Öngyilkos lett Gordon Ramsey főzőműsorának finalistája
2013. október 20. 12:29
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Attól, hogy mellette hevert a fegyver, még lehetett gyilkosság. Vagy csak én nézek túl sok CSI-t?
Igazából pontos ballisztikai vizsgálatot kéne csinálni, hogy mégis volt e egyáltalán lőpor nyom, melyik kezén találtak és a lövés szöge vajon meg e felel egy saját kezűleg leadott lövést illetően. Sajnálom a csávót, de én alapból nem engednék olyanokat a műsorba szerepelni, akik nem mennek át a pszichológiai teszten. Valószínűleg az illető már régebben küzdött depresszióval és bipoláris zavarral, ha ez így le van írva a cikkben. Érzelmileg teljesen labilis volt, s képtelen volt feldolgozni azt, hogy vesztett. Párszor már belenéztem ebbe a főzőműsorba, s, ha az egész nem egy megrendezett valami (én arra tippelek amúgy), akkor valóban elég kemény dolog megállnia az embernek a helyét.
2013. október 20. 12:30
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
R.I.P.
2013. október 20. 13:59
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Attól hogy azt mondják, egy fegyver hevert mellette, még lehet ez kitaláció, nem kell egyből nyomozósdit játszani és kitalálni hogy megölték. Az is lehet hogy túladagolta magát, vagy felvágta az ereit. Tekintve, hogy a cikk írója is szóvá tette hogy bipoláris zavarral küzdött szerencsétlen, elég egyértelmű, hogy beleszakadt a teherbe, ezért választotta a könnyebb utat. Mellesleg a show több mint egy éve véget ért, kétlem hogy még mindig emiatt lett volna lesúlytva, sokkal inkább valószínű, hogy az élete során felgyülemlett sérelmek vezettek idáig.
2013. október 20. 14:22
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Na ez meglepett....
De attól még, hogy egy fegyver mellette volt, nem biztos, hogy öngyilkos lett. Nem szeretnek sokat gondolkodni az emberek azt látom, de eddig is tudtam.
Senki sem tudhatja az igazat, lehet, hogy tényleg önmaga végzett magával, de lehet, hogy nem, ennyi.
De ha tényleg bipoláris zavarai voltak és depressziós volt, akkor elég egyértelmű az öngyilkosság, meg ki akarná megölni...
Sose néztem a műsort, de biztos szörnyű volt neki veszítenie, bevallom én se szeretek veszteni, de az más dolog, mindenki máshogy bírja a dolgokat.
De attól még, hogy egy fegyver mellette volt, nem biztos, hogy öngyilkos lett. Nem szeretnek sokat gondolkodni az emberek azt látom, de eddig is tudtam.
Senki sem tudhatja az igazat, lehet, hogy tényleg önmaga végzett magával, de lehet, hogy nem, ennyi.
De ha tényleg bipoláris zavarai voltak és depressziós volt, akkor elég egyértelmű az öngyilkosság, meg ki akarná megölni...
Sose néztem a műsort, de biztos szörnyű volt neki veszítenie, bevallom én se szeretek veszteni, de az más dolog, mindenki máshogy bírja a dolgokat.
2013. október 20. 14:36
ha egyre több az öngyilkos, akkor egyre kevesebb az öngyilkos?!
2013. október 20. 16:29
|
|
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline
|
Idézet (Petrafranczia @ 2013.10.20. 14:36)
ha egyre több az öngyilkos, akkor egyre kevesebb az öngyilkos?!
Remélem tudod, hogy ez nem volt vicces.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2013. október 20. 22:21
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Janie @ 2013.10.20. 21:39)
Hát, ha skizo volt, akkor nem is kell tovább magyarázat után keresni, szerintem... :/
A depresszió és a bipoláris zavar NEM skizofrénia. A skizofrénia tulajdonképpen a kettősszemélyiség, ún. tudathasadás, míg a bipoláris zavar (ismertebb nevén mániás depresszió, talán) egyfajta hangulatbetegség. (a beteg egyik pillanatban úgy nevet, mint, aki beszívott, a másik pillanatban meg az ereit vagdossa, annyira elmegy az életkedve)
2013. október 21. 15:41
Ha jól tudom, nem ez az első hasonló eset Ramsey műsorának versenyzői között. Nem néztem a show-t, így nem tudom megítélni, hogy tényleg öngyilkos lett-e vagy nem.
2013. október 21. 18:47
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.10.20. 22:21)
A depresszió és a bipoláris zavar NEM skizofrénia. A skizofrénia tulajdonképpen a kettősszemélyiség, ún. tudathasadás, míg a bipoláris zavar (ismertebb nevén mániás depresszió, talán) egyfajta hangulatbetegség. (a beteg egyik pillanatban úgy nevet, mint, aki beszívott, a másik pillanatban meg az ereit vagdossa, annyira elmegy az életkedve)
Mielőtt megtartanád az instant pszichológiaórát (amit senki nem igényelt), olvasd már el mégegyszer a cikket. Ajánlom azt a részt, ahol a skizofréniát és a bipoláris zavart egy mondatban említik.
2013. október 23. 23:30
|
Beylacarter |
|
Idézet (LaDySmIth @ 2013.10.21. 18:47)
Mielőtt megtartanád az instant pszichológiaórát (amit senki nem igényelt), olvasd már el mégegyszer a cikket. Ajánlom azt a részt, ahol a skizofréniát és a bipoláris zavart egy mondatban említik. 
És?
2013. október 25. 20:57
|
|
LaDySmIthwardinator |
|
Idézet (Beyla @ 2013.10.23. 23:30)
És?
Tudok olvasni, ám az öngyilkosság nagyobb aránnyal fordul elő bipoláris zavarnál. Emiatt is magyaráztam el az adott tagnak a két betegség közti különbséget. Már ez is probléma? 
Ha nem tűröd a kritikát, ne fogalmazz kétértelműen. Gyakorlatilag kioktattad az illetőt, mintha összekeverte volna a skizofréniát a bipolaritással, miközben ő csak az egyik kórt tette szóvá, ergo nem elegyített semmit semmivel. No mindegy, biztos az én felfogásommal van a baj.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.