Platinalemez lett Demi új albuma
2013. október 21. 13:33
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Demi számomra mindig is azon előadók közé tartozott, akinek van hangja, de a zenéje az pocsék, silány és hallgathatatlan. Az előző két albuma elég f*s volt, és a mostanival sem vett le túlzottan a lábamról, sőt egyáltalán nem voltam tőle elragadtatva. Egyedül a Heart attack dala tetszik, habár harmadik hallgatásra már azt is meguntam a nyáron, azóta meg elő sem vettem. Szerintem manapság a platinát nem olyan nehéz elérni, hisz egy csomószor hallani, hogy ezé, meg amazé lett platinalemez, ráadásul csak egy országban esetünkben. Ez is mutatja, hogy az a hatalmas világmegváltó album, ami oly annyira be lett harangozva, hát egy rakat kaki, kérem szépen. Nem tudom miért megy ennek a csajnak ennyire nehezen, de a zenéje egy fabatkát sem ér, pedig a hangi adottsága megvan hozzá. Akár egy új stílust is kialakíthatna, zenetörténelmet írhatna, ha a tehetségét jól használná. Egyszerűen megbukott az új lemeze, karrierje pedig kezd leáldozóban lenni, aztán megint hallgathatjuk a sztéjsztrong dumáját, hogy az emberek létezését ne felejtsék el.
2013. október 21. 14:12
Idézet (Beyla @ 2013.10.21. 13:33)
Demi számomra mindig is azon előadók közé tartozott, akinek van hangja, de a zenéje az pocsék, silány és hallgathatatlan. Az előző két albuma elég f*s volt, és a mostanival sem vett le túlzottan a lábamról, sőt egyáltalán nem voltam tőle elragadtatva. Egyedül a Heart attack dala tetszik, habár harmadik hallgatásra már azt is meguntam a nyáron, azóta meg elő sem vettem. Szerintem manapság a platinát nem olyan nehéz elérni, hisz egy csomószor hallani, hogy ezé, meg amazé lett platinalemez, ráadásul csak egy országban esetünkben. Ez is mutatja, hogy az a hatalmas világmegváltó album, ami oly annyira be lett harangozva, hát egy rakat kaki, kérem szépen. Nem tudom miért megy ennek a csajnak ennyire nehezen, de a zenéje egy fabatkát sem ér, pedig a hangi adottsága megvan hozzá. Akár egy új stílust is kialakíthatna, zenetörténelmet írhatna, ha a tehetségét jól használná. Egyszerűen megbukott az új lemeze, karrierje pedig kezd leáldozóban lenni, aztán megint hallgathatjuk a sztéjsztrong dumáját, hogy az emberek létezését ne felejtsék el.
Minden rosszindulat és kötözködés nélkül írom ezt a hozzászólást, hisz múltkor szerencsére sikerült tisztázni a múltbéli nézeteltéréseket.
Sajnos, abban teljesen igazad van, hogy az album megbukott (legalábbis Amerikában biztos), ami szerintem egyáltalán nem igazságos, mert olyan dalokkal, mint az 'In Case' 'Warrior' 'Nightingale' vagy a 'Shouldn't come back' sokkal többet érdemelt volna. De sajnos erről nem Ő tehet. Mert a megfelelő promóció nélkül egy előadó szinte semmire se tud menni. És hát Ő ebből szinte semmit nem kap a Hollywood Recordstól. Minden létező alkalommal és minden létező helyen az elképesztően tehetséges (Remélem érezhető az irónia) Selena Gomezt nyomják le az emberek torkán. Mondjuk annyiból jó, hogy utána elég szórakoztató olvasni az emberek elborzadását a zseniális énekhangjától Twitteren.
Végül pedig, az, hogy a karrierje kezd leáldozóban lenni, nem teljesen igaz.
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2013. október 29. 13:02
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Gratula nagyon jó!! Imádom Demit
2013. október 29. 13:04
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Am egyszer az életében nem lehet neki gratulálni?? Most jó hogy sokan nem bírják de ...
2013. november 28. 11:55
|
|
iluvdemilovato1119új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.27. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 215948 offline
|
Ooolyan büszke vagyok rááá!!!
Azért mostmár kaphatna valami díjat, mert annyi mindent csinál kitartással, és baromi nagy tehetséggel!!! Amúgy szerintem a DEMI albuma a legjobb.
2013. december 23. 15:19
|
|
Csillagoségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 217280 offline
|
Megérdemelte!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.