Sztárok és legbotrányosabb fotósorozataik (18+)
2013. október 20. 16:58
Mileynak abból a fotósorozatából pont olyan képeket tettél be, amik még nem is annyira botrányosak.
2013. október 20. 17:07
Na és ebben az a szomorú, hogy némelyik élvezi is ezt a magamutogatást. 5-10 év múlva szerintem mindenki már csak úgy lehet hires, ha anya szült meztelenül állnak a kamera elé egy kis gusztusos necc harisnyával, 20 centis magassarkúval, tömény 80 kg sminkkel (talán) és had ne soroljam.. A lényeg, hogy a leglényegesebb dolgok előtérben legyenek. Ezzel lehet figyelmet szerezni, mert manapság nem sokan tudnak csak a hangjukkal, szinészi képességeikkel érvényesülni.. A kulcs ez, ha valaki vetkőzik. Minél többet mutat, annál több pénz üti a markát..
2013. október 20. 17:31
"hogyan sokkolhatná legnagyobb mértékben kicsi szörnyecskéit"
Szerintem 2010-ben minden második nap benne volt az újságban, tv-ben, neten, nem hiszem,hogy a rajongóit sokkolta volna, engem sosem sokkolt:D Mert ismerem eléggé. SZerintem a szentlelkeket, azokat az embereket akik nem értik Gagánál mire megy ki az egész, meg azokat sokkolta akiket zavart, hogy egy "Gaga" nagyobb ember lett 4 év alatt mint esetleg a kedvence egy fél évszázad alatt:_D Na az viszont cumi, de elég rendesen.
Madonnának ennél van kb 60 botrányosabb fotósorozata
Szerintem amúgy Gagának is, majdnem mindegyik. Miley-ról nem beszélek, bent se kéne lennie a cikkben, mert ő nem sztár.
Szerintem 2010-ben minden második nap benne volt az újságban, tv-ben, neten, nem hiszem,hogy a rajongóit sokkolta volna, engem sosem sokkolt:D Mert ismerem eléggé. SZerintem a szentlelkeket, azokat az embereket akik nem értik Gagánál mire megy ki az egész, meg azokat sokkolta akiket zavart, hogy egy "Gaga" nagyobb ember lett 4 év alatt mint esetleg a kedvence egy fél évszázad alatt:_D Na az viszont cumi, de elég rendesen.
Madonnának ennél van kb 60 botrányosabb fotósorozata
2013. október 20. 17:32
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Csak én nem látom a botrányt egyiken sem? Én nem tudom, itt mindenki ilyen kis prűd? Pláne Rihanna képei tök átlagosak, nyáron kb így járok az utcán...
2013. október 20. 17:32
Hát, ha Lindsey fejbelövi magát a Világ csak jobban jár...
2013. október 20. 17:42
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát furi képek mit ne mondjak!
2013. október 20. 17:56
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
hát ezek a képek megdöbbntők
2013. október 20. 17:58
|
SelenaMileyDemiFANúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.09.26. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 212503 offline
|
Miley nagyon édes!! De nagyon furcsa kép mind!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: