Jön az Odaát ötödik évada az RTL Klubra
2013. október 20. 21:07
Az 5. a kedvenc évadom,még a gáz szinkron ellenére is tuti,hogy nézni fogom
2013. október 20. 21:29
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Végre valami értelmeset is fognak adni!
Na ezért érdemes lesz bekapcsolni a tvt, bár az igaz, hogy az Odaát feliratosan az igazi.
2013. október 20. 23:14
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
MOST MÁR MINEK??? Amúgy meg szerintem feliratosan jobb.
2013. október 20. 23:15
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Alaposan elkéstek vele, és amúgy sem fogom nézni, ahogyan eddig sem.
2013. október 21. 06:33
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (Pofikaa @ 2013.10.20. 19:29)
Csak 4 évad lemaradás, mi az.
Aki nézi, már megnézte rég feliratosan, és pont l*szarja, hogy magyar adón mikor megy...Ebből sem lesz nagy nézettség.
Igen, teljesen egyetértek, aztán rinyálnak, hogy miért nincs nézettségük.
2013. október 21. 14:08
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Időben... Amúgy nem szeretem szinkronosan, Sam hangja valami elképesztően durva. Biztos megint későre rakják, ha jól emlékszem 23:30-kor szokott menni. Mindig elaludtam rajta.
2013. október 21. 14:14
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
hát már nagxon várom
2013. október 21. 14:27
egyszer elkezdtem neten nézni az 1. évadtól, de nekem nem jött be, unalmasnak találtam.
2013. október 21. 15:45
|
|
Kismütyűr8703új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.21. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 213836 offline
|
Ugyanezt csinálja az RTL a Tuti gimivel nálunk adja most kb. az 5. évadot, miközben kint már egy éve vége van az utolsó évadnak is! Kicsit szánalmas a dolog, a kezdési időpontokról, már ne is beszéljünk.
2013. október 21. 16:48
A szinkron borzalmassága és a reklámok sokasága miatt valószínűleg ezt az évadot sem fogom a TV-ben nézni. Igazából az lenne a jó hír, ha folytatnák a DVD kiadást, mert jó lenne, ha nem csak az első évad csücsülne a polcomon. Bár mondjuk van egy olyan érzésem, hogy az angol tudásom előbb fogja elérni a kívánt szintet, minthogy kiadnák az évadokat DVDre, úgyhogy a többi évad szerintem majd angolul kerül megvásárlásra.
2013. október 21. 17:04
|
|
IQninja99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.17. Hozzászólás: 883 Csatolások: 50 Azonosító: 200354 offline
|
Kicsit elkéstek..Amúgy szerintem aki szereti a sorozatot az már rég megnézte a neten feliratosan! Jelenleg énis a 9.évadot nézem online,2 okból:
-nem fogok 5 évet várni hogy valamikor nagyonkésőn megnézhessem
-szerintem normális ember nem nézi szinkronosan.Sam szinkronhangja mintha 12 éves lenne ,Dean-é talán megvan 15..talán..Cass-hoz pedig egyáltalán nem passzol a magyar hang.Plussz eredetileg a szinkron is el lett rontva hogy kivették a B*tch-Jerk pillanatokat,Dean káromkodásait(Son of a b*tch) meg rengeteg mindent szerintem alapból rosszul fordítottak..Na mind1
Az évadról pedig: az 5.évad az egyik legjobb évad szerintem,nagyon izgalmas hozza a szintet!
I luv Lucifer & Crowley
-nem fogok 5 évet várni hogy valamikor nagyonkésőn megnézhessem
-szerintem normális ember nem nézi szinkronosan.Sam szinkronhangja mintha 12 éves lenne ,Dean-é talán megvan 15..talán..Cass-hoz pedig egyáltalán nem passzol a magyar hang.Plussz eredetileg a szinkron is el lett rontva hogy kivették a B*tch-Jerk pillanatokat,Dean káromkodásait(Son of a b*tch) meg rengeteg mindent szerintem alapból rosszul fordítottak..Na mind1
Az évadról pedig: az 5.évad az egyik legjobb évad szerintem,nagyon izgalmas hozza a szintet!
I luv Lucifer & Crowley
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: