Starity

Harry Styles viccet csinált az apaságból

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 21. 21:28 #61
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (Beyla @ 2013.10.21. 21:24)
Hát ez olyan hatalmas hírértékű szösszenet, hogy holnaptól biztosan olcsóbb lesz a kenyér. Herike átment Humor Haroldba of course, úgyhogy ezen meg sem lepődtem. Szerintem nem volt vicces, szóval, ha velem játszotta volna el, max néztem volna rá, hogy milyen faviccet is sütött el nekem. Szavazás, hogy kinek lesz előbb gyereke? Jesszus! Isten bocsássa meg bűnömet, de azt mondom, hogy ezek a kölykök még egy jó darabig kerüljék el a szülővé válást, mert nincsenek rá felkészülve. Zéjn és piri meg még csak egy éve vannak együtt, fiatalok. Miért vállalnának gyermeket? Habár szerény véleményem szerint alapból is az egész kapcsolatuk egyenlő a jó nagy kamuval, szóval ott sem lesz gyermekvállalás egyhamar.

Én meg azt unom, hogy minden cikkükhoz kommentelsz? Ha ennyire utálod őket, miért? Miért nem hagyod figyelmen kívül? Rendben van, ha az ember egyszer leírja a véleményét, akkor még nem is szólok semmit, de neked ez már nem az első és kezd nagyon irritáló lenni. Múltkor már írtam neked de az elkerülhette a figyelmedet, ezért leírom nagyjából mégegyszer ugyanazt h ne foglalkozz velük, foglalkozz azzal akit szeretsz! Vagy jobb így utálkozni? Én se írom tele baromságokkal mondjuk Bieber cikkeit, mivel nem szeretem, nem tud foglalkoztatni, pedig ott is lehetne utálkozni. Nem mondom h menj oda, mert teljesen felesleges. Mindig elfújod ugyanazt a sablon szövegedet, már az egész starity tudja, hogy utálod őket. Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki és nem akarlak megbántani se de nekem ez egy kicsit sok
2013. október 21. 21:35 #62
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Lambika @ 2013.10.21. 21:28)
Én meg azt unom, hogy minden cikkükhoz kommentelsz? Ha ennyire utálod őket, miért? Miért nem hagyod figyelmen kívül? Rendben van, ha az ember egyszer leírja a véleményét, akkor még nem is szólok semmit, de neked ez már nem az első és kezd nagyon irritáló lenni. Múltkor már írtam neked de az elkerülhette a figyelmedet, ezért leírom nagyjából mégegyszer ugyanazt h ne foglalkozz velük, foglalkozz azzal akit szeretsz! Vagy jobb így utálkozni? Én se írom tele baromságokkal mondjuk Bieber cikkeit, mivel nem szeretem, nem tud foglalkoztatni, pedig ott is lehetne utálkozni. Nem mondom h menj oda, mert teljesen felesleges. Mindig elfújod ugyanazt a sablon szövegedet, már az egész starity tudja, hogy utálod őket. Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki és nem akarlak megbántani se de nekem ez egy kicsit sok

Jesszus, ha nem érdekel, akkor neked is azt tudom mondani, mint mindenki másnak eddig: ha meglátod a nevemet, akkor gondolom tudod, hogy negatív. Ne olvasd el és ne kommentelj, ha unod és nem érdekellek! Azért ne egy tizenéves kislány szabja már meg nekem, hogy hova írhatok és mit írhatok, már ne is haragudj! Ez egy fórum, és tudtommal a véleményemet ezúttal tényleg kulturáltan fogalmaztam meg, mert már jött visszajelzés, hogy sok a randa szó, ám ezúttal nem az ordenáré formámat hoztam. Este fél tízkor az ovis kislányoknak már ágyban a helyük, úgyhogy tedd meg nekem és magadnak is azt a hatalmas szívességet, hogy kikapcsolod a gépedet és elmész csicsikálni!
2013. október 21. 21:38 #63
Sunwell
Sunwell

