Durván lefogyott Jason Segel
2013. október 20. 19:52
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Wow.
Pedig ő tipikusan azok közé az emberek közé tartozik, akinek jól áll egy kis felesleg. De tisztelem, hogy egészségesebb életet szeretne élni és tesz érte. Hajrá Jason!
Pedig ő tipikusan azok közé az emberek közé tartozik, akinek jól áll egy kis felesleg. De tisztelem, hogy egészségesebb életet szeretne élni és tesz érte. Hajrá Jason!
2013. október 20. 20:01
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Juj, nem vált előnyére a fogyás. Az arca is egész csontvázszerű. Szerintem nem volt kövér, inkább erős. Elvégre csak tízenkét kiló választotta el a (szerinte) tökéletes alaktól. Eleve magas, eloszlott rajta a súlyfelesleg. Maximum öt kilótól kellett volna megszabadulnia, remélem használ tükröt.
2013. október 20. 20:12
Idézet (pekii97 @ 2013.10.20. 20:07)
Az arca így elég furi lett, és amúgy szerintem neki jól áll a duciság 
Szerintem is jól áll neki.
2013. október 20. 20:15
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
Ducibb vagy soványabb, nekem oly mindegy. Imádom és kész
Egyébként a második egy szörnyen előnytelen és ijesztő kép (:")), de szerintem ugyancsak el fog állni a szavam, ha leveszi azt a bizonyos pólót ^^
Egyébként a második egy szörnyen előnytelen és ijesztő kép (:")), de szerintem ugyancsak el fog állni a szavam, ha leveszi azt a bizonyos pólót ^^
2013. október 20. 21:19
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Szerettem mackósan is, szeretem így is
örülök, ha egészségesen él, de azért túlzásba se vigye a fogyást
2013. október 20. 21:31
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Jézusom ez nagyon durva!!!!!!!!!!
2013. október 21. 06:39
Úgy néz ki mintha beteg lenne, nem mint aki "egészséges életmódba kezdett és sportol is"
2013. október 21. 09:12
|
|
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline
|
Te jó ég, teljesen megváltozott. Valami arany középút kellene a véznaság meg a duciság között, az első képen nagyon jól néz ki, de az alsó kettő nem túl előnyös.
2013. október 21. 10:39
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Valoban mindig kis pocis volt meg az arcan is lehetett latni
de szerintem ugy volt cuki. Most picit olyan azon a kepen mint egy hajlektalan vagy egy pias. De majd ha uj filmben lesz lathato, biztos tok jol fog kinezni.
2013. október 21. 13:11
Bennem felmerült az a kérdés, hogy vajon két képen lévő férfiú egy és ugyanaz a személy lenne
Olyan az arca, mintha most engedték volna ki egy fogolytáborból, vagy mi a szösz. Nekem jobban tetszett mackósan, sőt, szerintem nem is volt kövér, nem lötyögött rajta a háj (kicsit emlékeztet az egyik ismerősömre, aki hozzá hasonlóan megfelel egy kétajtós szekrénynek), csak szimplán nagydarab volt, és kész. De ha ő ettől jobban érzi magát, akkor lelke rajta.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: