes-on eddig. Engem az se zavarna ha 10-en vennénk meg az albumát, de Flop-nak nevezni, elég nagy hülyeség, kb annyira mint Katy Pepsit énekesnőnek, vagy miley cyrus-t értelmes embernek.
/aki meg folyton leszólja az összes új dolgot, hogy szar, az mit keres itt? Menjen antikváriumba inkább:DDD/
Itt most arra gondol, hogy azt csinál a sok gyökér amit akar, azt írnak amit akarnak, mint itt néhány ostobább ember,akkor se változtatnak azon amit gondol és érez.Ja és nem véletlen első ahol megjelent... Na mind1, nekünk lesz a lemez, nem annak akinek nem tetszik:D
Aura- 10 perc alatt több millióan kerestek rá, rekord idő a Google-n.
Applause- legtöbbet játszott gaga szám a rádiókban
Do What U Want- leggyorsabban #1 az iTunes-on
ARTPOP- legtöbbet előrendelt album az iTunes-on eddig. Engem az se zavarna ha 10-en vennénk meg az albumát, de Flop-nak nevezni, elég nagy hülyeség, kb annyira mint Katy Pepsit énekesnőnek, vagy miley cyrus-t értelmes embernek.
/aki meg folyton leszólja az összes új dolgot, hogy szar, az mit keres itt? Menjen antikváriumba inkább:DDD/
2013. október 21. 20:53
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Van jobb száma is R.Kellynek, és Gagának is.Külömböző stílusuak...nem jön be :/
2013. október 21. 21:17
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Áh, én nagyon féltem ettől a daltól, Gagát egyébként is féltem a duettektől. :) Nem rossz ez, a refrén kifejezetten tetszik.
Hogy ez mennyire igaz! Észrevettem már más dalokban is. Szép, amikor így játszadozik a hangjával.
Nálam eddig az Aura a kedvenc az albumról, azt egyszerűen imádom, de legyen már péntek. XD Megöl a kíváncsiság a Venus miatt.
Idézet
nagyon jól állnak az énekesnőnek a számban is hallható rekedtes hangok.
Hogy ez mennyire igaz! Észrevettem már más dalokban is. Szép, amikor így játszadozik a hangjával.
Nálam eddig az Aura a kedvenc az albumról, azt egyszerűen imádom, de legyen már péntek. XD Megöl a kíváncsiság a Venus miatt.
2013. október 21. 22:04
Mindent összevetve Gaga zenéje tagadhatatlanul megváltozott az utóbbi időben - hogy jó vagy rossz irányba, mindenki döntse el maga. Személy szerint annyit tudnék kollektíven mindehhez hozzáfűzni, hogy a stílusa jóval elvontabbá vált. Az eddigi új dalai számomra - ha fogalmazhatok ilyen alpárian - egy kissé talán... beszívott hangulatúak.
Ez egyébként nem feltétlenül gond vagy negatívum - nekem ez a mostani stílus speciel sokkalta jobban tetszik, mint a karriere elején képviselt vonal - de olyan igazi, áttörő művészetet én most sem érzek.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.