Státusz„Cheater's just a fancy word for winner.”
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 880
Csatolások: 59
Azonosító: 186812
Na, akkor én betippelek egy Horan gyereket elsőre. biggrin.gif
Egyébként én is azt hittem, hogy Harry majd valami magvas gondolatot oszt meg velünk.
2013. október 21. 21:45 #64
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Beyla @ 2013.10.21. 21:35)
Jesszus, ha nem érdekel, akkor neked is azt tudom mondani, mint mindenki másnak eddig: ha meglátod a nevemet, akkor gondolom tudod, hogy negatív. Ne olvasd el és ne kommentelj, ha unod és nem érdekellek! Azért ne egy tizenéves kislány szabja már meg nekem, hogy hova írhatok és mit írhatok, már ne is haragudj! Ez egy fórum, és tudtommal a véleményemet ezúttal tényleg kulturáltan fogalmaztam meg, mert már jött visszajelzés, hogy sok a randa szó, ám ezúttal nem az ordenáré formámat hoztam. Este fél tízkor az ovis kislányoknak már ágyban a helyük, úgyhogy tedd meg nekem és magadnak is azt a hatalmas szívességet, hogy kikapcsolod a gépedet és elmész csicsikálni!

Ha velem beszélsz fogd vissza magad, mert egészen biztos vagyok hogy öregebb vagyok nálad. Már túl vagyok a tizenéves korszakon, jobb ha tudod. Ilyen hangsúlyt azért nem engedhetsz meg velem, de még egy tizenéves kislánnyal sem. Tudtommal normálisan írtam neked, de te erre képtelen vagy
2013. október 21. 21:47 #65
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Kissé azért frusztráló,hogy, mint tudjuk,sokan azért baromira jó,kidolgozott cikkeket küldözgetnek be erre az oldalra,és rejtélyes módon egyenlő a lehetetlennel,hogy felkerüljenek.Hogy miért? Mert talán kevésbé szétistenített személyről szól az iromány.Most úgy őszintén,ez aztán a hírérték,sztájölsz úr próbált viccelődni (mellesleg nem sikerült,no mindegy,pedig azért én kaphatós vagyok a jó poénokra,de az aztán baromira nem volt az),a direksönerek meg szavaztak,hogy vajon melyik majmocskából lesz előbb családapuka.Eme csodálatos hír egy rajongói oldalon tökéletesen megállja a helyét,de a Starityn nem.Tényleg nem értem,hogy mit keres itt,most úgy őszintén...
2013. október 21. 21:59 #66
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Lambika @ 2013.10.21. 21:45)
Ha velem beszélsz fogd vissza magad, mert egészen biztos vagyok hogy öregebb vagyok nálad. Már túl vagyok a tizenéves korszakon, jobb ha tudod. Ilyen hangsúlyt azért nem engedhetsz meg  velem, de még egy tizenéves kislánnyal sem. Tudtommal normálisan írtam neked, de te erre képtelen vagy

Te jól érzed magadat? blink.gif Hozzászólásaid alapján teljesen úgy érzem, mintha totál idegbeteg lennél jelen pillanatban. Csak szólok, hogy az ordenáré, p*raszt, kötekedős viselkedésedet már jelezték a moderátoros topikban. Úgyhogy erősen tanácsolom, hogy vedd takarékra magadat, ha nem szeretnél kitiltásban részesülni!
2013. október 21. 22:40 #67
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (Beyla @ 2013.10.21. 21:59)
Te jól érzed magadat? blink.gif Hozzászólásaid alapján teljesen úgy érzem, mintha totál idegbeteg lennél jelen pillanatban. Csak szólok, hogy az ordenáré, p*raszt, kötekedős viselkedésedet már jelezték a moderátoros topikban. Úgyhogy erősen tanácsolom, hogy vedd takarékra magadat, ha nem szeretnél kitiltásban részesülni!

