Justin Bieberré operáltatta magát a 33 éves rajongó
2013. október 22. 19:34
amennyiben egy viaszbabára akart hasonlítani, sikerült neki...idióta! pff
2013. október 22. 20:26
|
|
csokiskekszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 209152 offline
|
Ez bűnronda!!!
:/
2013. október 22. 20:56
|
linda dorika radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.13. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 200064 offline
|
Fúj de ronda raadasul és Andy1996 egyetértek
2013. október 22. 21:42
Na az ilyenektől migrént kapok. Az emberi hülyeség valóban határtalan. Én már azt nem tudom épp ésszel felfogni, hogy egy felnőtt, méghozzá férfi, ekkora nagy rajongója Biebernek.. de mindegy, ő dolga. De az viszont már szánalmas, és beteges, hogy még át is műtteti magát, olyanná, de mellesleg megjegyzem, egy picit sem hasonlít, és nagyon el b*szták a műtétet. Én a helyében műtét helyett felkerestem volna egy pszichiátert, és arra költöttem volna ennyi pénzt.
2013. október 23. 08:27
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
OMG! Szegény de ronda!!!!! De megérdemli!
2013. október 23. 09:49
Hihetetlen, hogy léteznek ennyire ostoba "rajongók"
. Enyhe fanatizmus, ha valaki arra is képes, hogy öt éven keresztül járjon plasztikai műtétekre és közben elköltsön 21 milliót a semmire, mert a végeredmény enyhén szólva is borzalmas lett. Egyáltalán nem hasonlít Biebere. Inkább úgy néz ki, mint egy Ken baba rosszabbik változata, már csak Barbie és pink kocsi hiányzik, ennek az embernek nem plasztikai műtétekre, hanem inkább egy pszichiátere lett volna szüksége. Szerintem, sokkal jobban nézett ki a műtétek előtt (még Miss Biebernél is).
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: