Starity

Platinalemez lett Demi új albuma

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 21. 13:04 #61
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5814
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Gratulálok neki, megérdemelte. Én szeretem ezt az albumot és büszke vagyok rá.
2013. október 21. 13:33 #62
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Demi számomra mindig is azon előadók közé tartozott, akinek van hangja, de a zenéje az pocsék, silány és hallgathatatlan. Az előző két albuma elég f*s volt, és a mostanival sem vett le túlzottan a lábamról, sőt egyáltalán nem voltam tőle elragadtatva. Egyedül a Heart attack dala tetszik, habár harmadik hallgatásra már azt is meguntam a nyáron, azóta meg elő sem vettem. Szerintem manapság a platinát nem olyan nehéz elérni, hisz egy csomószor hallani, hogy ezé, meg amazé lett platinalemez, ráadásul csak egy országban esetünkben. Ez is mutatja, hogy az a hatalmas világmegváltó album, ami oly annyira be lett harangozva, hát egy rakat kaki, kérem szépen. Nem tudom miért megy ennek a csajnak ennyire nehezen, de a zenéje egy fabatkát sem ér, pedig a hangi adottsága megvan hozzá. Akár egy új stílust is kialakíthatna, zenetörténelmet írhatna, ha a tehetségét jól használná. Egyszerűen megbukott az új lemeze, karrierje pedig kezd leáldozóban lenni, aztán megint hallgathatjuk a sztéjsztrong dumáját, hogy az emberek létezését ne felejtsék el.
2013. október 21. 14:12 #63
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.10.21. 13:33)
Demi számomra mindig is azon előadók közé tartozott, akinek van hangja, de a zenéje az pocsék, silány és hallgathatatlan. Az előző két albuma elég f*s volt, és a mostanival sem vett le túlzottan a lábamról, sőt egyáltalán nem voltam tőle elragadtatva. Egyedül a Heart attack dala tetszik, habár harmadik hallgatásra már azt is meguntam a nyáron, azóta meg elő sem vettem. Szerintem manapság a platinát nem olyan nehéz elérni, hisz egy csomószor hallani, hogy ezé, meg amazé lett platinalemez, ráadásul csak egy országban esetünkben. Ez is mutatja, hogy az a hatalmas világmegváltó album, ami oly annyira be lett harangozva, hát egy rakat kaki, kérem szépen. Nem tudom miért megy ennek a csajnak ennyire nehezen, de a zenéje egy fabatkát sem ér, pedig a hangi adottsága megvan hozzá. Akár egy új stílust is kialakíthatna, zenetörténelmet írhatna, ha a tehetségét jól használná. Egyszerűen megbukott az új lemeze, karrierje pedig kezd leáldozóban lenni, aztán megint hallgathatjuk a sztéjsztrong dumáját, hogy az emberek létezését ne felejtsék el.

Minden rosszindulat és kötözködés nélkül írom ezt a hozzászólást, hisz múltkor szerencsére sikerült tisztázni a múltbéli nézeteltéréseket. smileeee.gif
Sajnos, abban teljesen igazad van, hogy az album megbukott (legalábbis Amerikában biztos), ami szerintem egyáltalán nem igazságos, mert olyan dalokkal, mint az 'In Case' 'Warrior' 'Nightingale' vagy a 'Shouldn't come back' sokkal többet érdemelt volna. De sajnos erről nem Ő tehet. Mert a megfelelő promóció nélkül egy előadó szinte semmire se tud menni. És hát Ő ebből szinte semmit nem kap a Hollywood Recordstól. Minden létező alkalommal és minden létező helyen az elképesztően tehetséges (Remélem érezhető az irónia) Selena Gomezt nyomják le az emberek torkán. Mondjuk annyiból jó, hogy utána elég szórakoztató olvasni az emberek elborzadását a zseniális énekhangjától Twitteren. biggrin.gif Szóval igen, aki ilyen hangterjedelemmel rendelkezik, az sokkal többet érdemelne, de hát ugye az élet nem igazságos, és mindig a tehetségtelenebb embereknek megy jobban. smileeee.gif https://www.youtube.com/watch?v=FikVnFSKrcQ
Végül pedig, az, hogy a karrierje kezd leáldozóban lenni, nem teljesen igaz. smileeee.gif 5 éve követem nyomon, és szerintem ez a mostani időszak a legsikeresebb időszaka. smileeee.gif Mostanában Starityn nem volt róla cikk, de ettől függetlenül folyamatosan koncertezik, klipet forgatott a Frozen animációs film betétdalához, a Neon Lightshoz is leforgatta a klipet, jótékonysági gálákra jár, nemrég tért haza Dél-Amerikából ahol 1 hétig a lemezét promótálta, a Glee epizódjait is forgatja, és hát ugye ott az X Faktor aminek az élő adásai jövőhéten kezdődnek, emellett a jövő évi turnéjára is gőzerővel készül. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Midnight Memories
2013. október 21. 14:39 #64
- törölt felhasználó -    
nem szeretem demi lovatot. ennyi wink.gif
2013. október 21. 16:25 #65
gvilcsi
gvilcsi
Lovatics
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1354
Csatolások: 36
Azonosító: 113068
Gratulálok neki!!Más országban is megérdemelné!!
2013. október 21. 17:07 #66
RatedP
RatedP
Hozzászólás: 1322
Csatolások: 30
Azonosító: 203231
gratula neki!smileeee.gif vannak jó számok az albumán!
2013. október 21. 17:50 #67
Áfamanó
Áfamanó
Hozzászólás: 568
Csatolások: 0
Azonosító: 184102
Gratulálok neki. Nagyon megérdemelte ♥
2013. október 22. 14:45 #68
réé15
réé15
visszatérő vendég

StátuszI am confident, but I still have my moments
Hozzászólás: 143
Csatolások: 12
Azonosító: 177801
Ő az igazi tehetség!! Nem az aki elesik a színpadon és elfelejt "tátogni" wink.gif Gratulálok Demetri Devonne Lovato!!!!!
2013. október 22. 19:36 #69
ÁzsiaFan
ÁzsiaFan
új tag

StátuszDiegoletta<3 :*
Hozzászólás: 55
Azonosító: 196216
Hát nem csodálom..Demi igazán csodálatos!Gratula neki :*
2013. október 29. 13:02 #70
rózika0319
rózika0319

StátuszMost nekem tetszik a bemutatkozásom és ez a fontos
Hozzászólás: 744
Azonosító: 186416
Gratula nagyon jó!! Imádom Demit biggrin.gif
2013. október 29. 13:04 #71
rózika0319
rózika0319

StátuszMost nekem tetszik a bemutatkozásom és ez a fontos
Hozzászólás: 744
Azonosító: 186416
Am egyszer az életében nem lehet neki gratulálni?? Most jó hogy sokan nem bírják de ...
2013. november 28. 11:55 #72
iluvdemilovato1119
iluvdemilovato1119
új tag

Státuszboldog karácsonyt!!!!!!!!!!!! :) :)
Hozzászólás: 65
Azonosító: 215948
Ooolyan büszke vagyok rááá!!! smileeee.gif smileeee.gif Azért mostmár kaphatna valami díjat, mert annyi mindent csinál kitartással, és baromi nagy tehetséggel!!! Amúgy szerintem a DEMI albuma a legjobb.
2013. december 23. 15:19 #73
Csillagoség
Csillagoség
visszatérő vendég

StátuszAll You Need Is Love~Beatles
Hozzászólás: 271
Azonosító: 217280
Megérdemelte! heart.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!