Már beszéltünk priviben, de ide is leírom hogy nem akartalak megbántani és bocsi h túl durvára sikeredett, csak a stílusom miatt nagyon sokan bunkónak tartanak. Tehát ne vedd rossz néven én nem akartam veszekedést.
2013. október 21. 22:59 #68
trueszoke
trueszoke
visszatérő vendég
Hozzászólás: 114
Csatolások: 1
Azonosító: 155065
Idézet (Lambika @ 2013.10.21. 21:28)

Ha minden negatív kritikát így magadra veszel, hamar agyvérzésed lehet.
2013. október 21. 23:02 #69
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Idézet (trueszoke @ 2013.10.21. 22:59)
Ha minden negatív kritikát így magadra veszel, hamar agyvérzésed lehet.

már megbeszéltük egymás között priviben, semmi probléma már
2013. október 21. 23:53 #70
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Csatolások: 0
Azonosító: 158900
En is valahogy igy szavaztam volna smileeee.gif Bar Harryrol elobb kebzelem el mint Liamrol, de ugye mivel fiatalabb, jo hogy ot kultek alura. Niallal egyetertek biggrin.gif meg o is egy nagy gyerek, de aztan okozhat meglepetest. Zayn azert nyert mivel mar hazassagvan meg eleg komoly dolgokrol is volt szo..Lou alap h 2. hiszen mar lassan 2 eve lesznek egyutt El-lel. a tobbit leirtam biggrin.gif
2013. október 22. 06:45 #71
Kaattaa
Kaattaa
visszatérő vendég

StátuszYᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
Hozzászólás: 317
Azonosító: 181416
biggrin.gifD ez jó volt xd Szerintem is Zayn-nek lesz legelőbb...Habár ki tudja... biggrin.gif
2013. október 22. 07:23 #72
Sajt200
Sajt200

StátuszRossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni. ˇˇ Dumbledore
Hozzászólás: 626
Azonosító: 196987
Szerintem is Zaynnek lesz előbb kisbabája, de bármi megtörténhet biggrin.gif
2013. október 22. 09:07 #73
lathka
lathka
visszatérő vendég

StátuszThere is nothing more... To love and be loved!
Hozzászólás: 114
Azonosító: 193087
Kivéve valamelyik "véletlen" felcsinál valakit... biggrin.gif
2013. október 22. 10:25 #74
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
ha valakinek fiatalon lesz gyereke, az Liam- már nyilatkozott is, mikor még anno Danielle-lel jártak, hogy 25 évesen nem bánná, ha gyereksírásra ébredne :') Harryt tudnám legkevésbé elképzelni szülőként..
2013. október 22. 11:05 #75
Rocky LoL
Rocky LoL
visszatérő vendég

Státusz†♡♥♪ ♫ ♩ ♬♫ ♥♥♫ ♥ツ ღ ღ ღ ღ ✿✿♛♛♥♥✝✝✝✝☆☆♬ ♥ ✗♬ ♥ ✗♬ ♥ ✗❤-♡--♡†††
Hozzászólás: 457
Csatolások: 6
Azonosító: 204716
hát én harryre szavaznák az fix csak ha nem....
Na de mindegy am skacok ide mért nem tutdtok békében írogatni most nem azért de ez már idegesítő!!! smileeee.gif :)Sajt200 igaz igaz smileeee.gif
2013. október 22. 13:40 #76
TianaBlack
TianaBlack

StátuszYou'll only win if you don't give up. Cause love is war and war is love.
Hozzászólás: 672
Csatolások: 36
Azonosító: 212599
Én Luis-ra voksolnék XD Ő a legidősebb. tongue.gif ♥♥♥ De mondjuk ha nem nézzük a kort, akkor Zayn biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2013. október 22. 14:00 #77
AvrilFanxxx
AvrilFanxxx

Státusz
Hozzászólás: 2659
Csatolások: 136
Azonosító: 212105
szerintem Harry biggrin.gif biggrin.gif
2013. október 22. 14:01 #78
- törölt felhasználó -    
Elképzeltem őket apaként...(No komment)
Nem tudom... először nekik is fel kellene nőniük...
Amúgy ez tényleg nagyon hírértékű volt...
2013. október 22. 14:18 #79
- törölt felhasználó -    
nem tudom,hogy ki lehet először.
(???????????????)
2013. október 22. 15:29 #80
dia0311
dia0311
új tag
Hozzászólás: 24
Azonosító: 204676
Biztos hogy Zayn lesz az első apuka, egy-két képet és hírt elnézve már lehet hogy úton is van. biggrin.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok