Selena Gomez visszasírja Disney-s éveit
2013. október 20. 11:57
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
nagyon jól állt neki az a szerep nem csodálom hogy hiányzik neki hisz nekem is hiányzik!
2013. október 20. 12:20
Látom, kezd rájönni, hogy a Disney-n kívül nincs helye a szakmában.
2013. október 20. 14:10
|
|
Mercédesz Mártonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 195507 offline
|
Jó lenne csak még egyszer a Disney csatorna képernyőjén látni!CSAK MÉG EGYSZER!!!!!!!!
2013. október 20. 16:03
ÉN imádtam (és most is imádom ) amikor még a Disney -hez tartoztál.Szívesen látnálak megint a kivetítőn.
2013. október 20. 19:32
Ez nem azt jelenti konkrétan, hogy vissza akar menni, csak hogy számára az volt a legkedvezőbb, legélvezetesebb időszaka. Tinédzser volt és nem volt még körülötte olyan nagy felhajtás, mint napjainkban.. Akkor szinte gond nélkül élte a dinzis' éveket..
2013. október 20. 21:32
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én is visszasírom azokat az éveket, amikor még normális sorozatokat adtak a Disneyn, pl Hannah Montana, H2o, WOWP... És mondhat bárki bármit is, cikizheti ezeket a sorozatokat, de én akkor is nagyon boldogan tekintek vissza arra az évekre, amikor még ezeket néztem
Amiket ma adnak a Disney Channelen az valami szörnyű, már szinte oda sem kapcsolok erre a csatornára.
2013. október 21. 14:55
|
|
Kurucz Irénkeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 205995 offline
|
Na ez sem semmi hir
2013. október 21. 15:18
Amit ott produkálnak nem vicces, hanem SZÁNALMAS! Engem nem sikerült soha megnevettetnie... És amikor régen normális dolgok mentek a Disneyn azt én is visszasírom, sőt! De most legalább látja, a Disneyn kívül nincs más helye a szakmában, hisz ott biztos nagyon jól tudnák formázni a gépekkel a hangját (úgyis szinte mindenkinél azt csinálják + ember? Nem probléma.), Szerintem úgy volt a Disneynél, hogy meglátták: Nem is olyan ronda ez a lány. Szerződtek vele mittomén hány évre, de a szerződésben az ének is benne volt. És ezért kénytelen volt énekelni, ha kell a diznis fizetés... A Disney meg ugye édes pofikat keres akiknek nem kell tehetségesnek lenni, szimplán szépnek... azt sírom vissza amikor még sehol sem volt... De ő lépett a Disneytől... Akkor mégis mit sír vissza?? _ToTó_ és D É N E S egyet értek.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. október 21. 18:55
engem az a sorozat nem sokszor nevetetett meg de am nagyon birom mint szineszno..enekesnokent mar kevesbe..
2013. október 22. 16:13
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Nekem is nagyon, de nagyon hiányzik a Disney-csatornától Selena.
Mindennap azt vártam a tévében, hogy mikor lesz már a WOWP. (Wizards Of Waverly Place) <3 Most már nem tudok mit várni!
Borzasztóan hiányzik a mindig vidám, mosolygós, vicces, aranyos, Justinszivatú(
) Alex Russo. :'( ♥ Ha szomorú voltam, elég volt megnéznem egy részt, és máris jobb kedvem lett.
♥ Alex mindig megnevetett. :')
És persze a sorozat is, meg a többiek is hiányoznak. <3 Nem tudom, mit írhatnék még, ugyanis regényt tudnék írni. De azt hiszem ez a lényeg röviden. (: #WOWPFOREVER
#SELENATORFOREVER
2013. október 23. 11:54
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Nagyon hiányoznak azok az évek nekem is. Milyen jol alakított Selena!!!! Még akkor nagyon fiatal volt!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.