Ahogy az már hagyomány, évente megrendezik a metál műfajban éneklő, nők által vezetett együttesek fesztiválját. Tegnap a holland Delain a szintén holland Sharon Den Adelt látta vendégül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megkezdődött a 11. Női metálhangok fesztiválja
2013. október 20. 18:05
|
|
Falling Awakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 180 Csatolások: 25 Azonosító: 155291 offline
|
2013. október 20. 18:18
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Kíváncsi vagyok!
2013. október 20. 18:27
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Kicsit hiányolom Angerla Gossow-t, de azért jó lista lett
bárki is nyer, megérdemli
2013. október 20. 18:34
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
A tökéletes fesztivállineup (majdnem a tökéletes, de ennél még nem láttam jobbat) és nem lehetek ott
jó szórakozást azoknak a mázlistáknak akik igen!
1 felhasználónak tetszik:
PinkPoison
2013. október 20. 20:00
Most, hogy Floor = Nightwish, igazán kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből az egészből... Ahogy Tarjust ismerjük, biztos, hogy kitörő lelkesedéssel fordul Floor felé, és szerintem a dolgok ellenére rendes lesz vele, mint amilyen szokott lenni, egyébként is... Floor hangjával amúgy nincs bajom, nem mindig a legjobb, de ilyen nem hiszem, hogy létezik. Az már más tészta, hogy amúgy nem igazán kedvelem. De ebbe a történetbe nem kezdek bele hetvennyolcadjára is
1 felhasználónak tetszik:
AmyTurner
2013. október 21. 18:50
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Sharon Den Adel
Tarja Turunen
Nem is kell többet mondanom *w*
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!