Selena Gomez visszasírja Disney-s éveit
2013. október 19. 20:50
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jó lenne,ha vissza térne a Tv-be.
2013. október 19. 20:58
nyilván ezt mondja,mivel kissé lecsökkent az iránta érdeklődők száma.hiába a teltházas turné,hogyha a rajongói 10-20%a eltűnik.lassan mindenki ráébred,hogy Selena csak egy álszent,megcsinált sztárocska aki kb. annyira ért az énekléshez,mint Rebecca Black,vagy még kevesebbet.
2013. október 19. 21:11
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Selena nagyon jó színésznő,imádtam a WOWP-ben is,sőt a filmjei is nagyon jók,nem rég néztem meg a Getawayt,számomra az a film 10/9-es!
Szeretem a számait is,de szerintem színészkedés jobban áll neki!
Szeretem a számait is,de szerintem színészkedés jobban áll neki!
2013. október 19. 21:12
|
|
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline
|
Csak ne énekeljen borzasztóó
2013. október 19. 21:17
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Imádtam a Varázslók sorozatban, de azok az idők már elmúltak, neki is tovább kell lépnie. Mellesleg nekem a Spring Breakers egyáltalán nem tetszett, szerintem borzalmas film. A Monte Carlo amit nagyon szeretek tőle
2013. október 19. 22:01
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Örülök annak, hogy nem csak szidni tudják a sztárok a Disneyt, főleg, ha a csatorna fedezte fel őket. Szerintem jó dolog, hogy szeretne visszatérni, de biztos nem fog.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: