Justin Bieberré operáltatta magát a 33 éves rajongó
2013. október 21. 14:46
Szerintem egyáltalán nem érte meg ennyi műtéten átesni, főleg hogy nem is hasonlít!
2013. október 21. 14:49
Egy az, hogy ne akarjon úgy kinézni, mint más. Legyen saját stílusa és kinézete. Azelőtt egész értelmesen nézett ki, na de most...
Egyáltalán nem hasonlít buburkára; pénzkidobás volt az egész műtét.
Egyáltalán nem hasonlít buburkára; pénzkidobás volt az egész műtét.
2013. október 21. 14:51
Szerintem eléggé nagy pénzkidobás volt mert egy kicsit sem hasonlít rá. (Szerintem)
2013. október 21. 14:56
Szerintem egyáltalán nem hasonlít Justinra. Egyébként is, miért akar másra hasonlítani?
2013. október 21. 15:02
|
|
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline
|
Hát, szerintem nagyon nem érte meg. Eleve az egész egy nagy baromság, és még csak nem is hasonlít....
Igaza van Lucyan-nak. Abban semmi buli nem lenne, ha mindenki ugyanúgy nézne ki. Persze, én is változtatnék magamon pár dolgot, de a plasztika még csak meg sem fordul a fejemben...
Igaza van Lucyan-nak. Abban semmi buli nem lenne, ha mindenki ugyanúgy nézne ki. Persze, én is változtatnék magamon pár dolgot, de a plasztika még csak meg sem fordul a fejemben...
2013. október 21. 15:07
Egész helyes volt mielőtt megműttette magát. Most meg mint egy lány...
2013. október 21. 15:19
|
|
Samasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 171751 offline
|
Bárcsak legközelebb arról olvasnák, hogy ahelyett, hogy megműtette volna magát, a pénzt felajánlotta a segélyszervezetek! Sokkal többet ért volna, mint ez. Egyáltalán nem haasonlít JB-re... -.-"
2013. október 21. 15:19
Elég durva... Ráadásul nagyon csúnya... De mindegy,holnap megkezdem én is a műtétek sorát,Alexandra Stan-né műttetem magam :-)
2013. október 21. 15:21
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Eggyes embereknek nincs eszukk...erre kidobni pézt?Inkább hasonlít egy elfuserált Louis Tomlinson plasztik babára..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: