Az Így jártam anyátokkal sztárja tizenkét kilótól szabadult meg filmszerepe kedvéért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Durván lefogyott Jason Segel
2013. október 20. 18:28
2013. október 20. 18:31
Szerintem nagyon inspiráló, és tényleg látszik rajta hogy megdolgozott a mostani alakjáért!
2013. október 20. 18:42
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szerintem jobb-képű lett!
2013. október 20. 18:44
Jobban néz ki lefogyva. És jó kitartó lehetett, ha lefogyott 12 kg-ot.
2013. október 20. 18:51
nekem már feltűnt a 9. évad eleje óta, hogy sokat fogyott
2013. október 20. 19:06
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Ez azért nagyon komoly!!!
2013. október 20. 19:19
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jason testalkatát tekintve olyan, mint a párom - nagy darab és iszonyat erős csontozata van. Azért vegyük figyelembe, hogy az a "Hú, de kövér Jason." is több mint 190 centiméter magas! Sajnálom, hogy a cikk nem írja az eredeti testtömeget, hisz úgy még lehetne egy BMI-indexet is számítani neki. Szerény véleményem szerint az a tizenkét kiló nagyon sok. Az egész pasas arca beesett és formátlan. Kábé így néztem ki én is, amikor kemény 39 kiló voltam, és rólam is egy szép tizenkét kiló hiányzott. Nos, ez a pasi vagy nem volt olyan túlsúlyos, vagy hazudott arról a leadott súlyról, mert biztos, hogy többet fogyott le. Örülök, hogy büszke arra, amit elért, hisz érezni is, ahogyan nyilatkozott, ám lehet nekem van sz*r ízlésem, de pufin sokkal jobban tetszett.
Persze ízlések és pofonok, ám ez szerintem abszolút nem a szexi-fogyi kategóriába sorolható.
2013. október 20. 19:35
Szerintem ez így pont jó neki
A HIMYM-ben se ducibb szerintem
2013. október 20. 19:37
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Szerintem jobb volt kicsit ducibban, mindenki azt szokta meg. Elején nekem még érdekes volt, de most már az tetszik jobban.
A testalkatával most nincs bajom, csak az arcával.
A testalkatával most nincs bajom, csak az arcával.
2013. október 20. 19:47
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18945 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
A második képen alig ismertem meg! Igazából a régi alakjával sem volt bajom, úgy szoktam meg a HIMYM-ben. A mostanival sem lenne semmi baj, csak az arca ne lenne ilyen csontos...
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: